09 juuli, 2010

Täna stuudios Rein Kilk, Priit Hõbemägi ja Meelis Atonen

Nendest ja muudest teemadest Keskpäevatunni saates:
Estonian Airi saaga jätkub - 12 miljonit dollarit uute lennukite ettemaksu läks tuulde. Kas oli ikka hea mõte EA riigistada?
Kaitseministeerium avaldas ülevaate Võidusamba ehituslikest probleemidest ja nende lahendamisest. Loeme seda dokumenti tähelepanelikult.
Viini lennuväljal vahetasid Venemaa ja USA spioone. Külm sõda on tagasi?
Juhan Aarest sai Rahvaliidu esimees. Kas mees veab välja, ja kuhu?
Saaremaa süvasadam võttis palkidega lossitud kaubalaeva ilma loata vastu. Sadam tahab tagantjärele asju parandada ja lube anda. Milleks aga sadam algselt mõeldud oli? Mäletate veel? Miks äriplaan läbi kukkus? Kas keegi ka vastutab selle eest?
Erakondade raha-asjad on väga halvas seisus. Kas on õige küsida, et kui nad ei oska ennast ära majandada, kuidas nad saavad siis juhtida terve riigi majandust?
Riigikogu avalikustas oma saadikute suhtluskontod. Kuidas neid kasutama hakatakse, mida sealt teada saab? Kuidas peaks käituma suhtlusmeediast hangitud info ja fotodega?
Tänavu on vees elu kaotanud juba 40 inimest. Peale selle need noored tugevad mehed kies on pea ees vette hüppamise tagajärjel jäänud osaliselt liikumisvõimetuks. Jah, tossikesed peakat ei pane.
Kas Eestis on rohkem või vähem inimesi kui arvatakse ja mis seal tegelikult vahet on? Uus rahvaloendus lubab lisaeestlasi...
Eestlane pani Luksemburgis toime kolmikmõrva. Mis maine eestlastel seal nüüd on?
Maikuus Eestis toidu ja jookide hinnad tõusid möödunud aastaga võrreldes, kui enamikus EL riikides aga langesid. Miks Eestis hinnad tõusevad, kui need mujal langevad?
Maksutuludest on laekunud alla poole.
Pensionile mineku iga võib tõusta 70 eluaasta peale.
Europarlament tahab pankurite töötasusid piirata.
Kaitseväe asendusteenistuse teenijaid oodatakse paljudesse ettevõtetesse tööle.
Ootame Teie tähelepanekuid ja kommentaare!

9 kommentaari:

maikel ütles ...

Veidi võiksite lahata ka domeeninimede üleminekuga seotud "mingi kala on sees" juhtumit. Kahjuks pole sellest suuremat ajakirjanduses juttu olnud aga it-maastik on sellest äpardusest (lugeda epic fail) suhteliselt tagajalgadele eestis aetud.

Väike ülevaade:
*Asja juhib mees, kellel pole vähemalt ainukese veebis kättesaadava cv järgi mingit kompetensti seda juhtida: http://www.linkedin.com/ppl/webprofile?vmi=&id=57431878&pvs=pp&authToken=oioB&authType=name&locale=en_US&trk=ppro_viewmore&lnk=vw_pprofile

*Korduvalt lükati uute domeenikorrale üleminekut edasi põhjusega: parem teeme aeglaselt aga teeme korralikult

*Ühesõnaga kõik on kokku võetud siin: http://www.facebook.com/?sk=2361831622#!/group.php?gid=108921902493770

Kahtlseid asjaolusid on seal veelgi.

Võiks öelda, et isegi nõuaks järjekordse e-riigi e-äparduse kerget analüüsi teie saates.

Parimat ja jõudu palavusega stuudios (või Amende villa rõdul) püsida.

Unknown ütles ...

Kas kodanik Kilgil on pea haige? Kuidagi kuri on see mees täna.

Anonüümne ütles ...

Andke Kilgile oma raadiosagedus ja 24h eetriaega. Las räägib ja vaidleb seal iseendaga. Krt kõrvad ajavad sellest sellest katkematust mölast s**a vett.

jaakikka ütles ...

Tere härrased.

Õpetage Kilki pisut vähem vahele segama ! Muidu aga olete tublid kõik ja andke aga tuld !

Jaak
Dublinist

Anonüümne ütles ...

"konjunktuuriinstituudi juht maris lauri"? marje josing vist ikka?

Anonüümne ütles ...

Kuulasin Aare intervjuud Kuku raadios. Seal nimetas ta erakonna tugevamateks tegijateks näiteks inimesi kelle nimed on viljar jaamu,andrus blok,uuno silberg.
Naera või tilgad püksi:D

Ragnar Pärli ütles ...

Mis puutub alkoholismi ja napsumeeste õnnetussurmadesse, siis just nädal aega enne selle Keskpäevatunni eetrissejõudmist, oleks vabalt võinud eestlaste õnnetussurmade arv omale ühe juurde saada. Seekord läks õnneks.
Kes viitsib, loeb täpsustavat sissekannet minu blogi viimasest sissekandest:
http://p2rlirax.blogspot.com/2010/07/hispaaniareisjahispaaniaveinideestimood.html

Enno ütles ...

Miks me peame kuulama Astoki propagandat Keskpäevatunnis - on see Reformierakonna tund?

Anonüümne ütles ...

Mina ikka mõtlen seda,et läheb nüüd palju korda küll kui Pihl Savisaare rihma otsas on aga kus oli Astoki "huumorimeel" siis kui Sotsid Reformierakonna ketikoeraks olid?
Lugupeetavad Tartu reformikad;haled ja labased on teie naljad ja öeldakse veel,et valel on lühikesed jalad,kuna Tallinn on palju paremini valitsetud kui 100 000 elanikuga Tartu.Millal saab korda Tartu raudteejaam,mis funktsioneerib kui Tartu teivasjaam?
Tuletaksin siin meelde,et Seli ju lubas ka bussijaama linnataha viia,kui linnakodanikud ehitatava Tasku vastu liialt protesteerivad.
Midagi pole unustatud,seltsimehed oravad.