26 mai, 2012

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja erikülaline Alar Jõks

Täna saates... mis muud kui kõige olulisema nädala teema. erakondade varjatud rahastamine. Räägime sel teemal pikalt ja põhjalikult, analüüsides seda iga kandi pealt - juriidiliselt, eetiliselt, moraalselt, meedia seisukohast. Ja peamine küsimus - mis saab edasi? Kas see on kogu eesti senise parteipoliitika aluseid raputav sündmus või vajub see unustusse, kui järgmine skandaal peale tuleb?

16 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tähelepanek (riigitruu) meedia kohta: kui keskerakonna pattudest räägitakse, siis vihaga ja kahjurõõmuga. Kui reformierakonna patud välja tulevad, siis räägitakse sellest kurvalt ja kahjutundega. Kas täna räägitakse Trouble Meikarist ka, või keskendutakse üksnes Toobalile?

Anonüümne ütles ...

kÕIK SAAVAD OMA JAO

Anonüümne ütles ...

Veel mõni aeg tagasi imestasime, et Galojan, kelle kohta kohtuotsus olemas, saab minna kuhu tahab ja mitte minna kuhu ta ei taha (vanglasse). Et kuidas see võimalik on ... jne jne

Kas nüüd, silvergate valguses võiks juba mõelda, et neil asjul väike side on?
Et Galojan teabki liiga palju ja tal lishtsalt lasti siit ära minna?

Mõni aeg tagasi arvasid teadjamehed, et Galojani on nii paljud vennad põrutanud, et ei taheta rohkem torkida, aga äkki ongi asi tõsisem.

Tibi laias küll, aga kas ta ikka tegelikult ka sai säärases summas raha omatahtsi laiaks lüüa, nagu ta tegi või oli ses ,mängus ka mõjukaid tegeleasi ?

Anonüümne ütles ...

Miks erakonna liikmed oma armsatele erakondade liikmemaksu ei maksa? Suure liikmeskonna numbriga uhkeldada meeldib küll, aga raha maj´ksta ei taha.

Kui meil suurematel erakondadel on ca 10'000 liiget, siis 10€ kuus maksta ei peaks olema ju kontimurdev ülesanne. 10€ nägu/kuus teeks 100'000€ kuus ja 1,2 miljonit € aastas.

OK, võtame 50% maha ... järgi jääks ikkagi 5 milli ... tegelikult aga kui palju laekub?

Miks me ülejäänud maksumaksjad peame erakondade pulli kinni maksma aga selmet, et liikmed seda ise teeksid?

Anonüümne ütles ...

miks ei räägita tänases saates aserbaidzaani demokraatiast?

Anonüümne ütles ...

müller stirlitsile

räägime siis aserite demokraatiast....oot oot-kui palju see bentsu liitri hind seal pidi maksma?

Anonüümne ütles ...

Seisukoht: "...ma andsin raskel hetkel Silverile tööd ..."
Ühest küljest on see tore vastase marginaliseerimise võte.
Teine ja huvitavam? on see, et inimene peab ennast juba parteiks, A&O-ks --- nagu partei oleks juba ühe inimese oma ja looming. Michal omab seda parteid ja selle tekitatud rahavoogusid ja majanduslikku väge-võimu.
Kristel Michal ONGI reformierakond!!!

Anonüümne ütles ...

Leonard Coheni "Everybody Knows" on ülitabav kommentaar praegusele olukorrale. See lugu peaks saama meie teiseks hümniks, millega alustame ja lõpetame iga päeva... Võibolla pidev olukorra meenutamine aitab meie poliitsüsteemi reformida(!) - muuta demokraatlikumaks ja tuua rahvale lähemale.

Anonüümne ütles ...

seoses actadega-mis on saanud sellest 24 aastasest noormehest,kes laadis üles miskit uno loopi ja lainet ning sai selle eest raske trahvi ja kohtukeissi?
Miks eestlased ei hoia absull kokku-miskile kaitsetule tehakse ära ja...

Magnus ütles ...

Austatud Priit Hõbemägi,

Kas võiksite paluda oma tehnilisi töötajaid kodeerida saate podcasti MP3 tagid ID3v2.3 UTF-16 formaadis? Asi on selles, et kui arvutis juhtub olude sunnil olema nt mõni Aasia lokaat, põhjustavad täpitähed tekstis segapudru:

Keskp臚vatund 2012-05-26
Priit Hem臠i

UTF-16 Unicode formaat on tänapäeval praktiliselt kõigi audioprogrammide poolt toetatud ja ei tohiks ka Eesti lokaadi puhul kellelegi probleeme põhjustada, küll aga vabastaks see minusugused vajadusest pidevalt tage omal käel ümber kodeerida.

Kuku tehnikule peaks selle muudatuse tegemine kõigi eelduste kohaselt olema vaid paari näpuliigutuse küsimus.

Anonüümne ütles ...

Unustage ära see Tsahkna loll jutt. Pole mõtet isegi reklaamida seda ebademokraatlikku demagoogiat sellest, et inimestel on erinev häälte arv

Anonüümne ütles ...

Spermatosoidide eest võiks anda lisahääle küll. Ma oleksin kohe Eesti kuningas

Anonüümne ütles ...

2.06.2012. Aitäh, hr Ruussaar, saatele tõsidust ette panemas. Tarandi ja Raidi lähenemine igale ennast mitte otseselt puudutavale probleemile on esimesel katsel läbi KesKus-liku huumoriturvise. Teisel katsel, kui hea nali ei tööta, sooviksin suumaigutamise asemel ikka sisulisemat analüüsi. Need mehed, Tarand ja Raid, on selleks võimelised küll. Teravus on hea, kuid tõsiste asjade üle ilkumine ei vii kuhugi. Suur tänu! Ja edu!

Urmas

f2nn ütles ...

teil on täna sitax hea saade jätkake sama kollektiiviga samas vaimus,hea et kilki enam pole!

Unknown ütles ...

Sitaks lõbus oli täna!

Eriti Juku-Kalle viimane hüüatus: "Ansip, Sa oled jobu küll kui hagi ei esita!"

Anonüümne ütles ...

Minu arvates üle aegade üks paremaid saateid.

Tarand ja Raid on väga värskendavad (ja seda eriti kui vastandada nende sihilikult lohakat vormi + väga teravat sisu Reformi liidrite rigiidse vormi ja haleda sisuga).

Soovitaks Hõbemäel tõsiselt kaaluda nende erikülaliste regulaarsetemateks osalejateks muutmist.