10 september, 2011

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Rein Kilk ja Ainar Ruussaar

Tänases Keskpäevatunnis:
avaldati järjekordne Eesti Inimarengu Aruanne;
Eesti võitis Iirimaad jalgpallis 4:1!
kas Jürgen Ligi põrumine Eesti Panga presidendi valimistel on positiivne või negatiivne uudis? Kas vastab tõele, et nii kitsit rahandusminisrit oleks patt rasketel aegadel ära lasta?
Reedese Postimehe vahel ilmus Hiina saatkonna poolt kommunistliku propagandaga täidetud vaheleht, kus muuhulgas kirjutati, kuidas Tiibetis elu Hiina võimu all edeneb ja õitseb. Dalai-laamast mitte sõnagi. Tänane Postimees kirjutab lk 4, et "erilehe sisu ja vaated ei peegelda Postimehe seisukohti". Kas asi vääris lärmi või mitte?
IRLi kampsunite MTÜ Vaba Isamaaline Kodanik - kellele, miks ja milleks?
10 aastat kaksiktornide ründamisest New Yorgis ja metanoolitargöödiast Pärnumaal. Mida oleme õppinud?
Eesti ja kahe miljardi suurune kohustus Euroopa Finantsstabiilsuse fondi.
Õpetajate palgatõus - kas selleks on õige aeg?
Keskpäevatunni kuulaja soovil: mida peale hakata Marek Strandbergi ideega Tallinna linnavalitsus kui korruptiivne üksus riigi poolt jõuga üle võtta?

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma tahaks väga teada, mida nüüd hakatakse peale selle mõttega, et Tallinna linnavõim tuleks laiali saata ja Tallinn tükkideks teha? KAs siis kaitsepolitsei ja kohtud ei jõuagi selle korruptsiooniga toime tulal või?

Anonüümne ütles ...

Miks inimesed Eestisse tagasi tulevad - sellest on kirjutanud hästi Ahto Lobjakas. Jättes küll ütlemata, mis see p6hjus tema puhul oli, r6hutab ta, et "talendid koju" tasemel kampaaniaga ei saavutata igatahes suurt midagi.

Anonüümne ütles ...

HAAHAHAHAHAAA. Ruussaar, see on nii läbinähtav ja piinlik, kui "sõtumatu" ajakirjanik sa oled. Mitte et mull uudis oleks, et sa reformierakonna ja Kadastiku tald oled

Anonüümne ütles ...

esiteks - uurige Tiibeti ajalugu ja selle seoseid Hiinaga;
teiseks - Postimehe vahelehte hakati tegema juba suvel, ammu enne dalai-laama visiiti;
kolmandaks - ostke pilet ja käige Hiinas ära

Anonüümne ütles ...

Hmmm... Rein Kilgil mõistlik jutt!

Anonüümne ütles ...

Kulla Rein,

enamus inimesi on läinud välismaale majanduslikel põhjustel. Äramineku vältimine või tagasikutsumine on väga lihtne:
a) ära lase töötajaid lahti
b) maksa rohkem palka

M.O.T.T.

Anonüümne ütles ...

Rein Kilgi jutt välispoliitika suhtes selles suhtes ikka jälle puus, et IRA ja ETA on teatavasti terroriorganisatsioonid, nad on tapnud palju süütuid inimesi.Seepärast ei tasu neid ikka külla kutsuda.Võrrelda neid Dalai Laamaga on ikka demagoogia tipp. Kuigi nii baskid kui põhja-iirlased võitlevad õiglase ürituse nimel ja võib olla peaksidki nad kunagi oma riigi saama või emamaaga ühendama. USA suhtles ka NL-ga, samas ei tunnustanud meie annekteerimist.
Paet on muuseas meie riigi välispoliika prioriteete selgitanud piisavalt. Dalai laama muuseas ei võitle iseseisvuse eest, pole siin ei vormiliselt ei sisuliselt midagi õiendada.

Anonüümne ütles ...

Russaare siirus lisalehe osas, mis olla 'tööõnnetus' on ülipehmelt väljendudes jahmatav. Kas 'lihtsameelsem lugeja' peab siis lõpuks aru saama, et nn "sõltumatu ajakirjandus" ongi selleks neljandaks võimuks säätud, et kõik raha kokku korjata, mis pakutakse - ei pidavat haisema?
Teate, see on ikka... maiteamis.
ja sihuke väljaanne on kah maiteamis. Kardetavasti 'lihtsameelsem lugeja' lihtsalt ei võta sihukest väljaanet enam tõsiselt. Mis ei tea, mis tema kaante vahel ilmub.

Anonüümne ütles ...

Palun võtke selle Rein Kilgiga ykskord midagi ette- võimatu on saadet kuulata kui ta kogu aeg teiste juttudele vahele segab ja teistest veel 5 x kõvema häälega räägib ka. Tehke talle siis mingi oma saade, mina kuulan saadet rohkem Hõbemäe ja Ruussaare pärast, aga Kilk karjub mu kurdiks ja teiste sõnavõtud pole kuulda. Eraldage Rein Kilgi autorisaate jaoks eraldi eetriaeg ja kindlasti on tal oma fanklubi- ma tahaks nagu pärisajakirjanikke kuulata, aga pole kuulda.

Anonüümne ütles ...

Ma hakkan kahtlustan ,et Kalle Muuli läks just selle Hiina teemalise eriväljaande pärast Postimehest minema. Endal oleks ka häbi..