13 juuni, 2009

Raadios Rein Kilk, Priit Hõbemägi ja Ainar Ruussaar

Laupäevased teemad: eruoparlamendi valimised on möödas - mida me sellest kõigest õppisime, keda ja miks me saadame Brüsselisse; keskerakonna imekampaaniad ja miks neid hääli lõputult üle lugema peab; pensionäri saatus - mis saab pensionidest, kui suurpangad ja analüütikud üha nõudlikumalt dikteerivad, et ilma sotsiaalsüsteemis olulisi muudatusi tegemata (loe: pensione kärpimata) ei ole Eesti riik jätkusuutlik; kas Läti latt langeb ja kas see ähvardab Eesti krooni?; uus korruptsioonikangelane - Anders Tsahkna ja tema tembud; kas keskkonnatasude tõus ähvardab Ida-Virumaad väljasuremisega või mitte, kuhu läheb keskkonnatasude tõusust saavad raha; huvide ja väärtuste konflikt eesti poliitikute peades - kas kunagisuudetakse istuda ühise laua taha ühiste eesmärkide huvides. NN Delfi seadus - laevandusmangnaat Vjatseslav Leedo sai Riigikohtust otsuse oma vaidluses Delfi portaaliga - kuidas sellest aru saada? Ja palju muud! Ootame teie soovitusi ja kommentaare!

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Miks keskerakond käitub nii väiklaselt,madalalt ja justkui kahjustab iseenda mainet pideva jonnimise ja valimisprotsessi õõnestamisega?sisuliselt kaotab viimaseidki eesti valijaid.aga see viibki mõttele,et kogu see kyyniline kahtluse kylvamine on suunatud muulaste ajudesse—nemad tuleb uskuma panna,et me riik ongi fashistlik,mingi klikk võltsib valimisi,kapo täidab kliki tellimusi ja seega ongi kogu riik ebalegitiimne.seega on allumatus õigustatud.huvitav,kuid keskerakond töötab muulastega,nagu värviliste revolutsioonide õpiku järgi—raadiost räpilood edgarist,sms-kampaaniad,veebiportaalid ja varsti ka kesktelevisioon.lärmakad nashistlikud palaganid—eestlastele eemaletõukavad,kuid ei saa alahinnata selle mõju muulastele.vägisi tekib mulje,et kui piisavalt on idee riigi aluste ebalegitiimsusest muulastele pähe taotud---on suurepärane hetk,kui KOVide valimistel ilmselge läbikukkuja Edgar(sygiseks on keskide juhitavad linnad sisuliselt pankrotis—pärnud,tallinnad jne)lihtsalt kuulutab enda võitjaks—väites et valimisi võltsitakse.ja kutsub oma murjamid end kaitsma,kui teda linnavalitsusest Zeevaldisse lohistama hakatakse...sygiseks on sotsiaalsed pinged laes niigi,kui koondamisrahad massidel mahajoodud.igatahes on jutt valimiste võltsimisest äärmiselt tõsine syydistus ja saab pärineda ainult kremlimeelsetelt jõududelt.

Olev ütles ...

Pensionite juures pole räägitud eripensionitest. Kui pensionär saab parimal juhul 40% keskmisest palgast, miks peab riigikogus istunud pensionär saama 75% riigikogulase palgast? Võik ju pensioni saada kasvõi 40% riigikogulase palgast?

Anonüümne ütles ...

kas nüüd on meil siis rohelise (öko!) majoneesi koalitsioon vöi mis värk on?
priit

Anonüümne ütles ...

e-telgid oli keskerakonna täielik läbikukkumine. e-valimistel jäi keskerakond neljandaks (sai 3x vähem hääli kui Tarand

Indrek ütles ...

Keda Eestil kõige rohkem praegu puudu on? http://tr.im/omJU

Anonüümne ütles ...

tarandi valimisega on ju selge,et sotsid said brüsselisse 2 kohta.Tarand oli ju eelmine kohalikel valmistel sotside Tallinna meeri kandidaat.

Anonüümne ütles ...

Rääkige Tsahknast ka, Leedo on vana lugu.

Anonüümne ütles ...

mis kuradi pooltõde, delfilt mõisteti ju riigikohtu otsusega 5000 krooni välja