20 september, 2008

Täna saates Priit Hõbemägi, Eiki Nestor ja Meelis Atonen

Saate teemadeks muidugi lähenev kohtupäev ehk riigieelarve valmissaamine ja Riigikogule üleandmine; Vabadussambale pandi nurgakivi, USA suurpankade varisemised mõjuvad ka Eestile, erakondade populaarsus, professor Lauristini kõnetund Riigikogus jpm. Ootame teie kommentaare!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Lp Eiki Nestor, kas uus eelarve on tasakaalus?
Raadiokuulaja

Anonüümne ütles ...

Kuulge koristage need poliitikud sealt stuudiost minema. Süda läheb pahaks. Otsustage ära, kas tegemist on ajakirjandusliku kommentaarsaatega või poliitikute propagandatunniga. Mõlemat korraga olla ei saa.

Anonüümne ütles ...

Misfirma see AIC on, millest te räägite seal? Mina olen kuulnud ameerika kindlustuse Grupist ehk AIG-st

Anonüümne ütles ...

Järgmiseks saateks: kindlasti tuleb jutuks Herman Simmi juhtum. Oma blogis hämab Jürgen Ligi Simmi küsimuse ümber, rääkimata peamisest. Mitte Simm ei pidanud "ristisõda" sõjaväeluure vastu, vaid Ligi. Mulle isiklikult jäi tol ajal küll mulje, et peastaap kahtlustas KM-i milleski sarnases, mis praegu välja tuli. Kas ei kerki siin väga suur küsimärk "hr" Ligi motiivide kohale??? Rangelt kellelegi viitamata, võib vast üsna kindlalt väita, et asjast huvitatud luureteenistustel pole reeglina kõik panused ühele kaardile tehtud...