26 september, 2009

Keskpäevatunnis Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Marek Strandberg

Nädal oli teemaderohke: jätkus skandaal justiitsminister Rein Langi otsuse üle vabastada viisakeelu alt vene aktivist Sergei Markov - aga kas see viib ka valitsue lagunemise ja Langi langemiseni?; kulisside tagant paistab Urmas Sõõrumaa aktiivne tegevus - linnavalitsuse finantsosakond kolis talle kuuluvasse Rottermani kvartalisse ning turvafirmade liit soovib, et turvamehed saaksid tegutseda ka politseinike ja päästjatena - kas oleme selleks valmis?; kui seni on puudu otsedemokraatiast, siis teisipäeval läheb Riigikogus lugemisele seaduseelnõu, mis annaks kodanikele õiguse korraldada kohalikke rahvahääletusi ning omavalitsuste otsuseid tagasi lükata; miks võttis kapo just nn "Tallinna vabastamise" aastapäeva eel sõjamänguühingu Frontline liikmetelt trofeerelvad?; kas ikkagi Gruusia alustas sõda, nagu väidab Euroopa Liidu ekspertkomisjon; millal on õige aeg müüa Eesti Telekom ja tuua Eesti Energia börsile?
Seda, teist ja palju muud eetris! Ootame teie kommentaare ja küsimusi!

14 kommentaari:

taat ütles ...

riigisaladus lekib ?
kas sissesõidukeelu saanud isikute nimekiri on riigisaladus ?

Anonüümne ütles ...

rääkige meisterparkija villu parveti pornokunnikarjäärist!

Anonüümne ütles ...

Aga kas Pomerants ise ka teadis et Lang tyhistab viisakeelu? ja kas Pomerants ka yldse oleks teada saanud mis vahepeal toiminud on...no kui seda leket ei oleks olnud?

Anonüümne ütles ...

Sissesõidukeelu saanud isikute nimekiri on asutusesiseseks kasutamiseks. Nii olen kuulnud.

Piimast.

Kõige suuremat kasu Prisma ja meie piimatootjate konfliktist saab see globaalne piimatoodete tootja ja müüja, kes reklaamib oma tooteid emeie telekanalites vähemalt 50 korda päevas -- ja seda kuludele vaatamata... See on suurem oht kui Prisma või Arla või Valio.

Anonüümne ütles ...

Täiesti ebakorrektne oli teie väide (või teie vahendatud väide), et suurt turujõudu omav ettevõte VÕIB ristsubsideerida oma tooteid ja müüa piima odavamalt mingi teise toote arvelt. EI VÕI! Konkurentsiameti keiss.

Anonüümne ütles ...

Selles ongi asi, et nimekiri EI OLE riigisaladus. On ju mitu astet dokumentide kasutuspiirangutel. Välismini taotlus kellegi eemaldamiseks nimekirjast, see on riigisaladus.

Anonüümne ütles ...

Frontline'ist siiski 6 meest. Ülejäänud ei olnud liikmed.

Oliver

Anonüümne ütles ...

eelmisele anonüümsele:

Ristsubsideerimine on täiesti võimalik: EMT ja ELION ju muud ei olegi teinud kui üksteise tooteid ristsubsideerinud.

Anonüümne ütles ...

Yhisustest ja maarahva yhistöövõimekusest rääkides—eesti rahva hoiukontodel on kordades rohkem raha,kui näiteks Eesti Energia investeeringuteks jms. strateegilisteks sammudeks vaja.ja nendest kastitäitest mustalt euroopas teenitud euridest eesti mehe voodi all pole riigil aimugi.kui meil oleks võimekust tõelise rahvusriigina mõtlemaks,poleks mingit hirmugi IMFi jms finantsimperialismi ees.kui mingi võlakirjasysteemi,laenuyhisuste ja rahvakapitali-aktsiaseltside läbi anda eesti rahvale võimalus ise osaleda energeetikas,transpordivõrgu arendamises ja kohalikus võimus---oleks eesti rahval praegu piisavalt raha majanduse käimatõmbamises.kui tuulegeneraatoris oleks talunik osanik oma maatykiga,mille eest ta ausat renti ja tasuta elektri saaks---oleks tahtjaid kyll,kes oma õue sisuliselt naftapuurtorni tahaksid.meie häda on me oma monopolistlikud läbipaistmatud kontsernid,kes on oma konkureerimatuses muutunud uskumatult ebaefektiivseteks.laskem eesti aus töömees ja väikefirmad-väikeaktsionärid ka suurte ,strateegiliste majandusharude juurde—kyll eesti talupojatarkus ise elu käima tõmbab.

Anonüümne ütles ...

Frontline mõned liikemd olid seotud konkreetse relvaäriga, kas ikka saab rääkida mingist "ennetustööst, mis seotud 22. septembirga?

Anonüümne ütles ...

aga mix seal läbiotsimisvideos läbiotsja-tibi juuksed mütsi alt väljas olid?need karvad oleksid võind ju tõendite hulka kukkuda.

Anonüümne ütles ...

see demidov oli see näorätikuga vend kes rahvusraamatukogu ees tulekustutiga üle lasti ja pärast välja nägi nagu filmist elavate surnute öö.

Anonüümne ütles ...

Ja kui PR-mehed nõuavad, et Savisaar esitaks laulu "Feel", siis ta ka laulaks, ükskõik, kui tobe see ka poleks.
Selle paari protsendipunkti pärast.

Anonüümne ütles ...

No kuulge! Kas Te siis tõesti nii pealiskaudselt loete uudiseid, kallid tippajakirjanikud! Esiteks pole Frontline mingi "venelaste klubi", vaid seal on võrdselt nii eesti kui ka vene rahvusest mehi ning teiseks suhtutakse seal II maailmasõja sündmustesse isegi tervemalt kui ülejäänud ühiskonnas.

Teiseks on ilmselge, et kapo tegi oma tavapärast tööd ajades relvahullude ja võimalike relvaäritsejate jälgi, kellest ainult osa olid juhtumisi ka Frontline'i liikmed. Poliitilise värvingu andis asjale just see Demidov, kes kukkus kohe kisama kapo kohta ja võimalikke teooriad 22. septembri põhjal arendama, kuigi teda ennast väidetavalt nimetatud krimasi üldse ei puudutanudki. Ehk lühidalt öeldes, tahtis oma valijaskonna seas tähelepanu ja tegi natuke kampaaniat, millest te nüüd kah naiivselt kinni hakkasite.

Vaadake ja lugege juhtunut puudutanud lood ja videoklipid uuesti läbi, pole mõtet paranoiat punuda.

Lugeja