16 aprill, 2011

Keskpäevatunnis Priit Hõbemägi, Rein Kilk ja Ainar Ruussaar

Pärast palavikulist suusanädalat on järgnenud rahulikum aeg, kus suured skandaalid ei ole Eestit raputanud.
Rohelistel läheb kehvasti - KENA põlv on läbi ja rahakraanid kinni.
Riigikogu valimistest jäänud võlad tuleb aga kinni maksta vanakraami oksjonile pannes. Mis saab nüüd edasi. Miks Eesti rohelised just nüüd mängust välja kukkusid, kui Fukushima tuumaõnnetus Euroopa rohelistele poliitilist kaalu on lisanud?
Keskerakonna sai tõsise kaotuse osaliseks - Kalle Laanet lahkus partei juhatusest. Kas see on dominoefekti algus või kordub vana skeem - karavan läheb edasi?
Pärast suurt Nordstreami vastu võitlemist on selgunud, et veealune gaasitoru pole Some lahe tervist veel mõjutanud.
Tallinna koolikatset parematesse koolidesse ajasid koolilaste vanemad suurde ärevusse.
Välismaised turvafirmad ostavad üles Eesti kaitseväelasi. Tule taevas appi!
Kapo aastaraamat on tagasihiudlikum kui eelmistel aastatel. On see hea või halb?
Presidendivalimiste kuupäev on teada. Kas läheb ralliks?
IT-Eesti oreool mureneb. Kas tegu on tiigri või hiirega?
Erakondade riigihanked ei vasta nõudmistele. Miks siis nemad võivad?

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas selle nädala ühest olulisemast meedia töövõidust - 17000 pensionäri tulumaksu tagastamisest - ei tulegi juttu?

Anonüümne ütles ...

Riik jäi dopinguga vahele. Ei tea, kas Rahmin oma prognoosis sellega arvestas...

Anonüümne ütles ...

Kuidas mehed stuudios kommenteerivad Kuku juhi hr. Lutsu käitumist? Esmaspäeval AK's kinnitas, et Ekspressi peatoimetajaks ei lähe, teisipäeval kinnitas, et läheb. vt ka Eesti Suusaliit. Ajakirjaniku topeltstandardid?

Anonüümne ütles ...

Et kas tavatöötajate olukordi ja tööõigust käsitletakse, või kas ei Eesti töötajate olukord oluline?

Eesti AÜ-d tegelevad riikliku lepitaja prtsessimisega(et kes peaks olema ;riiklik lepitaja; jms. ebamääraste teemadega)
Aga kes Eesti töötajate õigusi kaitseb?
miks seda teemat ei käsitleta:
http://www.e24.ee/?id=419048

Anu Rumessen ütles ...

Mina võtan igat inimest samasuguse mittetäiusliku inimesena, nagu ma ise olen. Sellest tulenevalt ma tean, et ka kõigis teistes on esindatud samad vastaspooled, mis minuski - ilus-kole, tark-rumal, uus-vana, jne. Mina inimest tema rolliga (poliitik, president, sportlane, jne) ei samasta. Inimene rolli ei sünni vaid kujundab valitud rolli näo.

Inimestega suheldes pean ma meeles, et kõik on kokkuleppe küsimus. Ainumast ja ainuõiget tõde olemas ei ole. Nii palju kui maailmas inimesi, on ka erinevaid tõdesid. Küsimus on vaid selles, milline neist langeb minu omaga kokku.

Anonüümne ütles ...

Täna pean teile mehed au andma ja kiitma hea saate eest. Ei ole seda teineteisest üle karjumist ja jutule sissesõitmist. Saatest on võimalik aru saada ja sellist saadet ootaks ka edaspidi. Nii et tänud ja jäägegi sellisteks.

Priit Hõbemägi ütles ...

Püüdsin eelmise saate kriitikat arvesse võtta!

Anonüümne ütles ...

Hr. Hõbemägi.
Palun võrdle oma "palka" ja nende ohvitseride palka ning hakka siis mulli ajama. Kõlab läbi suhtumine, et mina võin aga kõik teised närige muru.

Anonüümne ütles ...

Noored kooli projekt on selleks, et suunataksegi nõrgematesse koolidesse uusi ja hakkajaid õpetajaid

Anonüümne ütles ...

Gustav Adolfi Gümnaasiumi saatust teistele koolidele küll ei soovitaks - kool on sisuliselt pankroti äärele viidud, maksmata arveid on 800 000 krooni ulatuses, lokkab savisaarelik kaadripoliitika, rahakasutus on hägune, väline domineerib sisu üle jne.

Anonüümne ütles ...

Mina loodan ka, et kõigi kuulajate lapsed saavad hea hariduse ja loodan, et võimekad inimesed otsustavad minna ja pääsevad vaatamata Tallinna linna ametnike tegevusele koole juhtima ja saavad kujundada ka tänastest munitsipaalkoolidest kvaliteetse hariduse saamise kohad, kuhu vanemad ei karda vaid tahavad oma lapsi õppima panna. Tänane hariduskorraldus Tallinnas on ühe partei mõju all olevate ebapädevate ametnike ja "kuulekate" koolidirektorite meelevallas ja see ei tõmba ligi võimekaid inimesi koolidesse tööle.

Anonüümne ütles ...

..järjekordne propagandasaade peaaegu mittemillestki...enamuse ajast jahuti ülipõhjalikult mingite erakondade jurast-mullitati broileritest....viimases saateosas aga eis uudetud isegi kokku viia turvateemat afganistaanis ja somaalias-kuigi mõlemad on turvaoperatsioonid-üks kaitseb piraatide eest ,teine aga moonipõlde...vaenlastest ei tasu isegi unistada suureestil..isegi laala on sellest aru saand...