04 oktoober, 2008

Täna stuudios - Priit Hõbemägi, Hannes Astok ja Marek Strandberg

Keskpäevateemadeks pn noored narkomaanid eesti kaitseväes, toasooja hinna äkiline tõus ja võimalused seda alla suruda, Hermann Simmi luuresaaga jätkumine, Tallinna taksomaffia ja Tartu autobussimaffia jmp.
Ootame teie kommentaare!

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ei taha kuidagi õigustada kanepi tarbimist, kuid ei saa siiski päris ühele pulgale panna kanepi suitsetajat ja heroiini süstijat. Ka oli kanepit tarbinud 7% mitte 25% teenistusse läinuid nagu väitis Postimees.

Anonüümne ütles ...

Tehke endale asjad selgeks. Narkokoertega kontrolliti kõiki 400, mitte vaid 100. 100 saadeti täiendavale testimisele.

Anonüümne ütles ...

Arstlikku komisjoni ei saa teha päev enne armeesse saatmist ja isegi siis pole ju teada, mida poiss öö enne minekut teeb.Või õigemini on teada-peab ärasaatmispidu.Kas ja kuipalju sellistel pidudel kanepit on tavaks tarvitada, ma ei tea, kuid küllap on.Olen kindel, et kui poisid teavad, et KÕIKI kontrollitakse sõjaväkke saabumisel, siis juba järgmine kord on pilt teine.
Muide,üks uitmõte:kas osa neist poistest pole ehk kanepit spetsiaalselt suitsetanud vahetult enne, lootuses, et kui armees leitakse, et ta on tarvitanud, siis saadetakse koju tagasi.Olen sellist mõtet noorte suust kuulnud, järsku on see laiemalt levinud linnalegend, mille õnge osa noori on läinud?

Anonüümne ütles ...

misasi on vintidž saksa video? miks on selline asi ohtlik ja miks peaks see olema raudkapis? õbemägilt palun selgitust.

Priit Hõbemägi ütles ...

saksa video - 70ndate saksa porno

Anonüümne ütles ...

äraminemisel on ka head küljed, sest lähevad ka aktiivsemad kurikaelad ja muidupetturid nagu näiteks kinnisvaratšikid.
ikka suurema saagi nimel.

Anonüümne ütles ...

Kes vastutab taksomaffia eest - linn või politsei?

Indrek ütles ...

kas Strandberg on uurinud kui palju on maja renoveerimise tasuvusaeg? Soomes on paar kolmkümmend aastat tagasi kõvasti renoveeritud ja nad on ka jõudnud tulemusele, et majade soojustamine tasub ennast ära alles pärast sadat aastat. Kahjuks aga enamus hoonete elueaks nii palju ei anta. Eriti neile, mida renoveerida oleks vaja.

Seega see plaan suure ja hea tuleviku nimel ei tööta.

Anonüümne ütles ...

mingi mõistliku programmi järgi maja soojustama? minge peeti. eelistan vabat ja igale lollile valesti tegemise võimalust.
riiklik õpetuskava on p..k.

Anonüümne ütles ...

krt, selle taksomaffiaga ei ole midagi lihtsamat, kui kehtestada taksosõidule piirhinnad

Anonüümne ütles ...

Teil pole vist ikka õrna aimugi kui suur on väljaränne Eestis tegelikult ja kui suureks see kujuneb lähemate 2-3 aasta lõikes. Äratus palun jah. Ja me ei räägi ehitajatest ja klasside kaupa lahkuvatest tütarlastest lõpuklassides. Peaks ikka tunda reaalsust natuke paremini piinlik on muidu kui jällegi teevad tööd inimesed kes tegelikult ei oska seda nagu Eestis alati on. See on nagu Ansip peaminstriks või Pihl siseministriks. Pingutage ikka ja valistage saated ette korralikult kui pole mahti pole ju vaja ka teha neid.