17 detsember, 2011

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Rein Kilk

Tänases Keskpäevatunnis: Parteide sihtasutused hakkavad riigilt raha saama. Veidral kombel oli koos eelnõu esitamisega juba ka soovitud raha - 900 000 eurot - järgmise aasta eelarvesse juba sisse kirjutatud...
Maadevahetuse protsess võtab tuure - prokurör nõuab reaalseid vanglakaristusi.
Erik-Niiles Kross valmistub hüppeks suurde poliitikasse.

Riigikogulastele tuleb teha eetikakoodeks, soovitab rahvusvaheline organisatsioon Transparency International. On see hea mõte?
Elamislubade skandaali jälgedes - mis saab Siim Kabritsast?
Töötukassa verus valitsus - kes täidab tühjad toolid?
Swedpank ähvardab töötajaid koondada, aga miks mitte Eestis?
Õpetajad valmistuvad streigiks.
Ants Laaneotsast sai peaministri nõunik.

15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Alates 1. märtsist 2012 suleb Swedbank Otepääl oma kontori. Swedbanki Lõuna-Eesti regiooni direktori Piia Laursoni sõnul on sulgemise põhjuseks klientide muutunud tarbimisharjumused: rohkem tehakse tehinguid elektrooniliselt ning külastuste arv on vähenenud.

Otepää Teataja, 9. detsember 2011

Anonüümne ütles ...

900000€ on värviliste revolutsioonide toetamise Eesti panus 2012. a.

Anonüümne ütles ...

Aga, härrased, kas teile ei tundu, et sellest ei muutu halligi, mida te siin praegu räägite. Demokraadid on oma otsuse juba ammu teinud ja edendavad demokraatiat igal juhul. Täpselt nagu praegune valitsus on demokraatlikult kuu peale saatnud iga viimase kui opositsiooni ettepaneku, ametiühingute ja tööandjate ettepaneku, iga ettepaneku, mis rosimannusele ei meeldi.

Anonüümne ütles ...

eetikakoodeks peaks olema muidugi. Seadused tehakse niikuinii parasjagu sätitud aukudega - kui papp käes, eks siis ole aega jälle lappida.
Ja et täiskasvanud... milleks siis kohtudki, kah täiskasvanute üle? Saadikud oleks nagu täiskasvanud, aga igasugune häbi kaob, kui oma taskut vaja täita.
Koodeksi poolt.

Anonüümne ütles ...

Ai, ai! Demokraatia õpetamise alal on koalitsioon ja opositsioon täielikus üksmeeles.

Anonüümne ütles ...

herr Kilk - muidu teie suure austajana märgiks, et suurem tähelepanu ja nõudlikkus olekski väga asjakohane!

Anonüümne ütles ...

ja mis mõte sellel eetikakomisjonil oleks; mis sanktsioone võiks ebaeetiliselt käitunud riigikogu liikmele rakendada: noomitus, vali noomitus...

Anonüümne ütles ...

OTSE LOOMULIKULT ei jooda puhvetis õlut. Riigikogulane pealegi töötab 7/24/365 (liigaastal päeva rohkem), nagu nad ise soovisid). Hr. Ruussaar, see on demagoogia. Kui neil on vaja õlle mittejoomine kirja panna, siis pangu.

Anonüümne ütles ...

Miks kodanik Hõbemägi toob näiteks ainult Keskerakonna ja Tallinna Linnavalitsuse. Sama aktuaalne peaks olema majandusministeeriumi palgal olevate IRL-i Noortekogu liikmete teema. Miks ajakirjandus sellest vaikib????

Anonüümne ütles ...

Chirac läks nüüd kohtu alla sest oli presidendina immuniteedi all. seepärast asi venis, kõik oli ju enne ära uuritud

Anonüümne ütles ...

Jõudu, Hr. Kilk!

Üldine ettekujutus ärimeestest on, et esimese teenitud miljoni kohta pole viisakas uurida.

Anonüümne ütles ...

Eetikakoodeks on ju hea asi. Enne reeglitest üleastumist jääb enamus inimesi ikka mõtlema küll, et see on midagi, mida ei tohiks teha ja see iseenesest on juba pidurdav faktor. Ja kui eksimus on avalikuks tulnud, eks siis Riigikogu või öelda, millised sanktsioonid järgnevad. Miks ka mitte noomitus? Moraalsele eksimusele moraalne karistus, see on päris loogiline. Korduva eksimuse puhul tuleb Riigikogust lahkuda, nii lihtne see ongi. Pole vaja mingeid ekstra komisjone ja karistusseadustikku, asju saab lahendada ka lihtsalt ja loomulikult. Kui praegu ei saa Riigikogu liiget tagasi kutsuda, siis eetilise eksimuse puhul saab survet avaldada küll. Pealegi on pretsedent juba olemas.

Anonüümne ütles ...

Improvisatsioonidel on oma võlu, aga nad ei saa asendada kainet analüütilist tööd, mis peaks olema tehtud enne saadet.
Kui pole midagi öelda, siis kujuneb jutt lobisemiseks. Kui sellega kaasneb kõnepidamatus, siis minetab saade tõsiseltvõetavuse.

Anonüümne ütles ...

Kuulge, mehed, kas te aru ei saa, et kaardiga saab muretult poereerida inimene, kes on kindel , et kaardil on kogu aeg piisavalt raha. Kui sul on pens 250 euri siis saa pead kogu aeg kontrollima palju sul alles on. Selle peale ei tule inimesed, kes saavad tuhandetes eurodes sissetulekuid.
Piret

Anonüümne ütles ...

Kuidas saab kaupluses maksta, kui sularaha ei ole ja kaupluses ilmneb kaarditerminali rike? ja sularaha väljavõtmise võimalused poodide juurest on ära võetud?