22 veebruar, 2008

EW 90nda aastapäeva puhul stuudios Luik, Kilk ja Hõbemägi

Tavalisest pidulikum saade, päev enne Vabariigi aastapäeva. Mis teemad? Näiteks võib majanduslanguse ajal rõõmustada riigikogu saadikute palkade 20 protsendilise tõusu üle; rääkida valitsuse kohal kõmavast Buchenwaldi häirekellast; jahvatada Pronksiöö üle, arvustada Venemaad, Putinit ja Nashide liikumist, vaielda maadevahetuse ja Rein Langi tegemiste üle. Teemasid jätkub ka järgmiseks üheksakümneks aastaks. Head pidutuju ja kohtumiseni eetris!

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Võiks ehk rääkida ka Ansipi "suurepärasest" avaldusest teemal riigiametnike palkade külmutamine ning sellele järgmisel päeval järgnenud uudisest, kuidas tema enda ja ta poliitkolleegide palgad uuest aastast rallivad...

Teise teemana peatne võimalik valitsuse lagunemine....praegu näikse küll igast õmblusest kärisevat...

Anonüümne ütles ...

Kas kesikute ja Rahnu väidetavast prostitutsiooniärist ei räägigi?

Anonüümne ütles ...

Tere! Mõlemad teemad on tegelikult kavas!

Anonüümne ütles ...

Mis on saanud TallinkCity-st,kas kopp on juba maasse löödud,saaks suvel suusatama minna?

Eva ütles ...

Kuidas saame rõõmustada oma riigi sünnipäeva üle kui selle riigi kohtunik ei mõista süüdi tänavalt väikse tüdruku kaasa haaranud ja öö läbi väikest tüdruk vägistanud kahte meest?
Mis riik ja kohus see on? Kurjategijate paradiis. Tahaks lahkuda ja kohe siit...

http://www.postimees.ee/130208/esileht/siseuudised/311650.php

Anonüümne ütles ...

See, kuidas riigikogu liikmed kohe mitte kuidagi ei taha loobuda äriühingute nõukogu liikmeks olemise võimalusest näitab lihtsalt, et eestlastel on ikka väga veres nn "rehepapi" tegemine, antud juhul on lugupeetud riigikogu liikmed kogemata ära unustanud, et nad teevad rehepappi iseendile - nemad on sellised seadused vastu võtnud ja nüüd üritavad neist kõrvale hiilida.