22 jaanuar, 2011

Keskpäevatunnis Rein Kilk, Priit Hõbemägi ja Ainar Ruussaar

VALIMISED
Loeme avaldatud valimisnimekirju ja analüüsime neid.
IRLi nõunikud teevad kampaaniat riigi=maksumaksja raha eest
Andropov hüppas IRLi üle - ja võeti vastu. Ta ütleb: Rahvas valis mind - kuigi sai riigikogusse Ojulandi asendajana. Kas valimistel osalemine on mandaat, et peab igavesti valimistele lubama?

EURO
Palgad - kas hakkavad tõusma või mitte? Jürgen Ligi lubab et hakkavad kasvama, Danske panga analüütik et ei kasva veel niipea.
Ligi: emapension on jama; maksu jüukatele suurendada, eripensio id ära kaotada.

JAANI KIRIK PETERBURIS
Riigikontroll õüleb: Rikuti korduvalt seadust, ja andis asja riigiprokuratuurile.

IIBELANGUS LÕPPEMAS
KUID 40 000 EESTLAST ON KODUMAALT LAHKUNUD MUJAL ÕNNE OTSIMA...

MÕRVARPURIKAD VARITSEVAD TAAS
Jää ja purikad - 9 inimest sai viga Müüri vahes, 1 Tartus.

15 kommentaari:

Jaak ütles ...

Hr. Ruussaar võiks eetris vähem karjuda.

Anonüümne ütles ...

Kumb Tarmo Kõuts kandideerib, kas admiral või jää-uurija?

stirlits ütles ...

milleks on vaja seda riigikogu-rohke seaduste vastuvõtt juba lõppenud...ammu oleks aeg raha kokku hoida selle show pealt...selle asemel võiks oma palga ulatuses kasvõi kõikide valdade ühtne volikogu koos käia kasvõi 4 korda kuus sealsamas riigikogu saalis ja seaduste paranduste seadust vastu võtta selle kohta ,et rohkem keegi ühtegi seadust vastu ei võta...seda enam-sama mõttetu on ka presidendi nii kallis ülalpidamine masu ajal ning ei oleks vaja tuua võrdlusi eelmiste presidentidega-sel ajal ei olnud ka masu ja neil ei olnud niisugust raha kasutamiseks ning ka presidendiprouad olid tagasihoidlikumad...

Jubejuss ütles ...

Ehk võib väita, et jutt erakondade maailmavaatelisusest on jama ja seega süüdistus üksikkandidaatide suunas selle nurga alt on mõttetud.

Anonüümne ütles ...

Hr H6bemägi,

teil on väga küüniline suhtumine memoriaalide asjus. Eesti ise nagu üldse midagi sellist ei vajaks, kas nii? Ainult teiste jaoks teeksime?

Anonüümne ütles ...

Tooge palun uusi hääli stuudiosse, praeguste külaliste arvamused on juba teada v6i etteaimatavad. Mitte et praegused oleksid viletsad, aga natuke värsket verd ei teeks paha.

Anonüümne ütles ...

Lisaks eelmisele: nt Muuli ja Samosti saade on minu jaoks liiga kinni jooksnud, ma peaaegu alati tean ette, mida nad millegi kohta öelda v6iksid. Milleks siis üldse kuulata?

Anonüümne ütles ...

Roheline Marek petab räigelt erakonna liikmeid kui riigikokku valitakse erakonnaväliseid kodanikke. Inimesed kes kuuluvad erakonda, et miks nemad maksavad erakonnale maksu ja üldse kuuluvad sinna kui riigikokku saavad kanditeeride need kes üldse ei kuulu erakonda?

Anonüümne ütles ...

Lugesin eilsest (reedesest) postimehest, et president Ilves sõidab Jaani kiriku avamisele, kohtub kohaliku eesti kogukonnaga ja kohalike poliitikutega kohtumisi plaanis ei ole ...

Pange nüüd see uudis pahupidi ... Venemaa president sõidab Lasnamäe kiriku avamisele, kohtub kohaliku vene kogukonnaga ja Eesti Vabariigi poliitikutega kohtumisi planeeritud ei ole ...

.... milline uskumatu kisa sellest küll tõuseks ...

Anonüümne ütles ...

Valimisplakatitega seoses ... Ansip on väga ebalev oma plakatitel ... kord on ta pilk suunatud paremale .. kord vasakule ... kord on sinine lips ees ... kord punane lips ... no ei saa kuidagi kindel olla :)

Anonüümne ütles ...

Ruussaar, räägi ka rahasummast, mida pakutakse halvas vormis inimeste 20 meetri kõrgusel žongleerimise eest, mitte ära labaselt imesta. Kui sind palgataks vene ruletti mängima 100 krooni eest, kohe tormaksid?

stirlits ütles ...

to 12 46
seda ma juba kommisin esimesel savipätsi skandaali päeval,et miks venkud ei protesti piitrisse taastatava kiriku suhtes...
kõik selge ja seegi,mille eest paebatt eile nii kiita sai...-et ikka oleks ümber suure farmi üks suur kisa ja pinge peal...küll lõuna ,lääne ...ühesõnaga igalt poolt,et näe 2 farmeril niigi siseprobleeme kuhjaga ...aga sebige neid veel väljastpoolt juurde-isegi rzetsid mõtlesid miongi haige jura oma preskust välja...einohh..

Anonüümne ütles ...

Tere! Valimised on lähedal ja soovitaks teil ka pisut oma saate parendamisele mõelda. Kilk, Hõbemägi, Atonen, Luik saavad mandaadi. Aga paar aastat tagasi saatesse tekkinud Ruussaar ei saa. Vaimuka, elegantse, leidliku, naljaka, õhulise ja tabava dispuudi asemel viljeleb mees stiili, mida võib kohata suvalises internetikommentaariumis.Mage, vaimuvaene otseütlemine, soleerimispüüd ja lollakas, omaarust satiiriline naerupugistmine ei peaks olema Keskpäevatunni märksõnadeks. No ei ole see mees teie vääriline. Aitab! Temast ei saa asja. Hääletagem lõpuks maha. Tervitades, kuulaja Urmas.

Bruno Suvi ütles ...

Tarmo Kõuts keda hr Ruussaar mainis, ei ole mitte (endine) kaitseväejuhataja Tarmo Kõuts, vaid vanemteadur Tarmo Kõuts- http://www.tlulib.ee/vana/teadlased2/t_kouts.htm

Hannes Astok ütles ...

UUe saate kommentaarid 12.02 algavad siit