04 mai, 2012

Keskpäevatunni stuudios on Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja erikülaline Allar Jõks

Saates kõne all:

Võitlus taastuvenergia toetustest üle. Majandusministeerium palkas Brüsseli advokaadibüroo toetusi hindama. Väljapakutud numbrid on ebaselged. Energiajulgeolek. 2013. peab toetuseks olema skeem, mis sobib Euroopa Liidu reeglitega. Aega on 7 kuud...
Teisipäeval langetab Riigikohus otsuse ESMi üle, kas selle ratifitseerimine on võimalik. Kui ei ratifitseerita, siis ei astu see jõusse. Kaitsekõned peavad Michal, Ligi ja Paet.
Veel juhte lahkus maanteeametist usalduse kaotamise tõttu.  Kas Erkki Raasuke on õigel kohal? Miks patustanud ametnikud ei nõustu oma vigu tunnistama? Partsi nõunikuna sattus Raasuke Augeiase tallide puhastajaks, kuigi samal ajal on ta tipptasemel pankur.
Kaitseväel probleeme mobilisatsioonivarude hankimisega.
Poliitikast: Vaba Isamaaline Kodanik hakkab erakonnaks muutuma. Kas valimisliidud taas Riigikogu valimistele? Keskerakond hoiab pool tuhat erakonnast lahkunud liiget endiselt nimekirjades. Kohtuasjad kapo vastu.
Eesti ajakirjandusvabadus sai taas kinnitust. Kas me ise tunnetame ajakirjanduse vabadust ja ajakirjandusvabaduse vajalikkust?
Täna on taas talgupäev üle 15 000 talgulisele 1185 talgukohas.
Tallinnas toimus seminar "Vähemused ja meedia" (vt Priit Hõbemäe kolumni "Kas vähemused ise teavad, mida nad meedialt ootavad?")
Kõrgharidusreform jõuab finishisse.
Juhan Parts kaitseb Interneti Sihtasutust ja oma endist nõunikku?

12 kommentaari:

indrek ütles ...

kas välisteemat polegi plaanis saatesse võtta?
näiteks kommenteerida kasvõi paari sõnagagi homme EU jaoks toimuvat väga olulist sündmust - Prantsusmaa presidendivalimist ja sellega seotud suunamuutust või muutumatust..!?

indrek ütles ...

ja üldse ei ole nõus Valneril poolt väljendatud mõttega rahva teenrite saates, et pole sisuliselt pole vahet, kas prantslased saavad vasak või parempoolse presidendi.. praeguses situatsioonis, kus kaks suurt - Prantsusmaa ja Saksamaa peavad tandemina hästi koos töötama, et see Moodustis kuidagi koos hoida, on väga oluline KES on Merkelile partneriks. ja milliseks partneriks

Anonüümne ütles ...

tehke selliste spetsiifiliste teemade jaoks, nagu taastuvenergia, eraldi saade ning jahuge seal asjadest, mida tavakuulajal on võimatu eriettevalmistuseta jälgida. praegu panin saate klõpsti kinni, head aega!

Anonüümne ütles ...

Infopartisani väitel tellis VIK ka "Turu-uuringute AS käest küsitluse, milles palus uurida enda tuntust, inimeste valmisolekut selle kohta rohkem infot saada ja selle poolt valimistel oma hääl anda."

Anonüümne ütles ...

Suurepärane saade tänu Jõksile
Android-talguline

Anonüümne ütles ...

Suurepärane saade tänu Jõksile
Android-talguline

Anonüümne ütles ...

Suurepärane saade tänu Jõksile
Android-talguline

Anonüümne ütles ...

Suurepärane saade tänu Jõksile
Android-talguline

Anonüümne ütles ...

Jäin ka tänu Jõksile kuulama.

Anonüümne ütles ...

Miks Kuku ikka veel podcasti pole üles laadinud?

Anonüümne ütles ...

Nonii... kaks saatesosalist kuulasid kõrvad kikkis mida Jõks jahvatas, mis kuramuse saade see selline on...Äh!

tohlakas ütles ...

Igast parteist saab välja astuda äriregistri kaudu, kasutades ID kaarti.