29 detsember, 2007

Vana aasta lõpetavad Hannes Rumm, Priit Hõbemägi ja Rein Kilk

2007. aasta viimases saates on teemadeks: Jaan Krossi lahkumine, eestlased sünnitavad venelastest rohkem, aasta populaarseim poliitik, saabub olümpia-aasta, kas Eesti kodakondsust saab osta jpm. Ootame teie kommentaare ja ettepanekuid!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui rääkida Jaan Krossi suurusest siis soovitan tutvuda ka Der Spiegel uudisega mis ilmus tund peale eesti meedia tedet. Der Spiegel nimetas Krossi "Die Stimme des Baltikums" ehk Baltikumi hääl

Unknown ütles ...

Rein, üks hea võimalus heategevuse või vähemalt deklareeritud annetuste määrast aimu saada, on juba Maksu ja Tolliametilt, aga neil pole siiani olnud erilist huvi deklaratsioonides selle mõttega korda luua ja nii on kõik annetused omavahel sassis: mis avalikes huvides tegutsevatele ühendustele, mis erakondadele, mis riigi sihtasutustele jne.

Paraku muudaks see maksudeklaratsioone (TSD vähemalt, ehk ka INF) kõigi jaoks ja ega ta lihtne oleks muidugi.

Igatahes üks koht jälle, kus valitsust survestada. Samuti on ju rahva teadlikkus üsna madal annetustega kaasnevatest maksusoodustustest.

PS Eile saatis muide Justmin kooskõlastusele eelnõu, millega 2010. aastast MTÜde aruanded registrile minema hakkavad. Ei tea küll, miks alles 2010, mitte aasta varem.

Anonüümne ütles ...

ei saa jätta mainimast, et kui valitsus teeb midagi head, siis rumm kelgib, kui negatiivne asi plaanis, siis on jutt "meie pole süüdi", pahad reformarid. ikka üklimalt jobult on see partei peale valimisi käitunud!

Anonüümne ütles ...

Rumm muutub tõesti aina vingerdavamaks poliit-demagoogiks.

Ja tõesti on päris hale vaadata, kuidas ta kõrvale vingerdab, kui ta käest midagi konkreetselt küsida.

Kilk: "Aga teie ju jagategi seal Riigikogus riigieelarvet. Miks te siis ei tee nii, et kultuuriürituste käibemaks jõuab kultuuri toetuseks? Ega mina ja Priit ei pea seda tegema!"

Rumm: "Plaa plaa plaa aga keskerakond aga reformierakond ja sipusipu blaa blaa!"

Aga noh see on mehe ainus elu, mida ta eelistab elada ilma auta, selle nimel et saaks Eesti päkapikupoliitikas olla.

Anonüümne ütles ...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.