22 detsember, 2007

Stuudios Hans H. Luik, Rein Kilk ja Priit Hõbemägi

Jõulueelne saade keskendub liitumisele Schengeni viisaruumiga ja paljudele kõneainet pakkunud teemadele: 50 miljonit vülgu jäänud kinnisvaraarendaja põgenes Lõuna-Ameerikasse; Allar Jõks ei saanud õiguskantsleriks, Tallinna TV alustas Kruuda kanalil; Pakterminal müüüdi miljardi eest hollandlastele, kas matemaatikast saab riigieksam jpm.
Ootame teie arvamusi ja kommentaare!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Miks kõik meediategelased lähevad lollisti kaasa selle Kalev Sport nimelise telekanali nimetamisega Kruuda kanaliks? Oliver Kruuda on selle kanali puhul ainult rahastaja. Keelab, käseb, poob ja laseb seal ikkagi Toomas Lepp.

Anonüümne ütles ...

Kulla Priit, Elion ei võta sinult Kalev Sport kanali eest mitte sentigi. Kuna sellel kanalil on free-to-air tüüpi eetrilitsents, siis on kaabel-tv operaatorid kohustatud seda kanalit edastama ilma selle eest lisatasu küsimata. Eestis on hetkel kokku neli kanalit, mida edastatakse vaatajale tasuta, kõigi ülejäänu eest tuleb maksta.

Anonüümne ütles ...

Tere!

Väike täpsustus! 2003.a. tahtsid KAPO ametnikud ennetada vägivalda USA saatkonna ees, mitte takistada prussakovlaste poliitilise meelsuse väljendamist.
Hiljem samal 2003.a. kevadel USA saatkonna ees noorukite märatsmine lõppes USA saatkonna auto purustamisega.
Arnold

kairi ütles ...

Tervitus! On väga kurb ,et teie härrased, kellede motteid ja kommentaare on alati huvitav jälgida, ei poolda otsutavalt poliitilist korrektust ehk siis öelgem teisiti-lugupidamist teiste inimeste ja rahvaste vastu.On kergekäeline ja ohtlik pilduda
solvavaid yldistusi pohjendusega,et nemad seal poovad gaysis tänavapostide otsa,samas kui meie siin oleme arenenud ja kaasaegsed.Seda eriti raadios motlevale inimesele, sest niigi kuuleb taolisi sallimatuid yldistusi kaugelt yleliia.Fakt ise voibki olla oige, kuid : 1. koik tyrklased kindlasti ei poo ega poolda keskaegseid motteviise 2.Vana Euroopa ajalugu ise on yks ytlemata verine ja teiste rahvaste arvel toimunud arengu lugu. Kusjuures pole paha meelde tuletada,et ka eestlastel on veel väga palju areneda.Täpsustuseks siinkohal: poliitiline korrektsus, mille eesmärgiks on varjata "inetu näoga tode "(konkreetsete inimeste ja nende tegude fakte varjates voi moonutades) ja poliitiline korrektsus, mis on eelkoige pohimotteline lugupidamine inimeste /rahvaste vastu ,kellede kohta me ei pruugi palju teada, on kaks täiesti erinevat asja.Kuidas meile eestlastele meeldiks yldistus näiteks briti meedias,et eestlased-ahaa, see odav harimatu tööjoud ja eelkoige prostituudid,sest ka sellise järelduse voib pealispindsel vaatlusel eestlaste kohta teha.
Austatud hr.Luik, ootan elevusega seda aega,mil mainite monest pädevast meesprofessionaalist rääkides samuti esimeses järjekorras tema kaunist voi meeldivat välimust!See on ju ometi korges riigiametis olles oluline, voi kuidas?
Parimate Joulutervitustega
KAIRI
(ei ole tyrklane)