21 juuni, 2008

Stuudios Hans Luik, Eiki Nestor ja Priit Hõbemägi

Vahelduvate vihmasadudega keskpäeval tulevad arutlusele teemad: Riigikogu külmutas palgad; KaPo aastaraamat nägi ilmavalgust; Savisaar ilmutas oma majandusvisiooni, Vabadussõja monumendiga suured segadused, rekordsumma euroraha ootab valitsuse otsuseid; algab tudengite vastuvõtt-milline on koolilõpetajate tase; valimisplakatid lähevad taas suuremaks; alkoholimüük ühtlustus üle riigi, erakanalid ei pea enam riigile obrokit tasuma; RMK siseaudit salastati 5 aastaks jpm.
Ootame teie kommentaare ja soovitusi.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Priit Hõbemägi,

soovitan teil alustada saadet vabandusega.
Õigustada teleintervjuus inimeste jämedat solvamist ajakirjandusvabadusega solvab ja häbistab peale Teie enda ka kogu vaba ajakirjandust. Eesti Ekspressi lugejat ja tellijat te minu näol tagasi ei saa, küll aga võite taastada austuse oma isiku vastu.

Anonüümne ütles ...

Küsimus Priidule ja Hansule - kas te peate normaalseks, et Ekspress avaldab oma arvamusküljel Soome stalinisti kirjatükke.Kas te ei anna sellele eidele liiga palju tähelepanu.

Estonia in World Media (Rus) ütles ...

see ei olnud "informatsioon", mis lekkis ja mis Te avaldasite

Anonüümne ütles ...

ei vabanda midagi!rohkem infot(tõelevastavat) ja rohkem huumorit!rahvas tahab tõtt.on ju tõde et kõik räägivad sõprade/sõbrannadega omavahel nii nagu need 2 ärimeest!need kes väidavad et appi kui ropp mina küll mitte siis nad petavad teid ja iseennast!
ex telefonis ole kõik kõvad panomehed ja ärplejad ja päriselus hoopis köögad!

Anonüümne ütles ...

Mina ei näe ka mingit põhjust vabandamiseks. Ekspress ei avaldanud suvalist väljamõeldist, vaid väljavõtte kohtutoimikust, kusjuures suht neutraalses võtmes kirjapanduna, ilma solvavate kommentaarideta. Miks leht Kapo lapsuste pärast vabandama peaks? Vabandama peaksid instantsid, kes sellise teksti tsenseerimata toimikutesse kirja panid.

Anonüümne ütles ...

rääkige kapo aastaraamatust kah,kust seda üldse lugeda saab ,eelmine aasta oli netis,kes need põhilised riigivaenlased ja esitiblad on siis kas juhivad dozoori ajukääbikud koos konstitutsioonipartei kriminaalidega või on lisa tekkind?
ja palju siis selliste albumite tegijatele plekitakse-
http://photofile.ru/users/stopnazi/

Anonüümne ütles ...

väga hea, et ärimeeste tegelik maanteeröövli tase laiemat tutvustamist leidis. pole siin vabandada vaja midagi.

Valmar ütles ...

Miks peab vabadussammas kõrgusesse sirguma, kui meie tunneme suurt uhkust oma juurte üle.

Mõte tekkis sellest kui Priit rääkis kirikustest Pariisis.

V.