31 märts, 2012

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja erikülaline Eiki Nestor

Saade on nädala põrutavatest uudistest pungil:
Sotsid põrutasid oma populaarsusega taevasse kui komeedid; kas nina läheb nüüd püsti?
maanteeameti juht Tamur Tsäkko lahkumisavaldus rahuldati, kui selgus, et ta on ameti raha räigelt oma huvides kasutanud; otsime variante, kuidas sellist asja kõigist riigiametitest välja juurida;
Tallinna linnavalitsuse korruptantide punt saadeti otse kohtusaalist trellide taha; kuid kas see tähendab, et altkäemaksu võtmine Tallinna ehitustegevuses on nüüd lõppenud?
riiklike suurettevõtete juhtide töötasud ajavad silmad punni pähe, kas need on ka õiglased?
Kevadised kergteed täituvad jalakäijatest. Kuid jalgratturid ja jalakäijad ei taha enam üheskoos hästi ära mahtuda. (Loe ka minu tänast Delfi kolumni sel teemal.) Kuidas edasi? Majandusministeeriumil on valminud eelnõu, mis osaliselt seda probleemi püüab lahendada.




19 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hõbe, aga ütle nüüd see ka välja, et korruptiivse süsteemi saab Tallinna linnast eemaldada ainult siis kui enamus valijatest ei ole korruptiivsuse ja populismi suhtes ükskõiksed.

Ja see omakorda tähendab seda, et ainus viis olukorda muuta on võtta kohalike omavalitsuste valimistel ära hääleõigus kodakondsuseta isikutelt ja mitte-EU kodanikelt. Mis pole isegi EU-s, mitte-EU Euroopa riikidest rääkimata, ebatavaline (Šveits, Norra).

Kui seda ei julgeta teha, siis jätkub teil keskpäevatunnis ainet ahhetamiseks ja jutuveeretamiseks veel järgmiseks 10-ks aastaks.
Aga see on ju saatejuhi seisukohast hea.

Anonüümne ütles ...

sm . (just nimelt sm.) Elmar Sepp ei võtnud juba nõukaajal muidu jutule kui kahte konjakit tema jaoks kaasa ei võtnud. Ta on osanud iga riigikorra ajal hästi elada.

Anonüümne ütles ...

Kas see on lõpp,vend albert?


Ei mu poeg-see pole lõpp-meie üritus jätkub,mu poeg!


VÄSINUD JUBA NENDEST igapäevastest SHOW-dest..aonymous võiks veel peale neti ka raadio maha võtta!!!

Täitsa haige suurte jobude lasteaed-pidev ärapanemine siin konnatiigis...

Anonüümne ütles ...

Haiget ja tüütut juttu leierdate, mehed!
Ammu enam ei huvita see, mida te seal Tallinnas võimuvõitluse käigus korraldate.
Arenege natukenegi!!!!!!

Anonüümne ütles ...

to 12;22
Mulle küll meeldib see klounaad,mis rahvale igapäev tehakse-mai tea isegi ,mis teha-kui tsirkust ka enam ei saaks aga eks huumorimeel ole ka erinev -erinevatel inimestel...Kui Sina-austatud anonüümne kommija näiteks ei armasta teravat huumorit terava kõrvale võtta,keera raadiojaama näiteks mõnele teisele kanalile...või mine õue,-tee oma lemmikpuutööd või koli siit Eestist minema-kui niisugune demokraatia ei istu..Vaatle näiteks demokraatia olemust Venemaal,Soomes või mujal!!Nendes riikides ei saa enam absull nalja teha...


Meil aga omab igaüks õigust oma arvamusele ja mis siis,et kedagi Sinu arvamus ei koti....võid Sa ikka möliseda ja end välja elada!


Muidugi muutub asi siis kui mingid actad ja muud direktiivid ka meil pigistama hakkavad-siis ei tohiks muidugi maha magada massoonide vandenõud aga seni-kuni President on öelnud,et -lumpen-laske käia ja sama ka peaminister toonitanud,et teda kommid ei kõiguta-ON VEEL meil mõni aasta aega vana head democratost kasutada...Muidugi võiks siin ka demokraatiast-kui lõksust diskuteerida aga sitt jutt -pikk jutt.

stirlits

Anonüümne ütles ...

Soovitaksin uurida Maanteeameti golfireise Türki, Norrasse jne viimase 10 aasta jooksul. See on selle ametkonna harjumus.

Anonüümne ütles ...

Paraku on inside andmeid, et see sõit toimus juba vähemalt teist korda - see vist pole ajakirjandusest läbi käinud.

Need mehed panid end selle teoga bojaariseisusse ja see on lubamatu - "lihtrahvas", nende oma kolleegid on väga luubi all igasugu haiguslehtede jm. töölt puudumistega. Ka teised reisil käinud bojaarid võiksid lahkumisavaldusele mõelda ning loomulikult on see veel lihtne pääsemine.

Anonüümne ütles ...

Kas IRl tuleb igast asjast kuivalt välja? ja kohus on vaid keski asjapulkade jaoks?

Anonüümne ütles ...

Vastus olemas-seaduslikult ju kõik TEHTUD!kirjutad majad ja autod laste nimele,teed firma,võtad stardilaenu,ajad firma pankrotti,võtad naise firmale laenu ,ajad pankrotti ja 7 aastat vuhiseb kiirelt elu nigu hernes-peaasi et papp ringleks...siis alustad sama karusselli uuesti..ka eraisiku pankrott kustub juba mõne aastaga..

stirlits

Anonüümne ütles ...

Maanteamet on jäämäe tipp. Keegi võiks uurida ka riigi ettevõtete juhatuste tegemisi.

Kui suur oli eelmisel aastal näiteks Eesti Energia või Eesti Raudtee juhatuse komandeeringu eelarve? Kus nad täpselt käisid?

Millegi pärast on Maanteamte praegu avalikkusele hambusse jäänud. Uurige edasi, et mis mujal toimub.

Tarmo ja Merit ütles ...

Helenius: tulemuspalka ei saanud Taskilale maksta

http://www.e24.ee/792964/helenius-tulemuspalka-ei-saanud-taskilale-maksta/

Anonüümne ütles ...

"Maanteeameti golfireisid" on puhas laim. Võibolla mõni tõesti mängib golfi, kuid seda ei ole õige asutusega siduda. Ametis on palju ausaid töötajaid, kes ei vääri sellist hukkamõistu.

Anonüümne ütles ...

elu on nii lühike,et mitte keegi ei jätaks võtmata-KUI AGA SAAKS!
..Väljaarvatud lollid.

Siinkohal tahaks mainida,et putini omanduses olev rahakogus-7 miljardit doltsi lükati ümber just eelmisel nädalal ja asendati juba 130 miljardi dollariga.,-millega ta möödub siis juba maailma rikkaimast inimesest!


Ja Teie saatesosalejad- siin loete neid sandikopikaid ja palkasid,mis meie konnatiigis tunduvad niiiii üüratud?

Anonüümne ütles ...

Japan Airlines juht teenib u.70 000 EUR aastas ja ettevõte on kasumis.

Anonüümne ütles ...

Ruusaart ja Hõbemäge võiks pärjata aasta kõige juhmima ajakirjaniku tiitliga. Istusid teised mitu aastat maksuvõlglasega ühes stuudios ja muudkui koogutasi "Sina Rein oled ju edukas etevõtja, sina Rein ju tead kuidas elada..." Edaspidi ootaks uurivalt ja mõtlevalt ajakirjanikult pisut taustatööd, mitte suu ammuli kuulata kuidas mõni lõunaeestlane vahutab. Juhanile võiks anda ka eriauhinna selle eest, et suusareisiga saab ametist priiks aga maksuvõlglasest kriminaalsüüdistusega arvamusliider istub endiselt Eesti Energia nõukogus edasi

naxz ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
naxz ütles ...

Huvitav oleks teada, et millega "tegijamad" anonyymsed kommentaatorid oma elus märkimisväärset on saavutanud...see aga jääb saladuseks...mille looride taha jääb äkki tyhjus.

Anonüümne ütles ...

Nestor on igasuguse teravuse ja sisu kaotanud. Vanasti oli igavesti sümpaatne ja asjalik. Nüüd soigub nagu ei tea kes...

Anonüümne ütles ...

Lp Hõbemägi

Ma saan aru et Ultima Thule ja Riho Sibul on teie lemmik muusika aga kas seda peaks ikkagi igas teises saates laskma?

Kuulan pidevalt ka vanu keskpäevatunni saateid ja 00ndate aastate muusikavalik oli ikka kõvasti mitmekesisem.