03 juuli, 2010

Keskpäevatunnis Priit Hõbemägi, Hannes Astok ja Rein Kilk

Räägime üleminekust digilevile, monopolide ohjeldamise seadus löödi Kadriorust tagasi, mis saab edaspidi poliitreklaamidest, kas Estonian Airi väljaostmine SASilt ikka õnnestub; kas vabadussammas nõudis esimese ohvri ametnike hulgast ja kuidas läheb Rahvaliidu uue esimehe valimistel.
Ootame teie kommentaare!

10 kommentaari:

Unknown ütles ...

Küll on tore kuulata kodanik Kilk'i! See teeb Teie saate kohe väga eriliseks.

Anonüümne ütles ...

Kas sellele Skype-lingi audiole ei saaks mingit filtrit vahele panna?
Selline teravalt ebameeldiv 90ndate alguse kehva kompuutri audio kvaliteet...

Anonüümne ütles ...

Tahan ka Kilki Ammende villa voodis näha!

Anonüümne ütles ...

Ka Eestis võib Al Jazeerad näha. Maksa Elioni põhipakettile 35 EEKi peale ja saad viis uudistekanalid, ka Al Jazeera, mis on parim uudistepunkt saadaval. Näiteks, räägib asjadest Soomes mida ei Eesti ega Soome kanalid ei räägi. Olen Eesti kanalid ammu maha kandnud, seal pole tõesti midagi peale Võsareporteri ja spordi.
Muusheas, Al Jazeera peakorter on Dohas, aga reporterite võrk üle maailma. Try it, you will like it!

Anonüümne ütles ...

Kas keegi KÄSIB, seda madalalaubalist reformierakonna emissari kogu aeg saatesse kutsuma, või mis see põhjus on miks nii nüri, igav ja erapoolik tüüp seal kogu aeg osaleb?

Anonüümne ütles ...

Ästokit ma pean silmas muidugi

Anonüümne ütles ...

Astok tegi nalja, hahahahaaaa kui naljakas. crap

Unknown ütles ...

Öelge möni söna Roheliste kohta kah palun.

Anonüümne ütles ...

Lugupeetud "keskpäevatargad".Miks olete nii paranoilised, et arvate kõigil vee. ja soojafirmadel on eesmärgiks elanikke tüssata ja neid peab tingimata ohjeldama.Kas olete üldse isiklikult kursis sellega, kuidas toimub ühe väikese(suhteliselt) valla omanduses oleva veefirma majandamine ja milline on kasumimarginaal.Teie ainus sõnum oli ju see, et kõik veefirmad tüssavad ja ja neil on võimalust veehinda alandada(omamata infot hetkel kehtiva hinna kohta).Soovitan Teil lugeda minu vastuskirja Mart Laari kirjatükile Õhtulehes.Vastuskiri ilmus 21.juunil.

Anonüümne ütles ...

Kas Keskpäevatund on muutunud nüüd reformierakonna valimispropaganda kanaliks, kus reformar Astok peale omadele kiidulaulu igal võimalikul viisil küll otse, küll läbi lillede püüab koalitsioonipartnereid halvustada? Samuti võiks ükskord lõpetada selle Vabadussõja võidusamba üle ilkumise, see on muutunud teie poolt juba lihtsalt labaseks.