09 jaanuar, 2010

Keskpäevatunnis Rein Kilk, Ainar Ruussaar, Priit Hõbemägi

Talve kõige lumerohkemal nädalal Keskpäevatunnis jututeemad: SAS otsis Estonian Airile kosilast, kuid ei leidnud, valitsus peab nüüd lennufirma ära ostma; lumeuputus on matnud pool Eestit enda alla, andes töötutele tööd ja pannes mupo ametnikud mõrtsukjääpurikatega võitlema; gripivaktsiini on liiga laialt käes - tuleb süstida kiiremini ja rohkem; kas kultuuripealinna juht Mikko Fritze väärib oma palka ja kuidas seda mõõta; segadused digiretseptidega; IMF on valmis Eestile eurot andma. Need ja teised teemad ootavad teie kommentaare!

16 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Estonian Airil on toimunud lendude protsendi poolest Euroopa tipus. Kui ei saa Estonian Airiga kindel olla nagu Ruussaar ütleb, ei saa British Airwaysi, SASi või Lufthansaga ammugi.

Unknown ütles ...

Body scannerid on juba eilne päev, siin uusi tehnoloogiad lennujaamadesse:

http://www.baynews9.com/content/9/2010/1/8/567574.html?title=Mind%2Dreading%20systems%20could%20change%20air%20security%0A%20%20%20%20&cid=rss

Kuni siinamaani välja, et jälgitakse distantsilt varjatud sensoritega pupillide laienemist ja südamerütme ning naha temperatuuri.

pessimist ütles ...

mõrtsukpurikas - super. Esimene kord, kus uus sõna ka asja eest läheb :) (muude mõrtsuk-värkidega võrreldes :)
Aga Fritzest - kindlasti on ta palka väärt, kui selle mittepoliitikuna saada suutis. Arutelu koht on ikka tööandja ja tema eelistused. Kas meil endal tõesti kompetentset inimest polnud? Jätkuv veendumus, et 'välismaal on kõik parem, eriti inimesed...'

Vali Dool ütles ...

Fritze suurim viga oli Eesti keele rääkimine. Kui lämisenuks englishit või lausa uruguaiksi, siis ei oleks keegi palga üle arvamust avaldanud. 82k on ainult Eesti keele oskajale liiga palju.

Anonüümne ütles ...

Kui Rein Kilgi koduhoovist oleks vaja lund rookida või katuseservalt jääpurikaid nüpeldada, siis üks aktiivne töötu oleks valmis seda tegema. Mõistliku summa eest muidugi.

Jäta oma telefoninumber.

Anonüümne ütles ...

Fritze palk on ebaproportsionaalselt suur, mis minu arvates ei ole kooskõlas juhitava organisatsiooni suuruse ja vastutusega.

Anonüümne ütles ...

õigus, Kilk - ja KUI palju noori mehi end lihtsalt surnuks sõidab!

Anonüümne ütles ...

Kilgile teadmiseks ,et mitte kõik Afgaanis hukkunud ei ole kangelased .Üks neist jäi ju lihtsalt tagavararatast vahetades ratta alla !! SEE EI OLE KANGELASSURM vaid lihtlabane ohutustehnika rikkumine ja ei peaks mingit autasu jne pälvima .Omast lollusest surma saada ei ole mingi kangelastegi !

Anonüümne ütles ...

kuidas me aaks midagi teada kp2011st, kui eelarvetki ei ole veel????

Anonüümne ütles ...

See palgateema muideks kerkis seeläbi kui EPL kysis dets alguses, mida senise ca 45miljoni eest tehtud on ning toona jäi palganumber saladuseks. Seepeale volinik kysis Ssvisaarelt aru.
Kuid mis projekti ennast puutub, siis alates dets algusest pole sellele kysimusele -mis toimub?- selgelt vastatud. Ja see ongi olulisem Mikko palga asemel.

Tarqi ütles ...

kultuuripealinna korraldamisega ei ole ju probleeme, vaadake euroopa liidu direktiive ja määrusi, seal on targad onud kõik kirja pannud.

olkuste ütles ...

Ärimees Kilk ''hiilgab'' jälle oma ''teadmistega''- Linz ei ole mitte pool Pärnut vaid umbes kahe Tartu suurune linn ca 200 tuhande elanikuga

Anonüümne ütles ...

Mis sa Rein virised, pargi siis korralikult. Sa ju tead, et kõnniteel parkimine on keelatud. Politsei ja inimeste aega ja ruumi raiskad ju SINA.

Anonüümne ütles ...

Kuulge pähmakad, pange saade juba netti üles! Oli hea automaatsüsteem kukul 2006 astani, aqga no mis teha!

Märt ütles ...

ma tahaks ka saadet kuulata, mul jääb pühapäevane jooks tegemata niimoodi!!!

Anonüümne ütles ...

Ilmaasjata süüdistati Siiri Oviiri ja Vilja Savisaart selles, et nad oma tegevusega ei jäta jälge Eesti meediasse. Igatahes Oviir on pidevalt üllitanud pikki ülevaateid istungjärkudest. Need on olnud sedavõrd pikad, et Kesknädalasse pole need tervikuna ära mahtunud - sageli üle poole on pandud lugemiseks netti üles. Nii et - jälgige Kesknädalat.
Viimases saates pakuti kuulajaile ka väga tobedat väljapääsu masust - soovitati kõigil hakata ettevõtjateks nagu 1990. aastail.