11 oktoober, 2008

Täna stuudios Priit Hõbemägi, Rein Kilk ja Heldur Meerits

Teemadeks: ülamaailmne finantskriis ja sellega seonduv Eestis - hoiuste tagamine, pankade püsimine jms; kas Eesti toetab Türgit Euroliitu pürgimisel; Reformierakond kaotab populaarsust; olukord liikluses palju parem jpm. Ootame teie kommentaare!

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mis jama Islandiga lahti on?

Anonüümne ütles ...

Tahaks kuulda teie järelehüüdu Jörg Haiderile!

Anonüümne ütles ...

Riigikogu palgad. Kantslerite palgad. Mediaanpalk. Tõusvad hinnad...

Kas Riigikogul oleks mõtet oma palka "külmutama" hakata nüüd, kus võibolla varsti hakkab "keskmine" hoopis langema. Kas võib hakata? Või võiks Riigikogu hoopis kardinaalselt oma palka vähendama, poliitilise sõnumina? (vt. ka Kivirähk EPL-is täna)

Anonüümne ütles ...

rein kilk võiks enamjagu aega suu kinni hoida...mõte surfab tal kiiresti ja suu ei jõua järgi

Anonüümne ütles ...

Minul palk tõusis... kuna otsustati seni lisatasudena makstud summad palga sisse viia. Reaalne tulu minu jaoks kasvas 200 krooni. Statistikasse läks asi kirja vist mitmetuhandese palgatõusuna-

Anonüümne ütles ...

Minul tõusis palk 2007 aprillis 33% ja 1. jaanuaril 2008 20%. Töötan arstina.

Tiidrek Koemets

Anonüümne ütles ...

wtf, priit, eelarve koostamise ainus eemärk oli nn. tasakaal, kokkuhoust ei olnud haisugi

Anonüümne ütles ...

kui välismaal töötajad ka arvesse lähevad, siis vahetades töökoha UK-st Norra, siis palk tõesti tõusis (neto ca 80%). (amet, mehaanika insener)

Anonüümne ütles ...

Liiklussurmade arv on vähenenud ka nt Soomes. Külm suvi ning ilmaolud üldse on meie regiooni puudutavates uuringutes toodud välja kui liiklussurmi väga tugevalt mõjutavad tegurid. Ehk siis mida halvem ilm suvel, seda vähem liiklussurmi.

Anonüümne ütles ...

ei tea saatest mittemidagi, sest järelkuulatav failike ilmub internetti ILGEMALT (toonitan ILGEMALT)aeglaselt. varem oli parem. saade sopsti peale eetriskäiku saadaval.

Anonüümne ütles ...

Oh sead Kilki küll. Mõni aeg tagasi hiilgas ta siin Giselle verdtarretava hääldusega. Nüüd siis Liszt. Märkeid - kiiremini - veel kiiremini - nii kiiresti kui võimalik - veel kiiremini kasutas Schumann.
Kas ta ajab kõigis valdkondades samaväärset pada?