27 september, 2008

Stuudios Rein Kilk, Priit Hõbemägi ja Eiki Nestor

Täna teemadeks - simm, Hermann Simm ja tema tembud, eelarve, kas vajame uut valitsust ja rahvapanka, soome koolitulistamine jpm. Ootame teie kommentaare!

6 kommentaari:

Jaan Kundla ütles ...

Parteide rahastamisest võiks ka paari sõnaga rääkida.

Aare ütles ...

Loodan, et täna on saates ka hr.Kilk. Ta küll ajab vahepeal mind tigedaks oma käitumisega, aga kui teda ei ole on saade väga uimane. Hr.Kilk vähemalt julgeb erinevaid lihtsaid ja konkreetseid küsimusi esitada! Edu saate tegijatele!

Anonüümne ütles ...

Ütlen veel kord - palun koristage poliitikud sellest saatest minema.

Madis Noor ütles ...

Eile pidas Tartu Ülikooli aulas loengu Lord Georg Robertson.
Palun mõni sõna kommentaariks esinemise põhiteeside kohta. http://tartu.postimees.ee/260908/tartu_postimees/uudised/342425.php
Loengu videosalvestus http://www.ut.ee/334908
Lord Georg Robertsoni praegune tegevuskoht http://www.cohengroup.net/about/team.cfm

Holger ütles ...

Hr Nestor eksitab Kaitsepolitseiameti avalikustamispoliitikast rääkides. KGB/MGB/NKGB/NKVD "koputajaid" ehk mittkoosseisulisi agente pole avalikustatud mitte ühtegi. Kõik avalikustatud on kaadritöötajad. Või siis nimetage mõni avalikustatud koputaja...

Aare ütles ...

Minevik on muidugi oluline, aga kontsentreeruma peaks tulevikule. See tingib olevikule läbimõeldud lähenemise. Ehk tegeleda tuleb meie Tallinna linnapea, Pärnu linnapea ja nende partei tegevuse suunamisega Eesti tuleviku hüvanguks. Vähemalt üks neist on spioon, sest oma kohtumisest Moskvas pole ta ju siiani aru andnud. Reisil käis ta ju maksumaksja raha eest.