13 mai, 2011

Keskpäevatunnis Priit Hõbemägi, Rein Kilk ja Ainar Ruussaar

Eesti Raudteega 120 km/h tunnis Riiga ja Varssavisse? Kas tõesti? Ja millal? Vaatame, mida sellest arvas Euroopa Komisjoni tehtud uuring 2007 aastal.
Presidendid oma autojuhtidega kimpus: Arnold Rüütli autojuht kahtlustatav relvaveos, president Ilvese autojuht... noh, kes mäletab?
Pärast pikka venitamist lahkus ametist Kaila haigla juht, keda Pealtnägija süüdistas haigete ebasõbralikus kohtlemises. Mis sidemed on tal Haigekassa juhtkonnaga, et Keila haiglat tema ajal soositi? Sest samal ajal villa Benitas... oodatakse ikka, milla Haigekassa hakkab täitma kohtuotsust, mille kohaselt Kaila haiglale suunatud toetus hooldushaigetele tuleb neilt ära võtta.
RK liige Stalnuhhin käöis Narva koolijuhte agiteerimas, kuidas ministeeriumiametnikega käituda.
Neeme Järvi on tagasi! Ja mitte ainult Neeme, vaid ka Paavo Järvi. Aga kus on Laine Jänes, ah?
Skype läks Microsofti omandusse 8,5 miljardi dollari eest. Mida arvas Skypest Wikileaksi bossi Julian Assange lähim kaastööline ja mida sellest tehingust arvata?
Segane lugu sellest, kuidas Juhan Parts Saaremaa kuningale Vjatseslav Leedole hirmu naha vahele ajas.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Võib-olla peaks blogima kainemas olekus. Noh, ei pruugi olla tegemist just alkoholiga, võibolla on lihtsalt eufoorline äraolemine. Näpuvead on mõistetavad, aga kaks korda KAila haigla ja kaks korda teksti avaldamine... Hallooo!

Leelotaja ütles ...

Ei maksa hr. Kilgil karta, et A. Musta J T-E Ilvese klassivahe nii suur on presidendikohale kandideerimisel.
Ma ei usu, et Ilves nii kehva on.