16 aprill, 2010

Tuhapäeval stuudios Rein Kilk, Priit Hõbemägi ja Ainar Ruussaar

Euroopa taevas on tuhane, lennukid ei lenda, kuid KUKU-raadio lained levivad endiselt hästi. Laupäevases saates keskendume järgmistele kodu- ja ka välismaistele teemadele: Eesti erakondades toimub aktiivne sebimine - Rahvaliidu ja sotside abielu on veel sõlmimata, kuid juba vaieldakse, kelle perekonnanime kahhab noorpaar kandma: Rohelised ja rohelised jagavad omavahel maid ja vähemalt hetkeks on taastunud status quo. Kapo uurib Strandbergi tehtud avalduse alusel ebaseaduslikku jälitamist...Mis mõju avaldab see valijatele ja kuidas kasutavad seda ära stabiilsed erakonnad?
Kapo algatas Rein Langi vastu väärteomenetluse ja peaminister tõusis üles Eesti naeruvääristamise vastu. Kes naeruvääristab, kas kapo? Millised on võimuladviku ja kaitsepolitsei suhted - või pole neid üldse? Mida kirjutas värske kaitsepolitsei aastaraamat ja mis meeleolusid võis see tekitada välisministeeriumis?
Miks president Ilves toetab Türgi ühinemist Euroopa Liiduga? Kas see on küüniline poliitiline mäng või naiivne usk "ühisesse tulevikku" islamiriigiga?
Eesti saab/ei saa soovitust euroalaga liitumiseks? Mida siis? Brüsselist hakkas saabuma vastuolulisi signaale. Kuid selge on üks - Ansipi optimismi "euro on juba taskus" ei taha Euroopa keskpankurid veel jagada.
Pärast Mikko Fritze lahkumist kultuuripealinne sihtasutuse nõukogust avastas keskerakondlane Jaanus Mutli, et ta saab asjaga ka ise hakkama. Nagu ennustatud, sattus Euroopa kultuuripealinn Tallinn Keskerakonna põlletaskusse.
Ja väga tahaks aru saada, mis asi on küberkaitseliit? Kindlasti räägime ka muudel põnevatel teemadel. Ootame teie kommentaare!

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tere Kekpäevatund.
Viimaste päevade valguses ei saa enam Hollandi ja Inglismaa investorid öelda, et pidid oma investeeringud korstnasse kirjutama ja et nad ei ole oma Islandile tehtud investeeringutest TUHKAGI tagasi saanud.

Tervitades,
Andres

Anonüümne ütles ...

Tere Kekpäevatund.
Viimaste päevade valguses ei saa enam Hollandi ja Inglismaa investorid öelda, et pidid oma investeeringud korstnasse kirjutama ja et nad ei ole oma Islandile tehtud investeeringutest TUHKAGI tagasi saanud.

Tervitades,
Andres

Anonüümne ütles ...

Eelneva sõnumi taust:
Kõige paremini illustreerib olukorda Briti saartel leviv käibefraas Instead of cash, they sent us ash (raha asemel saatsid nad tuha). Britid ja hollandlased nõuavad Islandilt nende pankrotistunud pankadesse kinnijäänud raha - kokku 5,3 miljardit USA dollarit....
Allikas:
http://www.ekspress.ee/news/arvamus/arvamus/islandi-vulkaaniline-kattemaks-euroopale---asi-voib-minna-palju-hullemaks.d?id=30478453

Tervitades
Andres

oliver ütles ...

See uus erakond tuleb võimas. Kujutage ette plakateid: "Aeg muutusteks - valige Sotsialistlik Rahvapartei!"
Või "Dinosaurustest kõrini? Hääleta rahvasotsialistide poolt!" (siin peab mõnda muude keelde tõlkimisel ettevaatlik olema)
Süda hakkab kohe kiiremini lööma. Asjal on revolutsioonilist hõngu.

Jaanus ütles ...

Olin üks neist, kes tahtis eile lennata. Aga Sakkov ütles, et täna lendavad ainult linnud.

Tallinna lennujaamas olid inimesed sõbralikud ja rõõmsad, polnud tigedust, hala ega pugemis. Sellist Eestit me tahtsimegi.

Paar laulusoovitust:

http://www.youtube.com/watch?v=1qxSwJC3Ly0

http://www.youtube.com/watch?v=rY0WxgSXdEE&feature=fvst

Ansambel NEMO laulis kunagi

http://www.youtube.com/watch?v=3F9IITxEWg0

indek ütles ...

Rahvaliit ja sotsid võiks yhinemisel nimeks võtta lihtsalt Vahvaliit

Anonüümne ütles ...

sotsid + rahvaliit = sohvaliit

Anonüümne ütles ...

ESD(r)IP Eesti Seksuaal Demokraatlik (rippumatu) Iseseisvuse Rartei

tervisi donilt.

Anonüümne ütles ...

1. Rahvaliit
2. Vahvaliit
3. Sohvaliit
------------------
4. Aibolit...

Endel K. ütles ...

Sotsiaaldemokraatide ja Rahvasotsialistide Liit

Anonüümne ütles ...

justnimelt, ruussaar seekord põrutas naelale pihta!
riigihanke reeglid tuleb kiiremas korras üle vaadata. praegused reeglid on majandusele täilikuks piduriks...