09 aprill, 2011

Keskpäevatunnis Priit Hõbemägi, Rein Kilk ja Ainar Ruussaar



Millest me täna räägime? Valitsus astus ametisse, Riigikogu uus koosseis alustas tööd... Mida sellest oodata,, milline saab olema valitsuse ja Riigikogu koostöövõime ehk jätkusuutlikkus? Kuid need riigi elus olulised sündmused ja ka Liibanonis kadunud jalgratturite saatused on jäänud tahaplaanile, rahvas räägib Andrus Veerpalust. Ka meie teeme seda.
Lisaks sellele: Euribori tõus ähvardab laenuvõtjaid suuremate kuludega; Tiit Vägi tegi ameeriklastega suurtehingu ja müüs maha Sillamäe tehase; Tallinn sai uued abilinnapead.
Palun vastake ka siinsamas blogi parempoolses veerus olevale küsitlusele, mida arvate ajakirjanduse rollist selles loos.

65 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

palun härrastel-Kilgil,Hõbemäel ja teistel...lihtsalt hoiduda kommentaaridest põhjusel,et-loll räägib-mida teab,-tark aga teab -mida räägib...ja parem seda teemat mitte puutuda...ning kui soovite ..seda teha-siis vaid põhiumõttel-faktid...ning selleks on ÄRATEGEMINE eesti suusakoondisele
...norrakate ja fis-i poolt...,sest ammu juba on hoitud inimest kirbul...aint sellepärast,et ta koos teiega treenis ning sai teada nii mõnestki trikist..ning ka mõne suuvõistluse kinni pani.Kui aga hakati tegema spetsiaalseid proove 2010-aastal-siis omadele öeldi,et ärge tarvitage-las kasvõi rekordtulemused hävivad-tehkem ära kollektiivtehnikaga ning taktikaga...aga momendil ärge seda va kasvuhormooni tarbige...orki tõmbame kellegi teise kõva tegija...SEST KEEMIAT JU PANEVAD KÕIK....hahahaa

Anonüümne ütles ...

Veerpalust meedias. Küsimus pole ju selles, et mida kirjutatakse, vaid hoopis selles, et kuidas kirjutatakse.
Läbi aastate on üks lõputu ootuste üles puhumine ja siis maha tampimine. Selline suhtumine ei üllata, aga tüütab ära küll. Kriitika peaks olema konstruktiivne.
Loomulikult ma toetan Veerpalu, näoraamatus või kus iganes. Keegi pole sellist tümitamist ära teeninud.
tartlane

Anonüümne ütles ...

Esimese kommentaari võib lühidalt kokku võtta "Jah usun, et veerpalu sõi keelatud kama" ?

Anonüümne ütles ...

Keskpäevatund on palju kaevanud, et erakonnad on rahvast võõrdunud. Kahjuks on praeguseks ka meedia rahvast võõrdunud. See ei puuduta üldsegi ainult Andrus Veerpalu. On teie valida, kas jätkate mugavalt "usu" ja "hinnangute" vahendamist või seate tähtsamaks tõe ja faktid. Samuti loodan siiralt, et te ükskord saate üle sellest väiklasest üksteisele ärapanemise kihust.

Anonüümne ütles ...

Kas tõde on see, mida rahvas tahab kuulata?

Anonüümne ütles ...

See kuidas meedia teemat käsitles, on teisejärguline. Ärge hakake teemast kõrvale kalduma. Oluline on see kas AV kasutas või ei kasutanud dopingut.

Anonüümne ütles ...

tubli, ja me ikkagi ei tea, kas kasutas või mitte - miks see proov siis ikkagi 33% erines? Ja ei saagi teada, sest ei tahagi enam teada, sest meedia on teda nii ebaõiglaselt ära kasutanud mehise tümituse korraldamiseks.

Anonüümne ütles ...

1) Loodetavasti räägime ehk muust kui Veerpalust ka.
2) Tiit "Vägi" Vähi elutehing on siiski siiski 9mln USD väärt täna. Ülejäänud on aktsiates, mida tõenäoliselt mõnda aega realiseerida ei saa. Ning siis kui saab on olukord oluliselt muutunud.
Aga mida see tehing tegelikult tähendab, maailmamastaabis/ Ida-EU mastaabis?
3)Mida tähendab Euribori järgnevad 2 tõusu koguulatusega 0,5% Eesti majandusele? (tõenäosus sündmusel on 80%)
4)Ja alles siis võiks lahata küsimust Veerpalu juhtumist.

Anonüümne ütles ...

swedpank saab papi alati tagasi...

Mati ütles ...

Seoses Elioni ühenduste ebastabiilsusega on üle kogu Eesti häiritud ka EMT 3,5G võrgu töö. Stabiilse kõneühenduse tagamiseks sulgeme probleemide kestuse ajaks 3,5G võrgu, nii et kliendid kasutavad ainult GSM-võrgu teenuseid. GSM-võrgu töö häiritud ei ole. Elion loodab probleemid kõrvaldad pärastlõunal kella 14:30ks ning pärast rikete kõrvaldamist avame taas ka 3,5G. Vabandame!

Anonüümne ütles ...

Dopinguteemalised avaldused ajakirjanduse poolt olid kindlasti osaliselt ka sundkäik, kuna hiljem oleks juba ka eesti ajakirjandust süüdistatud vussimises ja salgamises, kuna teema oli neile ette söödetud.
Selge on ka see, et sellisel tasemel võistlevad ka riikide laborid ja meil paraku pole suurtele selles osas suurt vastu panna.

roheline mehike ütles ...

Tegelikult teab ainult Veerpalu mis tegelikult toimus. Kuid kuna hetkel Veerpalu ja kõik tema lähedal seisvad inimesed on asunud seisukohale, et tegemist ei ole sihipärase dopinguga, siis küllap nad teavad millest nad räägivad. Ja siin kohal tulebki mängu määramatus ja inimeste usk. Mina näiteks tahaksin väga uskuda, et Veerpalu ei ole dopingut teinud. Ja hetkel annan toetuse Verpalule. Ja kui peaks kunagi selguma, et tegemist oli ikkagi teadliku ja pikaaegse dopingu võtmisega, siis seda rängem on Veerpalu kukkumine

Anonüümne ütles ...

Ruu ei jaga ikka ööd ega mütsi!
Keegi ei õiendagi "ajakirjanike" kallal, et nood "tõe" varem välja tõid! Ja kõik on nõus, et suusaliit käitus lollilt...
Point on selles, et need "ajakirjanikud" pahvid ja soonvaldid käituvad kui väga madalad raisakotkad!!! Parim näide on järgmise päeva Postimehe esikaas...

Unknown ütles ...

Jälle on näha mitu Eestit - ühes saab Jaak Aaviksoo tümitatud emotsionaalsuse ehk loosungi 'usk, lootus, armastus' eelistamise eest selmet valgustatud ratsionaalsus ning teisal upitavad 40.000 ja enamgi inimest üles loosungit 'USUME Andrust'.
Parimat, Tarmo

Anonüümne ütles ...

sõudeliidu juhatusse tuleb saata dopingukütid!

Anonüümne ütles ...

Ma ei saa aru mida see Kilk seal karjub kogu aeg? Mis lapsed? Võtame karmima näite. Oletame, et keegi tapab kellegi. Kas nüüd ei tohiks sellest tapmisest rääkida, sest tapjal on lapsed? Kilk näksi muru. Mina eelistan tõtt.

Anonüümne ütles ...

Vabandust, kas see on keskpäevatund või saade "Vastasseis"?

Anonüümne ütles ...

Lugupeetud ajakirjanikud, nõus sellega, et tuleb vaadata tõele silma jne. Aga küsimus on selles, et kui sportlane ei soovinud infot avalikustada enne B-proovi tulemuste selgumist, siis miks ajakirjanikud arvavad, et meedia võib teha otsuse sportlase eest?? Saage omati ka sellest aru, et just Smiguni juhtum oli see, mille tõttu otsustati info andmist edasi lükata. Tagantjärele on hea parastada, et näe, Suusaliit oleks pidanud vastama "ei kommenteeri", küll me siis oleks Veerpalu rahule jätnud.

Anonüümne ütles ...

Kuidas te paigal tammute???
Hr Kilk tõstatas lõpuks(!) küsimuse, millest mitte keegi pole mislipärast siiani rääkinud!!

Anonüümne ütles ...

MIks Ruussaar ei taha aru saada probleemist ja üha jahub "roosast valest"? Kas ajakirjanikel puudub üleüldse enesekriitiline meel, kriitikameel vähemalt kolleegide suhtes?

Anonüümne ütles ...

Ma ei mõista Hr. Kilgi seisukohti mitte üks raas ehk annab vastuse see , et tahab igati kaitsta oma ametivendi, kuna ta ise juhib Eesti Sõudeliitu. Ole hea ja lase Hõbemäel ja Ruussaarel on selgeid ja tarku seisukohti edasi rääkida...

Anonüümne ütles ...

Eks täna ole ka sogases vees kala püüdmist. Kui kvaliteetleht ja tabloid muutuvad samaks (oleneb kust poolt lugeda), siis on see kliendi petmine. Olen tahtnud osta Postimeest, aga saan Anu Saagimi ja Ingrid Tähismaa.

Postimehe tellimus juba tühistatud

Anonüümne ütles ...

Ruussaarel targad seisukohad, nalja teed vä, kolleeg Anonüümne?

Anonüümne ütles ...

Kilgil seekord 6igus! Ajakirjandus on yletanud igasuguse eetika piiri. Mis puutub siia Ruussaare "magus vale"? Kilk viitab sellele, kuidas on ajakirjandus asja kajastanud! Mis 6igusega tambitakse Veerpalu maa sisse. Kui ta on dopingut kasutanud, siis see kehtib selle hektke kohta. Veerpalult on dopinguproove v6etud aastaid. Ja Ruussaar v6iks oma demagoogia l6petada KIIRESTI!

Anonüümne ütles ...

Kilk räägi asjast ja ütle selgelt välja põhiküsimus: kas ajakirjanik peaks rääkima positiivsest dopinguproovist, kui ta sellest teab või mitte? Stiiliküsimusi võid arutada mingis kultuurisaates

tom ütles ...

Ma tunnistan, et ma ei saa aru Ainari mantrast teemal, et kusagil on hulk inimesi kes soovivad elada roosades valedes...

Tegelikul Eesti spordisõber ei eita proovide tulemusi ja nende arvulisi väärtusi. Eesti spordisõber usub Veerpalut, kui Veerpalu ütleb, et "mina ei ole keelatud aineid tarbinud".

Ilmselt lõpeb käesolev kaasus nii, et numbrid jäävadki jõusse ja normi ületavate näitude tekkemehhanism jääb spetsialistide arutada.

Aga see kõik ei võta minult minu usku Andrusesse :)

Tom

Anonüümne ütles ...

Erki Noole seisukohavõtud tunduvad kummalised.
Arvestades asjaolu, et vaidles kohtunikega omale olümpiakuldmedali.
Ometi ju kohtuniku otsustes ei kahelda.

Anonüümne ütles ...

Hämmastav, kuidas meedia hakkab tõmblema, kui hakatakse rääkima
nende rollist ja VASTUTUSEST ühiskonnas. Kirjuta neile kommentaaridesse, et Liibanoni inimröövitute lähedased tuleks rahule jätta, kirjuta sellest, kes tegelikult tegi pronksööd, kirjuta sellest, et ajakirjandus peab oma avaldatu eest vastutama -- Postimees hakkab komme kustutama, Delfi annab kommenteerimiskeelu... Sõbrad, mõelge ometi järele! Kõik see, mida te omast arust ei lase öelda, öeldakse lõpuks niikuinii -- te VASTUTATE selle meelsuse eest, mida kujundate.

Anonüümne ütles ...

Kilk vajab puhkust-millal viimati puhkas.Absoluutselt.

Anonüümne ütles ...

Tubi Ainar väga head küsimused Reinule olen Sinuga hetkel 101 %, kuigi pole seotud ei ajakirjanduse ega muu sarnasega vaid tavaline väga suur spordifänn

Anonüümne ütles ...

Tekkinud on uus toetusgrupp Facebookis Andrus Veerpalu toetuseks inimkett/kogunemine link on siin: http://www.facebook.com/pages/Andrus-Veerpalu-toetuseks-inimkettkogunemine/216430721705353

Raul wips Vibo ütles ...

Rahaküsimise ja dopingujuhtumi võrdlemine Ainari poolt ei ole kohane. Dopingujuhtum ei saa jääda lõpmatuseni varjatuks. B-proovi tulemuste selguseni on see sportlase otsustada, kas rääkida või mitte. Sealt edasi on info avalik nagunii. Kirikule raha küsimisel ei ole a ega b proove. Valetamine või mitte, see oli sundolukord. Veerpalul oli õigus vaikida.
Reinule seekord 10 punkti. Aitähh!

Anonüümne ütles ...

Teised saatejuhid, palun ärge laske hr. Kilgil seda saadet ära kaaperdada. Kahju, et hea saade on muutunud Kilgi monoloogiks, milles pole ei huvitavat infot ega asjalikku analüüsi.
Kaua ei kannata enam, pean vist kanalit vahetama...

Unknown ütles ...

Pooltõed tekitavad lisa valesid

Anonüümne ütles ...

Nähes eilset Postimeest, lõpetasin koheselt tellimuse.

Ann ütles ...

Juhtusin täna nägema ETV2-s ilmselt hulk aega tagasi üles võetud mitte just väga ilmalikku saadet, kus Tunne Kelam seletas:"Inkvisitsiooni funktsiooni on tänapäeval üle võtnud meedia." Kui tabav!

Karmen ütles ...

Härra Kilgil on õigus. Rahvas on 20 aastat tundnud rõõmu Veerpalu üle ja toetab teda raskel hetkel ning ka usub.

Karmen ütles ...

Härra Kilgil on õigus. Rahvas on 20 aastat tundnud rõõmu Veerpalu üle ja toetab teda raskel hetkel ning ka usub.

Anonüümne ütles ...

Alates tänasest ei telli/osta Eesti Expressi Hõbemäe ebaausa suhtumise eest konkurentidesse-põhiline kirjutaja oli Delfi, sellest ei sõnagi.
Ei külasta ei põsi ega tavakliendina Volga restorani ja Ammende villat-Kilk katkestas poolelt sõnalt suusaliidu teema-eks seal tema sõbrad ja asjaga seotud.
Sellina"aus"saade teil siis.

Leelotaja ütles ...

Ma ei usu, et kõik saates osalevad ajakirjanikud ei ole kasutanud ilustavat valet nii oma töös kui isiklikus elus.
Rahvast ei saa süüdistada selles, et neile meeldivad ilusad valed rohkem kui alasti tõde. Hea ajakirjanik oskab seda tõde serveerida viigilehega varjatult. Seda kõike me ju oskame isiklikus elus.

Anonüümne ütles ...

Pööraks tähelepanu ka poliitilistele tagamaadele. Üha rohkem hakkab kahjuks spordimaailmas mängima ka lobby. Seda tõestas väga hästi ka viimane Wikileaks-i skandaal, mis kokkusattumuse või muu tahtel oli samuti Postimehele "lekitatud" Norra meediakontserni poolt. Miks on tahaplaanile jäänud Norra suusakoondise astmaravimid ja kui vähegi selle üle arutleda, siis see arutelu vaibub üsna kiirelt.

Anonüümne ütles ...

Kuidas on võimalik, et Kuku Raadio - Raadio mõtlevale ininmesele - edastab saadet "Mehed ei nuta". See saade on P.Ahvi avalik väljund nendele inimestele, kes juba ammu on loobunud kollasest PM-ist, kus ta saab peedistada ükskõik keda ja ükskõik millisel viisil. Andruse juhtumi puhul on küsitav, kas ta uuris KÕIKI tagamaid (s.h. ka dr. Mardnalt), kuivõrd kindel on analüüsi tulemus. Oleks ära oodanud lõplikud tulemused ja siis hakanud "kallama pasaämbrit " inimese kaela.

Anonüümne ütles ...

Olen viimastel päevadel ka ise Veerpalule toetust avaldanud. Miks:
1. Usun tema sõnu ja loodan, et dopingusüüdistus suudetakse ümber lükata;
2. Eesti ajakirjandus ajab oksele. Natuke rohkem võiks olla ikka väärikust inimese suhtes kes on olnud pikalt Eesti rahvuskangelaseks.

Anonüümne ütles ...

ja keel läheneb juba saatelõpule...ning yhtegi sõna pole veel öeldud pantvangis olevatest 7 eestlastest....
oh,this estonians....

Risto-Pearu ütles ...

Üsna selgelt on tänane võitlus Veerpalu nime puhastamiseks, selliselt nagu seda planeeritakse üsnagi lootusetu. Juhul kui me usume Andrust (ja mike me ei peaks), siis tuleks minna täispangale ning tellida kõigi (või suurema osa) tema säilitatud proovide avamine WADA poolt aktsepteeritud (teises) laboris ning võtta tulemused just mainitud parameetrite ehk kasvuhormooni kontekstis. Kuna Frode Estil on väidetavalt Andruse sõber, siis võiks paluda ka temal kui sõbral aktsepteerida meie soov avada ka tema veel eksisteerivad proovid (avada võime ka ilma tema loata, kuid parim lahend oleks siiski saada luba osaleda selles eksperimendi)ning teostada tõsiteaduslik võrdlus ning tagasivaatav testimine. Muidugi peame eeldama, et me ei "leia" varasematest Andruse proovidest, midagi sarnast tänase positiivseks osutunud prooviga. Kõik see maksab raha, palju raha, mille ma kujutan ette, leiame. Lõpetame spekulatsioonid teaduslikult ning teema asjad selgeks!

Anonüümne ütles ...

Kilgile 10 points Andruse teemat käsitledes.

Anonüümne ütles ...

(liba)juku-kallel on juba twitterikonto avatud:
http://twitter.com/#!/juku_kalle

Anonüümne ütles ...

Tänan Rein Kilki, kes hindas õigesti ajakirjanduse väärastunud lähenemist dopinguteema käsitlemisel. Isik, kes lekitas konfidentsiaalse info ajakirjanikule, otsigu endale teine töökoht.

Anonüümne ütles ...

Nõus Kilgiga. Uudise käitlemine ajakirjanduses oli vastik.
Muuli säutsud näitavad seda , et tal on haige enesearmastus.
Hõbemägi oli täna tasemel.
Ja Ruussaar- no mai tea, kuulaku saade üle ja mõtelgu natuke kus ta piha ja kus mööda pani.

Anonüümne ütles ...

Kahjuks ei saa aru, milles ajakirjandust, dopingu teemadel, süüdistatakse, keegi võiks, mulle kui lollile selle kenasti ära seletada. Vaatasin Pahvi intervjuud ETV spordiportaalist, tundus igati mõistlik jutt. Kilk oleks justkui elevant portselani poes, lahmib päris korralikult.

jim ütles ...

to 09 Aprill, 2011 11:32/

vastupidi, kullake,
loomulikult ta tarvitas ja küsimus on Justnimelt selles, Kuidas teemat käsitleda, mis ei toonud lugejaid juurde, vaid viis minema

Anonüümne ütles ...

"Kahjuks ei saa aru, milles ajakirjandust, dopingu teemadel, süüdistatakse, keegi võiks, mulle kui lollile selle kenasti ära seletada."
IKKA ei saa aru? Dopingujuhtum tekib B-proovi avamise järel (mille vajalikkust näitab hästi oma kodune ämber Kristinaga). Ajakirjanike väide, et nemad tõid tõe päevavalgele, on absoluutne jama, sest 'allika' abil oli neil teada, et B-proov avatakse (kuigi viivitusega?), seega ametlik teade tuleb (ja see pole mingi hämar kirikuraha). AGA skandaalihimu ajas lõhki ega kannatatud teadet oodata. Mida oleks võinud soliidsuse säilitamiseks (ja näiteks AV laste säästmiseks nädalapikkusest praadimisest - kas on või ei ole? eks kõigi lähedaste käest küsiti tõenäoliselt) teha ja siis teatada, nagu asi on: proov positiivne, aine hGH, B-proovi erinevus statistiliselt oluline, 33%.
Mis tegelikult toimus... täiesti MASENDAV, kõik see ringkaitse ja tont-teab-kust tulnud suhtekorraldajad sinna otsa. Kõigepealt tehtagu selgeks, mida see UUDIS tegelikult tähendab, siis võetagu sõna.

MaD ütles ...

to 09 Aprill, 2011 14:29
Millel põhineb sinu väide, et ametlik teade oleks tulnud peale B-proovi avamist, kui poleks olnud Pahvi artiklit http://sport.postimees.ee/?id=412751? Äkki oleks saanud veel viivitada?

Anonüümne ütles ...

Anti-dopingu Agentuuri rahvusvahelistel reeglitel.
Väljavõte:
3.5.3. The time for analysis of the B Sample may be extended by mutual agreement between the Athlete, the ADO and the laboratory.
5.2 The Athlete's and/or Supprot Personnel identity shall be kept throughout the results management process. Only the Athlete or other Person who may have violated an Anti-Doping Rule Violation shall be notified. The Athlete’s National Anti-doping Organisation and International Federation and WADA shall be notified no later than the final determination.
7.2 Where the ADO asserts that there has been an Anti-Doping Rule Violation, the ADO shall notify the Athlete, Athlete’s National Anti-Doping Agency, International Federations and WADA in writing of this assertion.
http://www.wada-ama.org/rtecontent/document/rm_guide.pdf

keel peaks ka keskmise oskuse puhul arusaadav olema. Vähemasti see, et teade läheb alaliitu, oma maa antidopingu-agentuuri, rahvusvahelisse alaliitu ja WADAsse. Küll kuidagi ei näe kohta, kus Paffi 'abi' vältimatuks oleks osutunud. Samas on selgelt kirjas asja menetlemisel kehtiv konfidentsiaalsuse nõue.

Anonüümne ütles ...

Laske Kilgil rääkida, ärge segage Reinule kogu aeg vahele!

MaD ütles ...

to 09 Aprill, 2011 18:13

Väga tubli oled!
Mulle ei maksta selle eest, et WADA reeglitikust mingeid auke leida, seega ma ei viitsi sel teemal sinuga vaielda.
Kuna sinule meeldib uurida, siis äkki leiad mingeid ajalisi erinevusi Šmiguni ja Veerpalu A- ja B- proovi vastuste ajalises vahes.
Šmiguni A- ja B- proovi vastuse vahe 1 nädal
Veerpalu A- ja B- proovi vastuse vahe 1,5 kuud
Pahvi artikel ja Veerpalu B- proovi vastuse vahe 6 päeva
Minu väide ei ole kindlasti absoluutne tõde, lihtsalt AV meeskonna vassimine on tekitanud minus sellise tunde.

Anonüümne ütles ...

3.5.3. The time for analysis of the B Sample may be extended by mutual agreement between the Athlete, the ADO and the laboratory.
mulle ka ei maksta, ma tahtsin lihtsalt näha, kuidas algallikas asja kirja on pannud.
Šmigunil oli teine lugu - olümpia tulekul (mis ära rikuti enneaegse skandaaliõhutamise poolt - sportlane ei ole siiski rauast). AV-l oli viimane hooaeg niikuinii.

MaD ütles ...

Mul on lihtsalt selline tunne, et AV dopingu B- proovi uurimise taotlus esitati alles peale Pahvi artiklit, kuna päev enne pressikonverentsi ei osatud öelda, millal pressikonverents täpselt (homme võib-olla ülehomme) toimub.

Anonüümne ütles ...

mulle jälle tundub, et Pahvil oli suur himu honorari ja omanikele meele järgi olemise järele. Tõesta vastupidist.
Ainult et mis tähtsust sel on. On asju, mida ei tehta, inimese alandamine näiteks, kui vähegi süda sees. KUI on.

MaD ütles ...

Miks ma peaks vastupidist väitma, ma arvan, et iga ettevõtte omanik sooviks enda kollektiivi inimesi, kes korralikult töötavad.
Paranda mind kui ma sinust valesti aru saan, aga mulle jääb sinu vastusest selline tunne nagu Pahv oleks selle dopingu loo ise välja mõelnud.
Alandamisest on asi ikka päris kaugel, pigem ollakse leebed (kui võrrelda mõne poliitskandaaliga).Praegu räägivad faktid seda keelt, et Veerpalu dopinguproov ei vasta normatiividele.
Lõpetuseks tundsin ka ise, neljapäeva õhtul, et maailm hakkab kokku kukkuma, aga täna paistab isegi päike ;)

Anonüümne ütles ...

OK, mis me siin ikka kraakleme. Minu arvates ei oleks ei pahv ega keegi teine tohtinud enne ametlikku B-proovi mingi looga välja tulla. Sest kinnitatud dopingujuhtum tekib pärast B-proovi avamist. Minu arvates ei olnud loo enneaegne avaldamine eetiline ja sellepärast ma ka Postimeest enam ei telli ega online lahti tee. Sest neid huvitab raha ja klikid.
Minu arvates ei ole doping mingil moel sarnane mingite hämarate (poliit)tehingutega, mida peab paljastama, sest doping tuleb avalikuks niikuinii. Õigustatud oleks asi ehk siis, kui sportlane võistleks edasi ja medaleid saaks - kuigi Mühllegg nt võeti ju kohe rajalt maha. Selleks ei ole kõmuajakirjanikke vaja. Muidugi, võibolla olin rumal, kui arvasin, et Postimees on soliidsem kui Õhtuleht - nemad on vähemalt selgelt kollane seltskonnakroonika ja kui neil on ringkond, kes sinna sattuda tahab ja teine, kes loeb, miks mitte, olgu inimestel nende lõbu.
Minu maailm ei kukkunud kuskile ei neljapäeval ega pärast seda. Tippsort on noateral käimine ja kui näiteks Veerpalu oleks astmaatik, paneks ka tema sooritusttõstvaid ravimeid ja kellelgi poleks kobisemist. Kuna ta astmaatik ei ole, oleks see doping. Kõigepealt lepitagu kokku, mis see doping siis õieti on, ja siis hakkame asja arutama. ARUTAMA, mitte inimest maapõhja tampima ja 'murdunud suusakuninga' pilte avaldama. Kui pealegi on selge, et sportlane üksi ei tee midagi.
Aga noh, ilmselgelt on sedasorti arvamus ajast ja arust.

Anonüümne ütles ...

P.S arutamise näiteks sobiks väga hästi eileõhtune AK sport. Oleks selles stiilis asja alustatud, oleks palju jama olemata jäänud.
Kuigi tegelikult sealt Postimehest NII palju ka lugeda polnud, ja online mitteavamine säästab kõvasti aega ja silmi, sest kommentaare oli vahel päris huvitavaid. Elab Ekspressiga ka ära - neid sai tellitud siis, kui nad ainsana Järvi kohta midagi mõistlikku kirjutasid praeguseks surnud Jänese jauramise ajal. Loodame, et nad Pmehe meeskonnast endale kedagi ei võta :D. Keskpäevatund oli tänu Kilgile ka väga südantkosutav.

Anonüümne ütles ...

Ääremärkuseks Veerpalu teemale, kust jäi kõlama Kilgi seisukoht, et rahvale ei meeldinud selle teema käsitlemise viis, Veerpalu alandamine- stiilinäiteks on ju seesama Kalle Muuli twitter, mida ka saates mainiti. No mida arvata sellest säutsust: http://twitter.com/kalle51/status/55992902098231296 ? 0 bitti infot, ainult ilkumine, siiras rõõm maaslamaja peksmisest.

Anonüümne ütles ...

uhh. VÄGA räme. Ja MIS ometi inimest niisugust asja 'eetrisse' saatma ajab? Kadedus? Mõistmatus? Teadmatus (mida selline tippsortlase-elu tegelikult tähendab?)?
Vastik on juba see, kuidas enne võistlust medaleid nõutakse ja ette kaela riputatakse, ja pärast siis jälle tore töö, hakkame tümitama.
Aga, pange tähele, ainult mitte ajakirjanikke endid. Nemad ainult teevad, mida lugeja soovib! Ja kui lugeja ei soovi, siis on kurjad. Teistest on päris ükskõik, ärgu ainult omade kohta midagi öeldagu.

Anonüümne ütles ...

See pidev Kilgi kallal näägutamine on lihtsalt tüütu.

Saatejuhil on 2 valikut:
a) austada saatekülaliste arvamusi ja väljendusviisi või
b) kutsuda endale meelepäraseid külalisi.

Aga pidev saatekülalise "kasvatamine" otse-eetris ei ole tulus ega meeldiv.