03 mai, 2008

Koristuspäeval stuudios - Hans H Luik, Rein Kilk ja Priit Hõbemägi

Ajal, mil 40 ooo vabatahtlikku üle kogu Eestimaa prügi koristab, on Keskpäevatunni stuudios kolm meest, kes arutavad möödunud nädala aktuaalseid asju. Kõige olulisem neist muidugi suurim ühisaktsioon - Teeme Ära 2008 - kuid teemasid on teisigi. Eesti Energia kavatseb Jordaanias põlevkivist naftat valmistada, netipettused sagenevad, keerulised lood toiduainetega kogu maailmas - kas Eesti suudaks ennast ise ära toita?, ehitus on madalaseisus, kuid betoonifirma avas uue suuurtehase. Ja palju muud! Ootame teie kirju ja kommentaare!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Üleskutse Teeme Ära 2008 meeskonna poolt!

Kuni 100 inimest oodatakse appi koristama Laagrisse. Kogunemine lipujaamas Harkus, Uus tn 12.
Valla koordinaator Madli 59038139

Anonüümne ütles ...

Harime siis veidi hansu:

1) see "kui kõnnib nagu part ja prääksub nagu part siis on minu jaoks sama hea kui part" on ikka palju-palju vanem lause kui mingi Donald Rumsfeld.. omistatakse tavaliselt 19. sajandi lõpus-20.saj. alul tegutsenud USA kirjanikule ja poeedile James Whitcomb Riley'le (http://en.wikipedia.org/wiki/Duck_test)

2) See enda-arust õudselt teravmeelselt sarkastiline hüüatus et "noh ja kas Coca-Cola sisaldab siis kokaiini või?" ajas küll ikka juuksed püsti.. Hans, mis Sa siis ise arvad: kust see nimi siis tuleb? Algne "Coca-Cola" = jook millele andsid tema eripära koka-taime lehtedest pressitud ergastavad (kokaiini sisaldavad) mahlad + koola-pähklitest saadavad maitseomadused. Jah, umbes 20. sajandi esimestel aastatel koka-lehtede kasutamine legitiimsetel põhjustel muidugi lõpetati, aga sellega ta ju algselt tuntuks saigi ja kas mitte pisut piinlik ei ole nii elementaarseid asju mitte teada? Ärimehe pealiskaudsus, ma ütlen..