12 aprill, 2008

Kevadpäeval stuudios: Hans H Luik, Hannes Astok & Priit Hõbemägi

Teemadeks seekord - no ikka riigieelarve ja sellega seonduv, parlamedireform ja Riigikogu töö enese kallal, kas valimiskampaania on juba alanud; Pronksiöö ja Rahvarinde loomise aastapäevad, mida uudist on maadevahetusest ja prokuratuurist?

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui lubate, tänaksin Kunstiakadeemia võistluse korraldajaid:

see on hea, et võistlustingimustes oli kirjas: detailplaneering ja muud piirangud on vaid INFORMATIIVSED, mitte kohustuslikud ning vajadusel, kui tõesti originaalne lahendus pakutakse, läheb detailplaneering kohendamisele

nii said ka teised osalejad seda teada ja oma vaevanõudvas töös arvestada

nii see peabki olema : võistluse alates on kõik tingimused, mille järgi zürii töötab, ette teada ja kõigile osavõtjatele ÜHESUGUSED

Tahaksin korraldajaid ettenägelikkuse ja võistlejate võrdse kohtlemise eest tänada.
Tänan Teid!

Anonüümne ütles ...

Mida te arvate uuest multikultuursusele ülesehitatud integratsiooniprogrammist, mille valitsus neljapäeval heaks kiitis.
Kas te ei leia, et on üsna tagurlik hakata rakendama Eestis multikultuursust, samal ajal kui ülejäänud Euroopas on see kuulutatud läbikukkunud ideoloogiaks.

Anonüümne ütles ...

Kas te kommenteerite ka Ekspressi kaastöölise Margo Vaino süüdimõistmist kohtus?

Anonüümne ütles ...

vaadake nn. prügikampaania mainekujunduslikku külge - Leedus on juba samalaadne, otseselt Eestilt kopeeritud kampaannia aka Kas tahame olla taas Eestist halvemad? Korjatakse allkirju prügikoristuskampaanias osalemiseks, juba üle 3000 allkirja koos.

Anonüümne ütles ...

kuule Hans,see ilmus ju vene delfis see haige kiri,ise ütlesid et enam jobusid ei avaldata kui delfi sinu käes on.