28 august, 2010

Täna stuudios Priit Hõbemägi, Rein Kilk ja Meelis Atonen

Tänased teemad: Eesti diplomaadi "seksiskandaal" Valgevene pealinnas? Kas santaazh või inimlik lollus? Miks diplomaatia on avalikkuse eest varjatud salateadus? Miks välisministeerium vigadest ei õpi?
Sotsidel on homme volikogu. Mis seal saab? Kas Jüri Pihl jääb peale või keegi teine? Miks muidu mõistlikud inimesed omavahel kokkulepet ei leia? Kas Jõri on rauast, et mitte keegi ega miski teda ei suuda kõigutada?
Rahvaliidu esimene peretüli: Juhan Aare vs Lauri Vitsut. Jagelemine raha pärast jätab uuest juhist kehva mulje. Kellele seda Rahvaliidu veebitelevisiooni tarvis on?
Kultuuripealinn juhid tülitsevad. Kuidas on Katrin Saksa tagasiastumine nõukogust seotud tema tegevusega Sven Mikseri toetuseks?
Riigikontrolli audit väidab, et ettevõtlustoetused lähevad tuulde. Kellel ja kuidas siis maksma peaks?
Elektri hinna metsik kõikumine elektribörsil. Kas keegi sellist hinda ka reaalselt maksma peab? Kas me sellist elektri hinda tahtsimegi?
Neist ja muudest teemadest juba eetris. Ootame teie kommentaare ja soovitusi!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Piltidest piisab, et diplomaat lahti last. Hullem, millest nagu enam ei räägitagi() on see, et "härra" diplomaat vormistas LIHTSALT viisasid. See on juba korruptsioon või riigile väga ohtlik tegevus.

Unknown ütles ...

Diplomaatia on kunst, pole kahtlust. Mind paneb mötlema mitmekülgne inimene härra Kilk. Ta joob odekolonni ning pidutseb koos diplomaatidega erinevates riikides. Sümpaatne oli temapoolne kodanik Mikser'i kirjeldus. Rööm kuulda, et härra Höbemägi tagasi on! Edu saatele!

Priit ütles ...

Hr. Kilk lahmib väga jõudsalt. Ordenilindid lohisevad, kõik on vastuvõttudel purjus jne. Jutt nagu Õhtulehes. Kuku pidi olema mõtlevatele inimestele.

Priit

Anonüümne ütles ...

Maksutulu oli keskmiselt ühe firma kohta ja andmed on auditist.

Anonüümne ütles ...

Kas podcastiga on jälle mingid jamad?