08 oktoober, 2009

Värsked sahinad

(Ilmunud tänases Eesti Ekspressi rubriigis Sahinad ja hüüded!)

Eesti Rahvusringhäälingus olevat langetatud otsus, et Eurovisioni lauluvõistlusel Eesti seekord rahapuudusel ei osale. Ka poliitiline pilasaade „Pehmed ja Karvased“ olevat sattunud kärpekirve alla.
***
Kuigi valimisreklaam on seadusega keelatud, jätkuvad katsed seadust väänata: Läti Valka olevat üritatud üles riputada hiiglaslik valimisplakat, mis oleks Eesti poolele hästi näha; Ida-Virumaal aga püüti õhku tõsta valimisdirižaablit.
***
Räägitakse, et mitmed Eesti asotsiaalid on talveks kolinud Hispaania päikese alla, kus ei pea talvega võitlema ja söök on parem. Elustiili muutmata!
***
Haridusminister Tõnis Lukase katsed vene koolide eestimeelsemaks muutmisel on leidnud ägeda kriitiku IRLi enda sees. Tallinna volikogusse kandideeriv Anton Nõomaa (36) nõuab oma valimisreklaamides vene koolide rahule jätmist! Lukase tegevus rikub tema meelest õppekvaliteeti, raiskab raha ning ajab venelasi eestlastega tülli.
***
Rakvere teatris toimus teisipäeval sariüritus "Debatt teatris", teemal "Naised", kus osales ka Rakveres Keskerakonna nimekirjas kandideeriv Irja Tähismaa. Irja teatas lavalt, et Rakveresse on vaja talvist rokifestivali, mille peale hõigati publikumist "Aga Green Christmas!?" (Green Christmas on talveaja kõige olulisem ja suurem rockfestival terves Eestis ning see toimub nimelt Rakveres). Irja oli selle peale rehmanud: "Ah, kõik ju ei taha džässi kuulata!"
***
Maailmakuulus helilooja Arvo Pärt pidi ringi sõitma hiigelsuure musta Ameerika autoga ning on palganud endale erasekretäri. Samas räägitakse ka, et Pärdi punane Porsche on seisab Tõnu Kaljuste maja ees Laulasmaal.
***
Tallinna linnapea kandidaat Keit Pentus pidi juba poolteist aastat vene keele kursustel käima ning on vene keele korralikult ära õppinud. Rahvusvähemustega kohtudes tutvustas Pentus neile vene keeles 2011 kultuuripealinna programmi. Kuulajad said asjast aru niiviisi, et kogu kontseptsioon ongi Pentuse poolt välja mõeldud.
***
Räägitakse, et Ameerika Ühendriikide asepresident Joseph Biden ei soovi tulla Eestisse, kuna Eestis olevat tegu fašismi ilmingutega. Biden peab ise ennast sionistiks ning on Iisraeli riigi tugev toetaja.
***
Väidetavalt passivad pätid poodide parkimisplatsidel naisterahvaid. Kui naine läheb poodi, siis lastakse autol kummid tühjaks. Kui naisterahvas hakkab helistama ja abi kutsuma, siis tõmmatakse temalt kott ja telefon ära.

Ménage a trois Paldiski moodi

Reformierakonna liiget Toivo Asmerit nähti Paldiskis ringi liikumas hotell-restoranis „Valge Laev“. Õhtulehe andmetel on ta aga sisse kirjutatud sealse parteikaaslase Robert Antropovi naise Marinaga samale aadressile. Kas Toivo on Marina hüljanud ja kolinud hotelli? Mida arvab sellest Robert? Kas tõesti põnev ménage a trois või on tegu vaid valimiseelse poliitilise flirdiga? Seda näete poliitilise teleseriaali „Kodu keset Paldiskit“ järgmises osas 18. oktoobril!
(+Asmeri pilt?)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Viimasel ajal tuleb uksest ja aknast teateid, kuidas kõik Tallinna Vee rahakraane kinni keeravad. IRL muudab seadust, Rohelised teevad rahvaalgatuse, Keskerakond kontrollib hinda.

Selle juures on aga kõigil oma nägemus ja lahendus välja pakkuda, lõppkokkuvõttes aga ei tööta neist ükski või puudub tegelik tahe asi ära teha.
Vaja oleks inimestele see asi selgeks teha, eriti see Mõisa erastamise lugu.

Anonüümne ütles ...

Nädala küsimus

Miks Ansipi varasem euro kasutuselevõtu osas kindel sõnum "ei sõltu ainult valitsusest" sõnumiga asendus?

http://www.epl.ee/artikkel/479764