23 jaanuar, 2010

Stuudios Rein Kilk, Priit Hõbemägi ja Ainar Ruussaar

Krõbekülma pakasenädalala lõpetuseks arutleb Keskpäevatunni seltskond riigikaitsjate üle, kes võtavad osa natsipidudest, kultuuripealinna 2011 ümber toimuvatest segastest tehingutest, Siim Kallase ja Bulgaaria eurovoliniku kohta käivatest juttudest, ideest ühitada valimised ühele päevale, IRLi süvenevast euroskeptilisest liinist ja vastandumisest Reforimerakonnale ning Teeme ära! idee levimisest üle maailma.
Ootame teie küsimusi ja kommentaare!

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Palun lõpetage demagoogitsemine ja VALETAMINE. Riigikohus mõistis "Natisid" õigeks.

Anonüümne ütles ...

Kes valetab? Teleekspressis ütles asekantsler, et need kõrged ametnikud olid kohtus tunnistajatena, mitte orgiast osavõtjatena. Keegi imeb kuskil tühja...
Päikest...

Anonüümne ütles ...

jee! kestvad kiiduavaldused...

Anonüümne ütles ...

Hr Ruussaar
Mis põhjusel on teil tekkinud eriline viha IRL-i vastu? Viimase paari kuu jooksul olete neid süüdistanud küll põhimõtete puudumises, Kelamit mittemidagitegemises (erinevalt üldises arvamuses) jne.
Ja ülsisemalt, Tarandi igas pulmas peiuks ja matustel kadunukeseks olemine ei näita, et ta europarlamendis ka üldse midagi teeks

Anonüümne ütles ...

KUKUs võiks arutelu alustada Pressiklubi kommenteerimise võimaluse ja kommentaaride kustutamise lõpetamisega...

Anonüümne ütles ...

Mis mottes ei kajastanud peavoolumeedia Tarandit? See nyyd kyll mingi uue meedia edulugu polnud!

Anonüümne ütles ...

Kuulasin saadet esimesed 10 minutit ja jõudsin selgusele, et lp.inkvisitsioonikohtu liikmetest Lõpliku Tõe Komisjonil pole õrna aimugi seni veel kehtivast Eesti Põhiseadusest. Meentan teile, et:
41. Igaühel on õigus jääda truuks oma arvamustele ja veendumustele. Kedagi ei tohi sundida neid muutma.
Veendumustega ei saa vabandada õiguserikkumist.
Kedagi ei saa veendumuste pärast võtta õiguslikule vastutusele.
42. Riigiasutused, kohalikud omavalitsused ja nende ametiisikud ei tohi Eesti kodaniku vaba tahte vastaselt koguda ega talletada andmeid tema veendumuste kohta.
45. Igaühel on õigus vabalt levitada ideid, arvamusi, veendumusi ja muud informatsiooni sõnas, trükis, pildis või muul viisil. Seda õigust võib seadus piirata avaliku korra, kõlbluse, teiste inimeste õiguste ja vabaduste, tervise, au ning hea nime kaitseks. Seadus võib seda õigust piirata ka riigi ja kohalike omavalitsuste teenistujatel neile ameti tõttu teatavaks saanud riigi- või ärisaladuse või konfidentsiaalsena saadud informatsiooni ning teiste inimeste perekonna- ja eraelu kaitseks, samuti õigusemõistmise huvides.
Tsensuuri ei ole.
Esialgu sellest ehk piisab ja edasi tutvute selle dokumendiga omal käel.
Kui mingi kolm inimest arvab heaks, et neil on voli otsustada kus ühe või teise meelsusega inimene töötab, siis Põhiseadust järgides olete te riigiga eksinud. Või õpetas hr.Hõbemäe isa oma poega, et mitteõigesti mõtlevad kodanikud tuleb suunata kanala öövahtideks ja katlakütjateks. Kes teab?
Urmas Iisop.

kiil ütles ...

"eestlane ettevõtlikuks" on väga kohane loosung. ma näen, et see sisaldab ka soovi parandada eestlase kehva töökultuuri. igasugu eurole minekute, töötute likvideerimise jne taustal oleks see midagi, millega tegelemise nägemine teeks meele rõõmsaks.

ja siin on need märkused Tarandi kohta. ka mulle on jäänud mulje, et Tarand küll räägib lugusid europarlamendist, kuid et ta seal ka mingit reaalset tööd oleks teinud, sellest ajalugu veel seni vaikib. ses suhtes ei eristu ta väga teistest parlamentääridest. peamiselt oma iroonilise hoiakuga eristub (ja ehk selle tõttu pääseb ka pildile).

Anonüümne ütles ...

küsimus: "kuidas tappa teinonen?"
vastus: "tembeldada juudiks."