11 juuli, 2009

Stuudios Rein Kilk, Ainar Ruussaar ja Priit Hõbemägi

Tänas saates: saabus Botswana president! Mis saab pensionidest ja eripensionidest? Kes on Läti ajalehe Diena tegelik omanik?
Miks üliõpilased kooli trügivad? Miks ametnikke ainult paberi peal vähendatakse? Mis saab Siim Kallasest? Miks võimuparteid toetust kaotavad? Ja palju muud päevakohast, ootame teie kommentaare!

26 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

eesti ilmselt suurim probleem on olematu tasemega ajakirjandus. mõttetu-rumalaid ajakirjanikke esindavad saates ruussaar-hõbemägi.

nipitiri

Priit Hõbemägi ütles ...

argpüksi tunneb lõhnast!

Anonüümne ütles ...

Tervist,

kas te kujutaksite ette, et politseinikud või kaitseväelased jooksevad veel 60 aastaselt kuskil ringi. Selline töö on selgelt tervist kahjustav, seega on 50 aastaselt pensionile lubamine täiesti normaalne. Lisaks on kehtestatud veel tervisenõuded näiteks kaitseväelastele. Kui nüüd näiteks 58 aastasele kaitseväelasele öeldakse, et sorry teie vererõhk ei ole enam 120/80 ja me laseme teid tervise tõttu reservi, kas selline inimene leiab enam kuskil tööd, et pensionieani välja venitada? Teen Teile sama märkuse, mis ajakirjandius õigustatult teeb valitsusele: mõelge ennem sügavamalt järele ja siis nõudke/tehke otsuseid.

Anonüümne ütles ...

kõik tenniseülekanded ujuvad, keegi ei pahanda (tv-ülekanded on ka)

Priit Hõbemägi ütles ...

Hm, selline oli meie ettepanek jah. Millised on teie ettepanekud?

Indrek ütles ...

Kilk: balti ketis ootasime meie igatahes 3h enne kui miskit infot tuli, et nüüd peaks nagu asi toimuma.

samas olid pooled kohad ülerahvastatud ja teised pooled nii hõredad, et vaevu käed kokku ulatusid


PS. Kui asja tahta täopselt teha, siis tuleb inimesed, kes rongkäiku tulevad nimeliselt kirjas - kõik on punkt õige kell seal meetri peal paigas kus olema peab ja kedagi ei huvita, kas tema sõber ka osaleda soovib või ei..

Anonüümne ütles ...

ega see kui kedagi argpüksiks sõimata ei muuda fakti, et meie ajakirjandus (sh see lugupeetud sõimaja) koosneb tainapeadest. kusjuures see on kurbtraagiline.

nipitiri

Anonüümne ütles ...

Kelle jaoks tehakse Kanal 2 Reporterit või Suvereporterterit? Saatekavas on alguseks märgitud 20.00, kuid tegelikult algab 19.55! Kui bussi, rongi, lennuki, laeva väljumiseks on märgitud mingi kellaeg, kuid tegelikult väljub 5 minutit varem - kuidas te seda kommenteerite? Kas see ei ole tarbija petmine?

Anonüümne ütles ...

kaks ainsat sinimustvalget lippu maailmas!!!

Anonüümne ütles ...

nipitirile: ole konkreetsem, sitahunnik. olematu millega-kellega võrreldes? missugune on "olev" ehk piisav tase ja kuidas seda mõõta*? kes oled sina, et seda mõõta? ole konkreetsem, ära haise.

Indrek ütles ...

Priit: seda negatiivse uudise summutamine positiivsega, ei tee ju mitte ainult ettevõtjad - lemmiktegevus on see ju parteidel..

Anonüümne ütles ...

kas see maksuameti juhi vabandamise case ei ole selles, et kui maksuvaidlus algas oli maksuameti juht üks ja nüüd, kui lõppes, teine inimene... või mäletan ma valesti?

Anonüümne ütles ...

point oli ju selles, et kui legaliseeritakse, siis saab kontrollida, kui ei legaliseerita, siis käib põranda alla ja ei kontrollita

Anonüümne ütles ...

to 12.37
kaunist päeva sinulegi, hea rahvuskaaslane. kui sinu arengutaseme jaoks on see praegune ajakirjandus piisav siis on tore. tarbi seda ja ole õnnelik.

nipitiri

(Tõnis) ütles ...

Nipitiri. Asi on lihtsalt selles, et kui julged kedagi sõimata, siis julge ka oma nimi alla kirjutada. Muidu oled tõepoolest argpüks.

Anonüümne ütles ...

Hää Priit,

Hää saade täna, kuulan just arhiivist. Aga olümpiamängudel nooled märklauda ei sopsa. ;)

Marek K.

(Tõnis) ütles ...

Muide, teie n-ö narkoteema käsitlus oli suhteliselt nõme. Veits naljakas, et te olete enda meelest sellised sõltumatud analüüsijad, aga selles küsimuses ilmutate asjatundmatust ja argiklišeede omaksvõttu. No mille kuradi poolest on laulupidu tõsine teema, aga kanepi legaliseerimine ei ole. Ühel pool ideoloogiline karneval, mis toimub iga 5 aasta järel (P.Hõbemägi, seisin pühapäeval seal nõlval teie kõrval), teisel pool paljude inimeste igapäevane kahjutu praktika ennast lõdvestada, meelt lahutada. Et vale ja rumal on siin rääkida heroiinist ja muust karmist värgist. Kanep ja heroiin on teineteisest sama kaugel kui... misiganes. St kaugel :). See pole küll väga representatiivne valim, kuid kõik minu tuttavad kanepisuitsetajad on üle keskimse intelligentsed ja toimetulevad inimesed. Ja teie meelest siis narkomaanid ja kurjategijad? Kahju, et Luike polnud sellel teemal kõnelemas ;). Tehke endale teene ja hankige kuskilt paar grammi ja proovige. Muidu pole mõtet rääkida, tuleb välja puhas eelarvamuslik väikekodanlik bullshit. (Ja noh, esimestel kordadel ei mõju, oodake;). Parimat!

Anonüümne ütles ...

Arvan, et tuleks võtta põhimõtteline suund sellele, et riiklikud pensionid üldse kaotada. Nii lahendaks nii riigieelarvelised kui iibeprobleemid.

Kui vanaduses riiklikku pensionit oodata ei ole, sunniks see inimesi rohkem järglasi saama. Et oleks neid, kes vanaduses toetavad. See on ju see, miks vaestes riikides on iive nii kõrge! Ja arenenud riikides nii madal - sest inimesed ootavad, et riik neid vanaduses toidaks. Seega pole järglasi vaja.

Muidugi ei saa pensione hoobilt kaotada. Sest on ju selline asi nagu õigustatud ootus. Ja praegused pensionärid/pensionieelikud ei saa ju enam endale lapsi juurde soetada.

Aga tulevikuks tuleb selline suund võtta, arvan ma. Õieti, ega muud valikut ju ei olegi.

Marek

Anonüümne ütles ...

Balti keti mainimine ideaalse organiseerimise näitena ei olnud just parim mõte. Kui palju oli neid inimesi, kellele oli ette nähtud koht seista ketis kuskil Tallinnast kaugemal kuid kes jõudsid vaid veidi linnast välja kuna linn oli lihtsalt nii umbes ja tunde tuli istuda ummikus? Olin ise üks nendest, minuga koos bussitäis. Ummikus teistega juttu ajades, ketis seistes ning hilisemate muljete põhjal leidus teisigi.
Kindlasti oli tegemist keerulise logistilise projektiga ja ma ei süüdista kedagi kuid hakata Balti ketile toetudes laulupeo rongkäigu logistikat kiruma - kisub lahmimiseks.

Aivar

Unknown ütles ...

Kulla kallid narkomaanid, sõitke oma narkosaastaga sitale. Konkreetselt see kanep, mis sisaldab narkootilisi ühendeid, teeb inimesed debiilikuks. Eks meil kõigil ole väga erinev arusaam endaga hakkama saamisest ja intelligentsest inimesest.

Anonüümne ütles ...

Rein lase füüri

Anonüümne ütles ...

Rein lase füür välja

Anonüümne ütles ...

Oled sa talle mingit teenust osutanud või tulid niisama siia kerjama?

Anonüümne ütles ...

Rein lase otseeetris füüri eksperimendi mõttes.

Anonüümne ütles ...

Vene lennukid ei lenda mitte Eesti vaid rahvusvahelises õhuruumis. Kui loll saab olla.

august ütles ...

Peame tegutsema otsustavalt ja kiiresti, enne kui praktilised mehed meist idas ja läänes otsustavad kokku leppida projekti "Eesti Vabariik" lõpetamises."Arctic Sea" juhtum juba viitab selle alustamisele. Pealegi kahe peaga kotkas on rohkem nagu punane kukk, ei tasu teda ülekah mütologiseerida.