26 aprill, 2008

Pronksiöö aastapäeval stuudios Hans H Luik, Rein Kilk ja Priit Hõbemägi

Teemadeks... loomulikult Pronksiöö aastapäev, kokkuvõtted, arvamused ja analüüsid, Riigi Kinnisvara aktsiaselts ja riigi kinnisvara müük, Estonia komisjon kaotas tähtsa paberi; Eesti ja Euroopa Liidu suhted Venemaaga; eurorahade kasutamine, Tiit Tammsaare 600 000 krooni Weroli raha jpm. Ootame teie kommentaare!

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mida härrased kirjandi teemade kohta arvavad?

Anonüümne ütles ...

Kas meil pole aeg hakata tsernobõli nimetama õige nimega : tsernobõli triitiumi- ja plutooniumitehas? Sest kui poleks olnud vajadust sellise sõjalise tooraine järgi, vaevalt oleksid venemaal nii palju tuumareaktoreid rajatud.

Anonüümne ütles ...

Hr. Kilk,
kas t6esti pooldate Pihli k6ne all olnud meetodeid? Mille poolest erinevad need elu kibedaks tegemise v6tted piiritaguse riigi praktikast?

ps. aga ka üldisemalt: kas eesti rahva demokraatialembus on suures osas lihtsalt müüt?

Anonüümne ütles ...

Äkki on eksitav jaurata teema ümber, et Nestoril oli seadus 95% valmis ja mis ta nüüd siis hiljem plõksib ja vastu on. Heiki Nestor Foorumi saates ju tunnistas ilusti, et "tekst oli hoopis teine, sisu oli hoopis teine, käis läbi riigikogu lugemise ja kaugemale ei jõudnud". Selles mõttes tema tehtud seaduse teema sai lõppenuks ja Maripuu seadus oligi nö uus seadus.

Anonüümne ütles ...

Te unustasite ära venekeelsed kirjanditeemad. Siin esimene teema.

1.Mida vähem tead minevikust, seda raskem on mõista olevikku.

Puudutab selgelt pronkssõdurit.

Anonüümne ütles ...

Mis te arvate korruptantpolitseinikele määratud karistustest. (Livio Karro)

Vali Dool ütles ...

Kaardimakse prossad on umbes 2,5 % kui oled pisifirma, selverilaadsetel on number umbes 1%. Sama number on Soomes suurtel jaemüüjatel 0,2-0,3%. Miks on vahe 5 korda? Kartell?