04 september, 2010

Saates Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Rein Kilk

Täna saates:
Linnaametnik Vello Lõugase vahistamine pistisekahtluse tõttu.
Algasid eelarveläbirääkimised, ja algas ka kooliaasta. Sel puhul kaebas Tallinna linnavalitsus vabariigi valitsuse kohtusse, sest veel kinnitamata eelarves ei olevat eraldatud vahendeid uue kooliseaduse täitmiseks...
Juhan Aare imelised seiklused jätkuvad - seekord kalateemalise filmiga. Mis tal veel kapis on? Mis jääb järele Rahvaliidu usaldusväärsusest? Tööandjate liit andis välja järjekordse manifesti, mis dokument see on ja kui tõsiselt tuleks seda võtta? Kas sellises Eestis oleks hea elada?
Rohelise energia toetusi tahetakse vähendama hakata, praegu neelab see 1 miljard krooni aastas. Raha toetusteks tuleb tarbijate taskust ja selle hulk suureneb üha.
Jätkub diplomaat Harry Lahtheina fotoskandaal - kas pildid olid võltsitud või mitte? Tabati kurikamõrvas kahtlustatav kurjategija, Afganistanis hukkus Eesti kaitseväelane.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kapol on lubatud kontrollida ainult 6 omavalitsust. Seetõttu mujalt ei leitagi midagi.

Anonüümne ütles ...

miks te räägite Ukrainast või Uzbekistanist, vaadake lähemale Näiteks St Peterburg või Moskva ja näete kohe ühisosa nende eesti linnadega mida mainisite.

Anonüümne ütles ...

Need 6 on: Tallinna, Tartu, Narva, Pärnu, Kohtla-Järve, Jõhvi (http://www.kapo.ee/est/hea-teada/uurimisalluvus).

Anonüümne ütles ...

Rein Kilk kõlab tööandjate manifesti kaitstes väga võltsilt.

Anonüümne ütles ...

ei saa aru, mida see kilk kilkab seal, et eelmine kord oli nii või eelmine kord oli naa. kilk arvab, et inimesed peavadki eestis jääma krdi peksukottideks tööandjatele? valimistel näeme rsk

Anonüümne ütles ...

Tere, hr Kilk võiks suurettevõtjana seletada, kuidas saab 3 kroonisest räimest poes 50 kroonine. Äkki on tiba tööpuudust sellisest suhtumisest tingitud. Väikeettevõtjana alustada täna Eesti pole sullerdaiseta lihtsalt võimlaik.

Anonüümne ütles ...

Ruu, ära karju vahele ja Kilk on küll täna vägagi võltsi väljenduslaadiga. Oponeerimine muutus süüdistamiseks a-la; kõik, kes aru ei saa on lollid ja ärgu kobisegu. Täna astus Rein igal juhul ämbrisse ja ainus seda sõnadevahtu tasakaalustav jõud, oh üllatust, on Hõbekas.

Ain ütles ...

Alustava ettevõtjana pean tunnistama, et bürokraatia on ikka tohutu - eriti alustavatele ettevõtjatele mõeldud toetuste puhul. Kevadel üritasin alustada MTÜ-ga, kuid sellest mõttest loobusin sootuks, sest see asjaajamine ja paberimajandus oleks olnud meeletu, mis minu jaoks täiesti mõistmatu. Kui ma tahan endast ühiskonna heaks midagi anda ja ühiskonna heaks midagi teha, siis miks mind selle eest nii jubedalt komposteeritakse?
Mis puutub sotsmaksu, siis selge on see, et selle võtmine töövõtja taskust ei tule hetkel kõne alla, kuid alustava ettevõtjana võin öelda, et tegelikult paneb ta ikka tööandjale põntsu küll.

ants ütles ...

miks on nii, et kui ma panen ise endale tavalise väikese tuuliku, siis see on mulle odav. aga kui pannakse üles terve park kvaliteetseid tuulikuid, siis on see tarbijale sigakallis?

Anonüümne ütles ...

У меня есть к Вам пару вопросов. Как можно с Вами связаться?