17 juuli, 2008

Priit Hõbemägi puhkusel, seniks blogi asemel Kuku-raadio kodulehekülg

Tere! Olen puhkusel kuni 11. augustini ja taas eetris 16. augustil. Senikaua saab netis suhelda Kuku-raadio kodulehekülje kaudu, kuhu saab saate ajal kommentaare kirjutada.
Kohtumiseni,
Priit Hõbemägi

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tere! Laulupeo poliitilisuse ja apoliitilisuse üle ei ole mõtet rääkida, aga minu arvates ainus viga, mis tõesti tehti, on see, et veel 20 aastat pärast iseseisvuse taastamist ei ole meie riik võimeline KÕIKI elanikke ühendama. Õnnestumine oleks see "Eesti sünnipäev" olnud siis, kui ühendada oleks suudetud ka need mitte-eestlased, kes veel ei sõida ringi Vene Föderatsiooni lipp auto katusel. Integratsioon ei peaks olema ühe ametkonna vaid meie kõigi soov. Siis oleks meil tõeline, kõigi ühine riik, mitte mingi "restaureeritud Eesti", mis juba on 20 aastat vaba, aga ainus ühendav jõud on ikka veel "vabaks laulmine", mitte "koos laulmine"... Kahju.
Vähemalt majandus, kui mitte avatus, võiks olla ühiselt riigi ülesehitamise eesmärk (kui riik juba üleni isamaaliste poliitikute poolt Rootsi pankadele maha pole müüdud, et äkki enam polegi midagi üles ehitada).
Minu sõnum lühidalt - miks meie, eestlased, ei taha oma riigi sünnipäevale kutsuda ka meie kaaskodanikke "mitte-eestlasi"?

Unknown ütles ...

Kas keegi on öelnud, et sinna ei tohi osa rahvast tulla. Kes soovib ja armastab seda riiki, palun väga. Mina küll ei saanud aru, kuidas venelasi takistatud oldaks.

Anonüümne ütles ...

Tere!
"Mitte eestlased" ei hakka Teiega koos laulma seni,kuni eesti rahvasuus kestab sõna "tibla",
Kuni teatavad ringkonnad ajavad venevastast propagandat juba üle 15 aasta, ja saavad sellega sise ja välispoliitilist profiiti.
Kui rahvuslus tähendab "venevastasust".
Kui ei suletaks venekeelseid koole ja lasteaedu.
Võib jätkata...

Anonüümne ütles ...

Palo ei tea isegi seda, et Eesti Energia ei kuulu tema haldusalasse