28 juuli, 2007

Täna stuudios Kaarel Tarand ja Rein Kilk (kõik teised maailmas laiali)

Suvi on täies hoos ja seda ka avalikuelu osas. Ajakirjandusest saab teada uudistest ja arvamustest, mis kuu jagu päevi tagasi poleks künnist ületanud. Kuid tänases saates kindlasti alkoholist, õigemini statistikast, mis puudutab alkoholi tarbimist - kelle käsutuses on õiged arvud? Jutuks tuleb helesinine gaasijuhe, mille paigaldamisega merepõhja me nõus ei olnud, kuid nüüd pakume, et võiks mööda maad juhtme vedada küll?! Rohelised said küll allkirjad kokku, et Riigikogu erakorraliselt kokku koguda, kuid püüdkem siis ennustada, millises sõnastuses vormistatakse kokkutulnute otsustusvõimetus!

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

eesti tähtsusest maailmaajaloos.

meil on õnnestunud mängida väga tähtsat osa maailma/euroopa ajaloos kui meenutada 1988 fosforiidisõja tulemusel käivitunud sündmusi.
tänases saates mainitud pronksmehe nihutamine on samuti andnud tõuke teatud arengutele euroopa poliitikas, mis aga paraku ei ole mitte niiväga positiivsed...

Anonüümne ütles ...

Eesti Post oli saates üheks teemaks...

Valgustuseks niipalju, et Eesti Post kui organisatsioon elab veel sügavas nõukaajas. Ebaefektiivne töökorraldus, imelik struktuur, ebaselged eesmärgid ja motivatsioonipuudus on Eesti Posti iseloomustavateks märksõnadeks. Ning viimase aja juhid ei ole kahjuks aru saanud, kust Eesti Posti king kõige rohkem pigistab ja on tegeldud mittemidagitegemise või asendustegevustega. See et eelmine juht isand Raudsepp süüdistas enda saamatuses poliitikuid, oli ülima küünilisuse tipp, sest nii mõndagi oleks saanud sellest hoolimata ära teha. Seepärast ei ole Meelis Atoneni märkused ja põhjendused näiteks hr Teivi vallandamise kohta mitte luuletatud. Kogu saamatus ja lollus, mis selle organisatsioonis valitseb, väljendub konkreetselt rahanumbrites. Päästetee on igati konkurentsivõimeline ja tõsiseltvõetav tippjuht/tippspetsialistid, kes suudab/suudavad masinavärgi taas õige raja peale tagasi suunata. Näiteks Eesti Energia suutis Gunnar Okk muuta igati tõhusaks organisatsiooniks muuta - nii et võimatut ei ole siin midagi. Aega võttis, aga asja sai.