17 aprill, 2009

Miks Ansip tunneb huvi ärimeeste naiste rindade vastu?

Stuudios arutlevad Hans H Luik, Rein Kilk ja Priit Hõbemägi


Iga pidu saab otsa! Peatati maksed II pensionisambasse - mõtlemise koht ligi 600 000 inimesele, mis saab edasi. Kas unistus mõnusast põhjamaise pensionäri elust, nagu me seda telereklaamides veel mõne aasta eest nägime on nüüd hajunud? Riik võtab kasutusele viimased reservid ja peab kõvasti laenu võtma. Mis saab edasi?
Kaitsepolitsei aastaraamat on üks populaarsemaid teoseid igal aastal - mis seal seekord uudist? Keskerakond pakub vahetust - kellele ja mille vastu?
Miks nii palju kisa ja kära Euroopa Parlamendi valimiste ümber. Keda see huvitab ja milleks seda üldse vaja on?
Disko ja tuumasõda ehk pehme jõu kasutamine nõukogude ajal ja tänapäeval. Kuidas Venemaa peab strateegilist sõda ja mida see tähendab. Ja palju muud huvitavat!

Järelkaja saatele:
Kilk: ega ma ei ole mingi tegija
Tänases Kuku raadio saates "Keskpäevatund" kommenteerisid Hans H. Luik, Priit Hõbemägi ja Rein Kilk peaminister Ansipi sel nädalal esitatud retoorilist küsimust, kas tegija on see ärimees, kellel on suuremad silikoonrinnad.
Miks peaminister ütleb, et Kilk peab oma panust suurendama ja mis materjalist on Kilgi naise rinnad, uuris Luik oma saatekaaslaselt.
Esimesel hetkel jäi muidu nii jutukas ärimees sõnatuks ning tunnistas siis, et ega ta ei olegi mingi tegija. "Aga nii miljard krooni maksude näol olen oma tegevusega riigile andnud küll. No muidugi, mis see miljard krooni tänapäeval ära ei ole, kulub siia-sinna," tõdes Kilk.
Teisipäeval käis peaminister Andrus Ansip Krimelte tehast uudistamas ning küsis seal muu jutu seas, kes on Eesti tegijad. "Kui inimesed loevad vaid Kroonikat või vaatavad mingisuguseid telekanaleid, siis kes nende arvates Eestis tegijad on? Nende arvates on tegija Sõõrumaa, Kruuda, kes annab Pingile Porche ja Kilk. Üldiselt on tegija see vend, kelle abikaasal on silikoonrinnad ja kes end üle nädala Kroonika veergudel eksponeerib," ütles Ansip.
Ansip märkis ka, et Kilgi sõnavõttude rohkus pole korrelatsioonis tema äride panusega.

PS Hiljem peaminister vabandas nii Sõõrumaa kui Kruuda ees oma sõnade pärast.

Saate laul:
Vaiko Eplik ja Eliit 1: "Iga pidu saab kord otsa"

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Härrased, üks eriti närvi ajav uudis keset ööd, Tallinna linnakantselei finantseerib mingeid uusi huvitavaid saateid. Tahaks küsida, et no mida kuradit, kes on need tuhanded, kellele Edgar vihjab, kui kommenteeris EPL analüüsi?

Anonüümne ütles ...

Ja lisaks veel, et lasteaiad on alati ühe tegelase meelispaik olnud. Kuradi piisk meres.

Anonüümne ütles ...

Lugupeetaivamad,
mul oleks Teile, kui tarkadele inimestele kaks küsimust, millele ootaks Teie arvamust:
1. ajalehes Äripäev oli üleskutse, et tarbige kõik 100 krooni eest nädalas rohkem ja Eesti elu tõuseb edule... Põhjusmõtteliselt on selles ju iva sees, aga kust võtta see täiendav 100 krooni, kui palgad langevad ja töötus suureneb, kas siin nagu ei ole konflikt väike sees????

2. Oli ettepanek, et viigem kõik hinnad 2004 - 2005 aasta tasemele, aga kas siis riik võiks ka aktsiisid näiteks samale tasemele viia, mis siis oli, kuidas selline asi üldse teoreetiliseltki võimalik oleks?
Parimat

Anonüümne ütles ...

IRL kinnitas oma euroloosungiks "Õiged otsused Raskel ajal". Sots Rumm pani kohe vastu, et õiged otsused igal ajal. Kas IRL pilkab oma loosungiga Reformi ja/või Keski?

Anonüümne ütles ...

Mida te arvate Urmas Roosimägi kommentaaridest presidendi julgeolekunõuniku aadressil.

Anonüümne ütles ...

Kui härra Nestor paar nädalat tagasi esimest korda spekuleeris ideega, et kui ajutiselt peatada riigipooseld maksed pensionisambasse, siis tuleks need summad hiljem kompenseerida, siis seletasid Ligi/Veskimägi talle kuku raadio eetris selle peale pikalt ja raevukalt, et kuidas ja miks seda kindlasti niimoodi teha ei saa. Põhjus seisnes selles, et eelarve tasakaalu arvestamisel Brüsselis vaadatakse kulusid tekke-põhiselt: kui täna lubad tulevikus kompenseerida, läheb kulu arvesse *selle* aasta tasakaalunumbriss, ja et "selline trikitamine ei peta Brüsselit nii-kui-nii mitte kedagi". Nüüd, mõni nädal hiljem, tehtigi asi umbes Nestori maha-laidetud ideede kohaselt, ja sellest ei räägi enam keegi.. mis sellest siis nüüd sai? Keegi oskab kommenteerida..?

Anonüümne ütles ...

Väga lihtne on teada, mis Eesti riigis ja majanduses juhtuma hakkab ... 6 kuu pärast on meil sama seis, mis praegu Lätis.

Anonüümne ütles ...

Mida te .härrased rikkurid,hirnute ja irvitate nii tõsiseid teemasid käsitledes.
Kas see on mingi meelelahutamise saade?
Vihale ajab see üleolev ilkumine.

Anonüümne ütles ...

http://www.tallinnapostimees.ee/?id=108002

Anonüümne ütles ...

Oleme (s.o. valijad) sattunud huvitavasse olukorda. Kui veidi analüüsida eelmiseid kampaaniaid, siis lubati meile pudrumägesid ja piimajõgesid. Kulda ja karda.
Tuletan meelde. Maksuvabad reeded. Viie aastaga viie rikkama euroopa riigi hulka. Pensionid mitmekordseks. Nüüd lubab reformierakond Euroopa tasemel tegijaid. Siim räägib raadios väga usutavalt ja enesekindlalt kuidas ainult reformierakonnas on tegijad. Teiste erakondade esindajad on ainult vakka ja ei esine ja pole neist kuulda ka eestis midagi. Iseenesest huvitav, kui arvestada seda, mida nad ise eelmistel valimistel lubasid. Kohalikke eesti tasemel tegijaid ei olnud ja nüüd kuulutati euroopa tasemel tegijad välja! Veidi halenaljakas!
Keskerakond lubas ka igasugu asju, ei mäletagi enam mida. Tuleb meelde kohukese reklaam, mis näitas eesti rahvale selgelt, kui seaduslikult ei saa, siis õppige Keskerakonnalt, kuidas seadusest kõrvale hiilida. Kuidagi ikka saab.
Nüüd, kui on käes tõeline Kriis, siis ainult laimatakse teisi erakondi. Kõik, mida teised ütlevad on halb ja on lollid. Kõik, mis ise tehakse on ideaalne. Lasteaed. See ongi poliitiline künism. Mõeldakse ainult sellele, kuidas kellelegi ära panna, kuidas keerata käkki jne. Kuidas saab selle kõige juures ära unustada riigi ja kodanikud? Unustades ära oma töö põhiolemuse - ajada eesti asja ja olla teineteisele tasakaalustavaks jõuks.
Kas tõesti ei ole võimalik teha erkondadel koostööd? Kas poliitikute egod on neile endile olulisemad, kui meie oma riik?
Ja just valimised toovad välja lasteaia olemuse. Kui öelda ei ole midagi, lubadust pole, siis valatakse essuga kõik üle. Kampaania seegi. Aga kellele? Kas selliste lubadustega ja kampaaniatega saadakse hääli? Saadakse, sest eesti uus trend on viha ja vihkamine. Õpitakse vanematelt, kuulatakse juhte ja järgitakse poliitikuid.

Anonüümne ütles ...

Kui linna ehitatavate munitsipaalmajade hind tuleb odavam k2tte, kui n2iteks toodud I.Raudse majade 'alla ehitushinna', siis pole ju mingit p6hjust sealt pankrotipesast kallimalt osta!

Anonüümne ütles ...

Huvitavad ütlemised, millele targad vastata ei oska. Ka rikkad jäävad jänni!

Ants Neljas ütles ...

Ma ei tea, kas see oli selles saates väga teemaks või mitte AGA kõik lalisevad juba aastaid, et valimised pole valimised. Et valimised on erakonna kontoris ja valituks ei osutu teps mitte need, kes inimeselt hääle saavad. See kehtivat nii euro, kohaliku, riigikogu kui ka (vist siiski mitte kunni valimise kohta?). Ehket, mind huvitab. Milles kühvel?! miks jääb teema alati ainult jutuks-hea-küll tasemele? Kas keegi targem ütleks mulle kes peab selle ära tegema? Keda ma pean valima, et valmiste kord korda tehtaks?