19 november, 2010

Keskpäevatunnis Hans Luik, Priit Hõbemägi ja Ainar Ruussaar

Nädal möödus uudispommide plahvatuste saatel:
Neeme Järvi astus ERSO peadirigendi kohalt tagasi! ERSO skandaal kajav vastu kogu maailmas!
Kapo korraldas majandusministeeriumis ja Nordeconis läbiotsimise!
Kantsler Marika Priske ametisuhe peatatud! Maanteeameti juhataja oma samuti! Parts usaldab Prisket!
Arnold Rüütel astus Rahvaliidu juhatusest tagasi! Andres Raid ei tea sellest midagi! Mis saab edasi? Aavik ja Silberg heideti juhatusest välja! Aare maksis filmitegemise eest endale makstud raha deposiiti!
Reformierakonna toetus tõusis liiga kõrgele!
Riigieelarve vastuvõtmine lükkus edasi, sest saadikud töötasid ennast üle!
Riigikogu võttis vastu võlakaitse seaduse! Kellele on see kasulik? Kas nüüd võib võlad tagasi maksmata jätta?
Allikakaitseseaduse läheb teisele lugemisele? Kellele seda seadust üldse vaja on?
Kas võlakaitseseadus ja allikakaitseseadus on Reformi ja IRLi jaoks "käsi peseb kätt"-tüüpi teenete vahetamine?
Õiguskantsler uurib, kas Afganistanis teeninud luureohvitseri nime avalikustamine kapo aastaraamatus oli süütuse presumptsiooniga kooskõlas.
Juba kaheksas kohtunik sai kohtulikult karistada. Kas oleme selles juba Euroopa esimese viie riigi hulgas või hoopis esimene?

14 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas te üksikkandidaatidest ei räägigi?

Anonüümne ütles ...

Mind paneb muretsema, et Jänes laseb järjest kultuurijuhte lahti ja ainsaks põhjuseks on see, et need on julgenud ta rumalustele vastu seista. Ega ERSO esimene skandaal pole. Suvel represseeris ta ju muuseumireformis kahelnud maamuuseumide direktoreid, kes vallandatu "usalduse kaotamise" paragrahviga.

Anonüümne ütles ...

mehed! kas te räägiksite sama juttu, kui näiteks Eesti Energia palkaks endale maailma tasemel tippjuhi, kelle palk oleks miljon või rohkem kuus. Või mõni ministeerium võtas kantsleri palgaga 150 000 krooni kuus. usun, et siis oleks ajakirjanduses torm märksa suurem. Kuigi sellisest inimesest tõuseks riigile tõenäoliselt rohkem tulu.
Hindrek

Anonüümne ütles ...

Nii, Hõbemägi, siin sa eksid.

Sirbis on ERSO-st ja Jänesest räägitud juba peaaegu aasta. Ka seekord mainis Tarand juhtkirjas seda ja vähemasti mina lihtsureliku lugejana tajusin selles tülpimust kogus sellest teemast.

Sattugu Sirp su kätte edaspidi tihedamini kui vaid selliste sündmuste taustal!

Jõudu!

Anonüümne ütles ...

Küll te mehed lahmite. Jänes EI lasknud Järvit lahti. Jänes laskis lahti Siitani

Anonüümne ütles ...

Kuna Siitanil oli Järvi täielik usaldus, võib öelda, et lahti lasti ka Järvi. Aga raha usku inimesed seda vist ei mõista.

Anonüümne ütles ...

Tõesti, soovitaks teha http://www.sirp.ee otsing kultuuriminister ja te näete väga pikaajalist rahulolematust ja ka ERSO teema kajastust.

Anonüümne ütles ...

Teate, SEDA saadet oli vaja.
Ma olen küll lihtsalt koorilaulja ja sümfooniaorkestri kuulaja, aga täitsa tundub, et asi hakkab endale ka tervise peale. NII jäledaks ei tohiks võim minna. Eriti õudne on laimukampaania kommentaariumis, parim näide ehk järjekordse nn lihtsa inimese: "Olen ise muusikaarmastaja, kuid pole näinud ega kuulnud ühtegi ei Järvi
poolt juhitud orkestrit ega ERSO't.Kui teostada rahvaküsitlu vastaks nii 95% Eesti elanikest.Kellele siis on vaja seda õukonna orkestit ja neid
kuninglkke kulutusi?"
Kas saab olla midagi proletaarsemat ja bolševistlikumat kui viha õhutamine ja püüd näidata, nagu Järvi polekski keegi? Mida imet see Jänes siis taidles?
Olge meheks. Ma enam kommentaare lahti ei tee, postimeest (kompostimeest) ei loe (nende vahtu pekstud see asi suurelt jaolt ju on) ja kuulan saate alguse vaal korra ära. Närvi rahustuseks, ausalt.

Anonüümne ütles ...

ajakirjanikud ei ole muusikateemades kohe üldse kodus. Hõbemägi pani selle George Solti naljaga ennast küll rumalasse olukorda ,kuna mees on juba palju aastaid tagasi surnud. Ka rõhutatakse pidevalt Järvi suurt kuulsust ja autoriteeti. Tegelikult on maestro maailma tippdirigentidega võrreldes suht teisejärguline tegelane.Poeg Paavo on tuntuse poolest isa ammu ületades ,küll hetkel tippude poole teel. Aga vana Järvi laeks jäi siiski ainult olla paari maailmas vähetuntud(Göteborgi, Detroidi) orkestrite peadirigent.Kahjuks!Aga eesti muusika propageerijana maailmas on ta muidugi olnud tubli ja seetõttu on ka refomierakondlike võimurite lugupidamatu käitumine temaga äärmiselt inetu ja laiduväärne.

Anonüümne ütles ...

Muusik.
Jah, kuulasin saadet jahmatusega. Oli ehmatav mõista kui rumalad ja harimatud on meie titaan-ajakirjanikud klassikalist muusikat puutuvates küsimustes...
Kas peab arvama, et ka kõigis teistes valdkondades on nad sama lollid? Hakkab päris õudne...

Anonüümne ütles ...

Muidu olen ma huviga kuuland saadet iga nädal, aga nii lolli mula kui see nädal aeti... Vist enam ei kuula - pole mõtet. Tuleb nõustuda Muusiku arvamusega, kui te teistes asjades olete ka nii rumalad, siis on küll hirmus. Hõbemägi on küll saate ära soperdanud - Tiido kõrge tasemeni küll ei küündi.

Anonüümne ütles ...

Austatud härrad, enne kui leelotate, lugege või küsige mõnelt teadjamalt inimeselt asja kohta. Saan aru, et pole patt olla rumal ja harimatu, kuid kui seda on meie magnaadid, tipp-ajakirjanikud ja ajakirjanduse tippjuhid, on tõeliselt kurb.
Jõudu tööle!

Anonüümne ütles ...

Kas hr Kilk kandideerib tõesti märtsis IRL ridades?

Anonüümne ütles ...

Ma ei saa aru, mis täna selle kommentaariumiga lahti? Miks ei saa tänast saadet kommenteerida?