21 mai, 2011

Keskpäevatunnis Priit Hõbemägi, Rein Kilk ja Ainar Ruussaar

Nädal pakkus palju kõneainet: Liibanoni pantvangide uus video; miks välisminister Urmas Paet Aktuaalses Kaameras närvi läks? Mida tähendavad pantvangide sõnad, et Eesti valitsus on nad hüljanud?
päeval IRLi volikoguga. Kui see laul tal korda läeb, siis on president valitud juba enne sügist. Ning kas Keskerakond pakub oma kandidaadi välja?
Sotsid möödusid populaarsuse edetabelis Keskerakonnast. Minne nyt sormi pistetään?
Facebookis ja sotsiaalmeedias lööb laineid loomapiinamise juhtum, kus koera nälgima ja janusse jätnud naine mõisteti Pärnu maakohtus õigeks.
IT-äris on hakanud suuri asju juhtuma: Microsofti Steve Ballmer käis Tallinnas äsjaostetud Skypet vaatamas ja Webmedia ostis endast suurema Soome tarkvarafirma. Ning programmeerijatest on endiselt tuline puudus. IT-riigihangete süsteem langes kriitika alla.
Ravida saab ennast peatselt igas Euroopa Liidu riigis. Kas see toob kaasa patsientide põgenemise välismaale?
President kohtub lau
Korruptsioonivastase seaduse eelnõu pakub välja, et vähem ametnikke peab tulevikus esitama majanduslike huvide deklaratsiooni. On see hea või halb olukorras, kus 30 000 deklaratsiooni ei jõutagi ilmselt põhjalikult kontrollida?
Narvas pidas kapo kinni korruptsioonis kahtlustatava abilinnapea.
Eesti kaitseväelased osalesid Somaali piraatide kinnipidamisel.
Veerpalu dopingujuhtumit käsitlevad paberid saadeti teele.
Ootame teie kommentaare ja soovitusi!

18 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuidas saaks KuKut jälle kuulata netist normaalselt, nagu vanasti? Mingi haige aju on leiutanud selle rõveda KuKu playeri. Miks peab selliseid lollusi küll tegema?

Anonüümne ütles ...

Te ei tea murdosagi sellest, mis pantvangidraamas toimub. Väga hea, et ei tea, teil pole ekspertvõimekust selle kommenteerimiseks.

Anonüümne ütles ...

Vasak menüü-KUULA KUKUT VEEBIS-keri veidi allapoole kuni leiad Alternatiivsed veebis kuulamise meetodid

Anonüümne ütles ...

123

Anonüümne ütles ...

123

Anonüümne ütles ...

Rein Kilgi arusaamad asjade tähtusest inimestele on ikka huvitavad - või ongi edeval inimesel need kriteeriumid? Teadmata vähimatki sellest, mida Paeti ministeeriumi tegelikult teeb, on siiski raske uskuda, et talle omab mingitki tähtsust "suur mikrofonide hulk" või rohked välissõidud seoses pantvangikriisiga.

Palun, säästke kuulajaid selliste jaburuste rääkimisest.

Anonüümne ütles ...

Eilset AK intervjuud välisministriga oli väga piinlik vaadata ja mitte Paeti pärast. Miks on vaja AK toimetusel stuudiointervjuu teha stiilis, et hammastega ninast kinni ja siis raputada? See on olnud AKle omane pikemat aega, kuid pigem näitab see toimetuse äärmist ebaprofessionaalsust ja mõttepiiratust. Vaatan pidevalt nii AK kui ka YLE uudiseid. AK intervjuud on selles taustsüsteemis otse öeldes piiratud ja nõmedad. Ja targutada, et Paet läks sellise intervjuu peale närvi on veelgi nõmedam.

Anonüümne ütles ...

Pantvange aitaks kätte saada kui meil oleks või me oskaks luua rohkem sidemeid nn "riigiväliste" grupeeringutega. Teatud Hizbullah jõud kindlasti teavad kuidas toimida, aga ei, meie tegeleme Kathryn Ashtoniga ja loodame Iiisraeli(!) peale. Sealkandis toimib palju mitte ainult raha, vaid ideoloogilisel tasemel. Eesti on justkui näide sellest mis teie stuudios toimib, eriti a la Kilk: Meie oleme "valged mehed" ja "rumalate mustadega" me tegemist ei tee.

Mart ütles ...

Head keskpäevalised... ja herr Kilk

RE 33
IRL 23
SDE 19
______________________________
on kokku siiski 75 (ideaalis)
mitte 73.

KE'l vastu 26. Ja kui nad seekord ikka tulevad oma kandidaadiga siis peavad ka salajasel hääletusel RK's osalema - võimalus et ka sealt mõni hääl kukub ära Ilvesele!

Anonüümne ütles ...

Väga õige,12:25,et niisuguste teletöötajate sobivust oma ametikohale peaks tõsiselt kaaluma, seda sai aru isegi mu täiesti poliitikahuvita abikaasa,tema nimetas seda inetuks ilkumiseks

Anonüümne ütles ...

Taevas! Kilk! See polnud ju kang, mida vaja oli! Palju võib!!!

Anonüümne ütles ...

hEA SAADE, AGA KAS KEEGI SUUDAB hR.KILGILE SELGEKS TEHA, ET EI OLE VIISAKAS KOGU AEG TEIST ÜLE RÄÄKIDA.tAHAKS KA TEISTE MÕTTEID KUULDA.

Leelotaja ütles ...

Ei maksa hr. Kilgil karta, et A. Musta J T-E Ilvese klassivahe nii suur on presidendikohale kandideerimisel.
Ma ei usu, et Ilves nii kehva on.

Anonüümne ütles ...

Kuulge mehed! Keskpäevatunnist on saanud kolme mehe erinevate vaatenurkadega rahulikust arutelust mingi Kilgi kirglik sisepoliitiline monoloog. Dikteerib teemat, räägib aja täis ja sisulise arutelu jaoks ei jää üldse aega.

Mõni tera on küll huvitav selles mulas aga tehke talle Kukus omaenda tunniajane saade. Siis saab nädala jooksul kogunenud poliit-tarkuse välja käia ning segamatult ka homoküsimust käsitleda.

Leelotaja ütles ...

Aga äkki Kesk räägib ära Ergma oma partei kandidaadina esinemaks?
Teevad IRL-ile "reformi".
REF ju esitas esimesena eelmistel valimistel oma kandidaadina T-E Ilvese, mitte sotsid. Viimased lihtsalt noogutasid innukalt kaasa.

kapitalist ütles ...

Keskpäevatund peletab igavuse! Isa ütles kunagi ammu, et kogu maailma kapital on juutide käes. Ungari juut Soros müüs äsja oma kullakamakad,aga aktsiaselts KAPITAL siiani Eestis. Võib-olla õnnestub Rein Kilgil Kapital müüa mõnele biljardärile. Selline firma sobiks ka pangaks, eriti aga Euroliidu IMF-ks.Müügi õnnestumisel auhind Keskpäevatunnile.kapital.kapitalist@mail.ee

Anonüümne ütles ...

Arvaksin, et jutt Skype'i firmast ja selle töötajatest kui millestki erilisest on tühi promo. Lisaks see lihtsalt ärritab ülejäänud IT-ala professionaale. Minu meelest on tegemist täiesti keskpärase ettevõttega. Tean mõndagi jutupaunikut, kes oma olemusele vaatamata on lahkesti Skype'i tööle võetud.

stirlits ütles ...

kommijale nr.2
mis seal ikka niiväga teada on ja põhiline,et armeenia maffia bekaa orus soovib galojani vabastamist ning 7 milli taala-per mill-näo pealt...ning kui neid tingimusi täitma ei hakata-näeme juba järgmisel juutuubi seansil mahakoksamist 1 kaupa....eksida võin vaid selles-kommija2,-et nad küsivad taalade asemel eurublasi....7 milli...