13 mai, 2011

Keskpäevatunnis Priit Hõbemägi, Rein Kilk ja Ainar Ruussaar

Eesti Raudteega 120 km/h tunnis Riiga ja Varssavisse? Kas tõesti? Ja millal? Vaatame, mida sellest arvas Euroopa Komisjoni tehtud uuring 2007 aastal.
Presidendid oma autojuhtidega kimpus: Arnold Rüütli autojuht kahtlustatav relvaveos, president Ilvese autojuht... noh, kes mäletab?
Mis toimub Keskerakonnaga? Pärnus suruti mäss maha, Tartus saadi lüüa, aga mis saab Tallinnast?
Kas uus president pannakse IRLi poolt paika enne kui presidendivalimised tulevad? Milleks siis enam tsirkust korraldada?
Pärast pikka venitamist lahkus ametist Kaila haigla juht, keda Pealtnägija süüdistas haigete ebasõbralikus kohtlemises. Mis sidemed on tal Haigekassa juhtkonnaga, et Keila haiglat tema ajal soositi? Sest samal ajal villa Benitas... oodatakse ikka, milla Haigekassa hakkab täitma kohtuotsust, mille kohaselt Kaila haiglale suunatud toetus hooldushaigetele tuleb neilt ära võtta.
RK liige Stalnuhhin käis Narva koolijuhte agiteerimas, kuidas ministeeriumiametnikega käituda.
Neeme Järvi on tagasi! Ja mitte ainult Neeme, vaid ka Paavo Järvi. Aga kus on Laine Jänes, ah?
Skype läks Microsofti omandusse 8,5 miljardi dollari eest. Mida arvas Skypest Wikileaksi bossi Julian Assange lähim kaastööline ja mida sellest tehingust arvata?
Euroopa Liidus keeb imelik puder: kes nõuab piiride kinnipanekut, kes ei soovi Portugali abistada, keegi petab kedagi ja Eesti täidab kohusetruult kõiki reegleid, mille eest meid Brüsselist kiidetakse. Kiida lolli, las ta rabab?
Ootame teie kommentaare!

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ei huvita üldse need kõlakad parteide rahastamisest,erakondade sisetülid,riigikogulaste pläkutamine ja ajakirjanduse siseintriigid...hakake juba rääkima,arutama,juurdlema ja uurima toiduainete hinnatõusu asjaoludest ja põhjustest.....

Raul wips Vibo ütles ...

raudteest:
* Aecomi plaan läbi Pärnumaa lammutab enamus Pärnu ümbruse alevikke ja külasid, see on kaugel reaalsusest
* rööpa laiuse muutus -90mm ei mõjuta mitte kuidagi kiirust; kiirust mõjutab raudtee geomeetria, turvangusüsteemid ja kuidas on lahendatud konfliktid teiste liiklejatega/ulukitega

Anonüümne ütles ...

Piiride kinnipanek ei teeks ju midagi paha. Keegi ei räägi ja tollikontrollist. Piiripunktil vajutad korraks pidurile, näitad oma eesti/euroopa kodaniku passi ja sõidad edasi. Ei muuda see liikumist eriliselt aeglasemaks ega tülikamaks, aga säilib kontroll oma riigis viibijate üle. Kui me Bäckmani siia ei taha, siis ka ei lase, olgugi tal läti viisa.

Unknown ütles ...

Poliitiline korrektsus kipub jääma õhtumaade kultuurile risti ette. Enam ei saa avalikult rääkida asjadest nende õigete nimedega,pahandamata sealjuures kedagi ja saades protsessi käigus endale vaid mõne halvustava nimetuse lisaks.

http://www.christian.org.uk/news/camilla-warns-of-politically-correct-censorship/

Anonüümne ütles ...

Hõbemägil õnnestus ikka mitu mäkki maha panna :-(
- Haigekasse ei jaga _toetusi_. Ta maksab kinni meditsiiniteenused, mida raviasutus elanikele osutab
- MS toodetes pole olnud tagauksi. Tegemist on linnalegendiga ja/või paranoiliste tegeaste luuludega.
Küll on viimasel ajal ilmsik tulnud kahtlased asjad Ios-is ja Androidis.
Ka Skye shtes on igasugu kuulujutte juba aastaid üleval olnud.

Anonüümne ütles ...

Hõbemägi ei maininud kogu saate jooksul kordagi iPadi, või ma siis magasin selle hetke maha?