23 juuli, 2011

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Rein Kilk ja Ainar Ruussaar

Plahvatus Oslos ja laste massitapmine nende poolt Utö saare lastelaagris on meie esimene teema. Kas terrorism võib ähvardada ka Eestit? Kui valmis on Eesti Vabariik midagi sellist ära hoidma? Kas saame ohu tõrjumisega üksi hakkama?
Liibabonist naasnud pantvangid on rääkima hakanud. Vaikimise vandenõu lagunedes saime teada, et neid alandati, piinati, selge on see, et kogu röövimine oli ette vüetud lunaraha saamiseks. Kui kaua on võimalik see olukord, et pantvangid räägivad lunarahast ja riigivõimud seda nagu ei kuulegi?
Kaitsevägede riigihangetest on Päevaleht kirjutanud terve nädala. Kuid hoolimata massivsest riigihangete rikkumisest ei ole ikka veel selge, kas keegi millegi eest ka vastutab. Jälle on tegu saladustega, mille juurde ei ulatu avalikkuse kontrolliv silm.
Moosikeetmise aeg on käes aga suhtkru hinnad on ikka laes. Kohati on suhru hind tõusnud möödunud aastaga võrreldes kuni 60%. Samal ajal on isegi näitekas Soomes suhkur palju odavam. Kuidas on võimalik, et suhkruturul ei valitsegi mingit konkurentsi ja üksikud maaletoojad lihtsalt koorivad ostjaid häbematult?
Räägime ka toiduainete hindadest siin ja mujal, aga selge see, et mujal on odavam kui Eestis. Kuidas saab olla nii, et toiduained, riided ja mööbel on kallimad kui mujal. Kas ikka maailmaturg või midagi muud?
Mart Laari kirjavahetus erakonnakaaslastega tekitab küsimuse, kes ta ikkagi on - kampsun või irlikas. Või hoopis uus sulam?
Ratas teeb keskerakonnas tempe.
Hanno Pevkuri võitlus perearstidega.

31 kommentaari:

Ain ütles ...

Ruussaar, kultiveerida puhtalt spekuleerides kuvandit islam=terrorism on väga nõme ja lausa teistpidi kuritegelik, demagoogilisusest rääkimata.

Anonüümne ütles ...

Palun ärge kommenteerige oslo sündmusi- te lihtsalt pole informeeritud. Ei piisa peavoou meedia tõlkeartiklitest, mõtlev inimene ei võta ju seda faktina!!!

Anonüümne ütles ...

tegemist oli kristliku äärmuslasega

Anonüümne ütles ...

Miks saatekülaline arvab, et tulistaja soovis kuulsaks saada? Meil siin on kuulsusenarre ühe inimese kohta 10.Leebes vormis, et Kroonikasse, tantsusaatesse jne. saada.
Pigem oli ikka eesmärk märku anda - aitab immigrantide riiki lubamisest. Piir on ammu ületatud ja tõmmusid on viikungite sekka oi-oi kui palju tulnud. Valiti õudne viis.
Ei usu mingisugust Herostratose kompleksi.

Anonüümne ütles ...

Hr Kilk, te aitate levitada müüte
Ameerika "kuulsaim sarimõrvar" Charles Manson ei tapnud teadaolevalt ühtegi inimest ega isegi viibinud tapmiste juures. Tapsid tema jüngrid - kolm naist+üks mees (kokku oli 6 ohvrit). Kogu tema mõrvarikuulsus põhineb sellel, et üks ohvritest oli Polanski rase naine Sharon Tate Aga nii need müüdid tekivad

Anonüümne ütles ...

Kulla KUKU, miks te kiusate Kilki ja sunnite iga nädal ilma igasuguse ettevalmistuseta millestki põhutama. Tema asjatundmatut "umbes-täpselt" juttu on lausa piinlik kuulata. Kas poleks otstarbekam teda rakendada sõudeliidu askade akamisel - seal on ju asjad hullemas seisu kui IRLis või Keskerakonnas. Aga sõudeliit Kilki vist enam ei huvita.

Anonüümne ütles ...

Härra Kilk
Einseni suhtes jagan arvamust, et miks just täis kindral - pole ju mees midagi eriti teinud.
Kin Laaneotsa ja kin Laidoneri peaks küll ühele pulgale panema. Taasiseseisvunud Eesti kaitseväe ülesehitamine on meie tingimustes küll võrreldav lahingulise teenega - nüüd saab ju pea 20 aastat seda tööd

Anonüümne ütles ...

Hõbemägi! Võiksid suuta elada teadmisega, et Sinuga infot ei jagata. Saa sellest üle!

Anonüümne ütles ...

Hr Hõbemägi
Saage ükskord aru - Paeti vaikimine ei ole tema vaba valik vaid tõenäoselt rahvusvaheline nõue

Anonüümne ütles ...

Külastame blogi küll, aga kas ka Hõbemägi seda teeb - ei saa ta kuidagi aru, et ta soigumine lunaraha teemal on kuulajate kõrvadele lihtsalt lapsik!

Anonüümne ütles ...

Einseln oli USA roheliste barrettide üksuse komandör. Sõdinud Korea ja Vietnami sõjas, hiljem oli NATO sideohvitser. Lahingukogemusi on tal rohkem, kui Laaneotsal, kes oli Etioopia kodusõjas kohaliku pealiku nõunik. Kuid ükski eesti kindral pole olnud suurte väekoondiste juhtimise juures, Laidoner ja Laaneots on olnud diviisi staabis. Laidoneril oli I MS kogemus kuni polkovniku auastmeni. Kõik nad on olnud polkovnikud, kolonelid suurriigi armeedes. Eesti KV on siiski nii marginaalne, et selle ülesehitamine või juhtimine ei anna isegi diviisi mõõtu välja.

Anonüümne ütles ...

Tõepoolest, vahel on piinlik on seda ettevalmistamata osalejatega saadet kuulata.
Hr Kilk ikka väga soovib midagi öelda, samas ei meenu üks ega teine asi õigesti.
Ja ammu on ära tüüdanud kurtmine, et miks ikka ei taheta rääkida lunarahast.

Anonüümne ütles ...

Priit Hõbemägi, ma nõuan, et te avaldaksite kogu teile teadaoleva globaalse informatsiooni Eesti ratturitest pantvangide vabastamise kohta sh. kui suur oli makstud lunaraha. Nõuan seda, sest teie kiibitsemine on muutunud õõvastavaks. Loodan et info avaldamise juures avaldate ka usaldusväärsed allikad kellelt te selle info olete saanud. Palun mitte viidata allikatele, kes "uudiseid" enda sulepeast välja imevad. Kui teil küsitud infot ei ole pakkuda, siis palun lõpetage sel teemal spekuleerimine vähemalt nii kaua, kui usaldusväärset infot pole avaldatud. Teie praegune käitumine on idiootlik.

Anonüümne ütles ...

Kui arvutil kavatsetakse kasutada Windows operatsioonisüsteemi, on kõige odavam osta arvuti kohe koos Windowsiga. KÕIK MUUD variandid on OLULISELT kallimad.

Anonüümne ütles ...

üleeilne erakonnakaaslaste siselisti kiri oli vastus Laari 14.07.2011 kirjale, kus Laar süüdistas justkui Lukas, Herkel jne ei ole ennem erakonnas olevaid probleeme üles tõstnud ja et probleeme lahendatakse valimiskastide taga - üleeile erakonnakaaslased vastasid, et Laar VALETAB ja et neid teemasid on tõstatatud korduvalt (sealjures 1x ka Laari enda allkirjaga) ning valimised olid ebaausad.....ja Laari vastus: muidugi VASSIMINE jätkub ja vastatakse aiaaugust ehk sõnagi ülestõstatatud probleemidest....see ongi demagoogia

Anonüümne ütles ...

Ratturitest -
Selge, et Paet teab asjast (Eestis) kõige rohkem.
Selge, et üksikasjad on kuulutatud riigisaladuseks.
Selge, et seadused (ka riigisaladuse seadus) on täitmiseks kõigi poolt (ka Paet peab neid täitma).
MIDA TE TAHATE? Et Paet seadust rikuks? Vaevalt see teie soov on..

Anonüümne ütles ...

kodanik Hõbemägi, see pidev ilkumine ja urgitsemine pantvangidraama ümber oleks kohane lõpetada. Soovin siiralt, et teil ei tuleks kunagi kuskil kuuris oodata surma või anuda, et eesti riik teile appi tuleks.

Anonüümne ütles ...

Lisan oma kommentaarile ning teie saates olnud vastusele, et CNN ning BBC on peavoolumeedia- see kitsas toru, kuhu suunatakse ettevalmistatud info,mida tõlgetena eesti ajakirjandus teabe pähe pakub. Hr Hõbemägi, TEIE ju ometi saate aru millest jutt ning millised on kodanikkonnaga manipuleerimise võtted.
Ikka parimat!

Anonüümne ütles ...

Keskpäevatund on nagu Home Alone. Hea ikka jõuluajal lastega vaadata! Kõik on nii ette teada, aga ikka nagu hea kuulata.
Keskpäevatunnnis samamoodi vanad kännud targutavad asjade üle, aga iga kord tundub pilt üha lapsikum. Keegi ajakirjanik Ruu rääkis, et kuidas siis ikka nii, et valitsus suunab meediat? Ei suuna ju - valitsus ja meedia ongi üks ja seesama. Nii nagu vene ajal olid NLKP -Pravda ja Majakk üks ja seesama asi, siis nüüd on Reformierakond- Postimees ja Kuku raadio üks ja lahutamatu tervik.
Päris naljakas on ka see koht, kus Home Alone pätit räägivad endast nagu "piirkonna karmimatest kuttidest". kes aga siiski culkinist jagu ei saa. niisamuti on koomiline hõbemäe tahtmine kuidagi kriitikat reformierakonna vastu sättida. karm kutt home alonist! ja samas on saate põhitegija reformikommunist adonen reformikommunistide parteiprogrammi järgi maailma seletamas.
aga kilk on muidigi hea. kerge senilka juba, aga jutt jookseb. aga kuidagi ei taha taibata, milleks tarandile on vaja keskerakonda, selleks, et euroduumasse tagasi pääseda... väike õlekõrs- vaata europarlamendi valimiste hiljutisi muudatusi ja seda alapunkti, kus räägitakse kadidaatide ülesseadmisest

Anonüümne ütles ...

Kas saate kvaliteeti ei saaks parandada selle näol, et härra Kilk kogu aeg ei segaks teiste juttudesse vahele- vahepeal on kõrvadele juba valus ja häiriv kuulata. Äkki te leiaksite mingitest fondidest raha Kilgi koolitamisele, et ta saaks aru elementaarsest tõsiasjast- raadios räägitakse siis kui teine oma jutu lõpetab. Vahepeal oleks kena mõni asendustegelane talle ka leida, sest tema pidev erinevate vandenõu teooriate promomine läheb juba muinasjutulaadseks. Tahaks nagu sisu rohkem, aga herr Kilk laseb juba lugematu arv kordi teemal "mõtisklused Tarandist"- see nii huvitav ka pole, et igas saates selle juurde peaks tulema.

Anonüümne ütles ...

Ten points Kilgile ja Luigele 2010 suvel öeldu eest: http://www.youtube.com/watch?v=sSWzfccACD4&NR=1

Anonüümne ütles ...

Kommentaar 30.07.2011 saatele: venelased on juba varem saavutanud oma mõrvarite väljaandmise. Tuletagem meelde Tšetšeenia endise presindendi Jandarbijevi Kataris tapnud eriüksuslaste väljaandmist Katari võimude poolt. Kusjuures mehed olid Katari kohtus juba surma mõistetud.

Anonüümne ütles ...

Juudid parem hoidku madalat profiili. Breiviki inspiratsiooni allikas oli just Iisrael. Breiviki manifest nimetas Iisraeli 359 korda, võtmes: Nii et võitleme koos oma sionistidest vendadega anti-sionismi vastu, vastu kultuuriliste marksistide, multikultuursuse vastu. "So let us fight together with our Zionist brothers against all anti-Zionists, against all cultural Marxists/multiculturalists."

Anonüümne ütles ...

Tegelikult tahaks teada miks Ekspressis uue toimetaja pildil on toimetaja sellistes riietes nagu oleks läinud prügi välja viima. Selline pilt ei sobi isegi mitte maakonnalehte...

Anonüümne ütles ...

Faking reformarite saade on see keskpäevatund ikka. Ruussaar ja Kilk on ikka ilged võimudele pugejad

Anonüümne ütles ...

Ettevõtte tulumaksu lasete te konkurentsikaalutlustel alla, aga elektrienergiat konkurentsi kaalutlustel all ei hoia, sest eesti riigi eelarvet täidetakse vaesemate arvelt

Anonüümne ütles ...

Väga kummaline ongi üldiselt see, et keegi ei tuleta meelde, et nt suured eeskujud Saksamaa ja Prantsusmaa pole vist isegi Euro algusest saadik täitnud seatud kriteeriume. Eelkõige nt. eelarvedefitsiit alla 3%. See pole vist peaaegu KUNAGI täidetud olnud.

Anonüümne ütles ...

Kilki ja Atoneni ei tohi lasta EEst rääkida. Täielik jama jälle - Kilgi sõnul on hinnatõusu vaja, kuna EE maksab suuri dividende riigieelarvesse. See võis olla vajalik masuajal ning euronõuete täitmiseks, aga mitte enam. Riigimonopoli eesmärk pole kasumid, vaid elektri tagamine mõistliku hinnaga ettevõtetele ja eraisikutele. Riigieelarve kaudu ümberjaotamist pole vaja, jätke raha inimestele ja ettevõtetele, me teame ise, mis sellega teha.

Anonüümne ütles ...

asjast kah...

www.jw-media.org
www.jw.org

Anonüümne ütles ...

asjast kah...

www.jw-media.org
www.jw.org

lemvalk@gmail.com

Anonüümne ütles ...

asjast kah...

www.jw-media.org
www.jw.org

lemvalk@gmail.com