31 detsember, 2011

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Ignar Fjuk

Vana-aasta viimases Keskpäevatunnis arutleme lõppeva aasta tähtsamate sündmuste üle ja püüame ette näha, mis ootab meid 2012 aasta poliitilises elus. Saate erikülaline on Ignar Fjuk.

5 kommentaari:

Toomas ütles ...

Eesti populaalseim spordiala suusatamine on saanud äga negatiivse varjund ja isegi ETV ei kanna üle 2012 hooaja tähtsamat võistlust Tour de ski. Kas see on meedia vastus nn suusaliidu vassimisele?

Anonüümne ütles ...

20 minutit kõrv puhkab ja arutelu edeneb... keegi ei sekku pidevalt vestlusesse tühja lobaga, aitäh !
Ja head saabuvat uut aastat

Anonüümne ütles ...

Julgemalt Ignar, astu reformi varjust välja ... kui ikka ühe ida-euroopa riigi hinnatase kerkib lääne-euroopa hindadest kõrgemale, siis on konkreetselt sellele vastutajaks jooksev valitsus.

Anonüümne ütles ...

Ajakirjanikelt huvitav lähenemine sündmuste TOP10 koostamisel aastal 2011, kui just mitte eesti rahva, siis Eesti riigi jaoks sisuline suitsiidiakt 6.märtsil sündmuste edetabelis alles 3.-ndale kohale jäetakse.

Anonüümne ütles ...

Minu meelest on pehmelt öeldes imelik rääkida ja ähvardada Eestit araabia kevadega, kui riigil läheb siiski hästi. Kas teile ei torganud pähe, et valimised näitasid, et eesti rahval (erinevalt siinsetest ajakirjanikest) on äkki tervet mõistust tormisel merel igaks juhuks kaptenit mitte vahetada. Mitte nii nagu teie pakute - kasvõi vahetada vahetamise pärast. Selliseid asju tehakse rahulikel aegadel.