25 detsember, 2010

Jõulupühade erisaade - Rein Kilk, Priit Hõbemägi ja Ainar Ruussaar


Häid jõuluid kõigile Keskpäevatunni kuulajatele! Esimese tuisusel jõulupühal kogunevad stuudiosse Rein Kilk, Priit Hõbemägi ja Ainar Ruussaar, et suud ja pead tühjaks rääkida teemadest, mis meile rahu ei anna. Otse loomulikult peame analüüsima Edgar Savisaarega seotud skandaali, mis iganes nime sellele erinevad pooled anda ei püüa. Kui aega üle jääb, siis räägime ka muudest sündmustest - Riigikontrolli karmist hinnangust kultuuriministeeriumi tegevusele jms.

25 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tore, jääme ootama. Kilgile tingimata klaas või paar suhkruvett või mingit muud rahustavat vahendit ja kiire referaat I.Aasamaa raamatust "Kuidas käituda" .

Unknown ütles ...

Eelmine saade oli jube. Löpetasin poole pealt kuulamise, sest kodanik Kilgi lärmamine Savisaare teemal oli vöigas. Kas tal on mingi ora p....s vöi? See on ju teada, et kodanik Kilk Savisaare vinget teost finantseeris, kuid jääb mulje, et neid seob miskit rohkemat.

Jaak ütles ...

Huvitav, kui kõigile on antud uued nimed, miks siis valge mees on ikka ankeetides Kaukaaslane: (Caucasian)

Anonüümne ütles ...

Ise kasutan kah väljamaalaste tervitamise pealkirjana "season greetings" ja seda mitte mingi poliitkorrektsuse pärast, vaid - see sisaldab nii jõulu- kui ka järgnevat uusaastatervutust. Lihtne, ilma mingi vandenõuta! Samaväärne, mis maakeeli: häid pühi!

Anonüümne ütles ...

Ilma Luigeta on saated kehvemad ja ei erinene tänana saade ka kuidagi, inimesed ootavad, et neile selgitatakse asju, mis hetkel Eestis toimuvad, mitte ei taha kuulata seda labast kõrtsu juttu.
häid pühi

Anonüümne ütles ...

vabandust tänane

Anonüümne ütles ...

hõbemägi palun ära sega saadet.

Anonüümne ütles ...

no aitab,härra Kilk, räägi asjast, ära korda teiste sõnu palun, asi on rahas(võlgades)...

Anonüümne ütles ...

Mehed, pagan, no ei sa e saadet nii tehtud, et üksteisest üle ei räägi ...

Anonüümne ütles ...

20/12/2010 Delfi arvamustes Janek Mäggi tsitaat:
Õige saab pätiks, pätt saab õigeks. Vahel jääb õige õigeks ka, aga reeglina vaid siis, kui ta kedagi ei sega. Sest see, kes kedagi segab, saab pätiks ka siis, kui ta seda ei ole. Pätt saab pätiks aga ainult siis, kui selle kohta on kohtuotsus. Enne seda on ta õige. M.O.T.T.

Anonüümne ütles ...

väga õige et midagi ei juhtu hr hõbemägi. ja ei juhtu seepärast et meil on sellised lambad ajakirjanikeks nagu hõbemäed ja ruussaared. ehk tühjad kohad.

Anonüümne ütles ...

Mehed ... Savisaar keiss vajub unustusehõlma siis kui ajakirjandus selle unustusehõlma jätab. Olge mehed nüüd mehed ja taguge trummi edasi niikaua kui töde päevavalgele saab toodud.

Anonüümne ütles ...

minul on selline ettepanek, järgmine kord palun teatage ette kes esinevad saates ja mis teemad on, omal käel uurides jõuan ka kaugemale...

Anonüümne ütles ...

ˇKehvemaid saateid üldse. Olen küll saate austaja kuid kui teil analüüsivõime ikka puudub-siis valus kuulata. Hr Hõbemägi-kuidas saab spekuleerida teemal, et järsku Savisaar sai mingi lubaduse KAPO poolt ja mängis kaasa ning siis KAPO kasutab pärast ehk ebagentl. asju tema vastu? Raha küsimised,mis oleks välja näinud muid summasi kui kirikule,dokumenteerimata sulas ja deklareerimata piiril tehti ju alates kevadest suvel jne. ja juba tõkestati sula üleandmine (Borodits eemal)ja siis alles 3-4nov vesteldi ja lasti legaliseerida tagantjärgi kirikulepped. Sinnamaani Savisaar tegutses puhtalt kui kurjategija-see paar päeva hiljem koostöö tegemine asja ei muutnud.

Eraldi teema miks KAPO ei lasknud kuritegusi lõpetada ja siis kinni panna, nagu K-M Vaher imestas on mitmeid: välditi rahvusvahelist konflikti Venemaaga rahapesu ja illegaalse rahastamise suhtes,Venemaaga suhted head + VOT siis oleks kisa tulnud kallutatusest kui Savi&Co oleks kurjategijatena kohtadelt maha võetud ja Poleks ennetatud kuritegu mis on KAPO prioriteet...ning nüüd on see vaid Savi eralõbu koos "kurbade" juhtkonnaliikmetega , kes peavad lolli nägu tegema ja kaasa noogutama kuna erakonna võlad tõesti jõuavad juhatuse liikmete juurde.

Anonüümne ütles ...

Ükski teema ei kesta tänapäeval kaua. nädal on ehk maksimaalselt see aeg millal ollakse orbiidil. ning see lüheneb järjest. oleme selles pealiskaudses ja kiires uudiste esile kerkimise ja kadumise protsessis muidugi ise süüdi.Kindlasti klikke vajav ühendusmeedia(online) soodustab seda.

Anonüümne ütles ...

Hall on taevas ja must on maa
Sajab ja sajab lõpmata


Gustav Suitsu "Sügiselaul"
Kulla Rein- ära püüagi mõtlevaid inimesi lollitada!

Season greetings on väga ökonoomne hüüdlause. Seda saab kasutada igal aasta-ajal.

Tervitades
mehike

Anonüümne ütles ...

kas podcasti on ka lootust saada?

Anonüümne ütles ...

HÕBEMÄGI, hea saatejuht juhib saadet, mitte ei sega igal võimalikul viisil vahele oma hämaga.

Mart Keerutaja ütles ...

Ikka pole tänast saadet ariivis! Tõsiselt igatsen taga aegu, mil atomaat salvestas arhiivi saate ja paar kolm minutit peale lõppu oli kindlalt saade olemas. Seebiks see, kes mõtles halva uue lahenduse!

Anonüümne ütles ...

Teised saaated tulevad podcasti üles aga keskpäevatundi ei tule :S

Anonüümne ütles ...

mis toimub? Kus saade on?

Anonüümne ütles ...

olen ateist ja pagan ja kogu seda kirikute rahastamist vahin silm punnis peas, sest küsimus mis huvitab mind on järgmine- kas Kalevipoeg oli kah vene mõjuagent kui ta tuli (väidetavalt 3 miljonit tükki) lauad seljas üle peipsi?

Anonüümne ütles ...

Priidule.
Kas pagan ei saa ITi-meestele präänikut või piitsa näidata, et nad ometi riputaksid saate järelkuulatava versiooni internetti. Ära tüütab 10 korda päevas Kuku lehel otsimas käia. Ja mis materjal veel sellel nädalal. Maasiokas!
Mõni vandenõuteooria pooldaja leiaks agenda, et keegi Kuku IT osakonnas torpedeerib..
Teine Priit, Norramaalt.

Anonüümne ütles ...

Hõbemägi! Sa põed tõenäoselt alaväärsuskompleksi, sest mõte sul ei jookse, ettevalmistus olematu, sõidad teistele pidevalt sisse-mine lihtsalt ära, sa pole normaalne- sind on ebameeldiv kuulata !!!

Anonüümne ütles ...

Ei ole mõtet halada, et parteid rahastamise korda ise ümber vaadata ei taha. Milleks siis 4. võim on? Parteisid, nende otsustajaid personaalselt, tuleb lihtsalt nii kaua survestada, kuni nad probleemi nägema hakkavad. Muidugi eeldaks selline lähenemine ajakirjanikelt aktiivsemat tegevust kui lihtsalt asjaolude kajastamine.
Jõudu!