14 juuli, 2007

Stuudios Hõbemägi, Tarand ja Astok

Tänases Keskpäevatunnis osalevad Tallinnast Priit Hõbemägi, Tartust aga Kaarel Tarand (Sirbi peatoimetaja) ning Hannes Astok. Rein Kilk on koos sõudjatega Luzernis ja valvab Eesti spordi hea käekäigu üle, Hans Luik on oma radadel.
Jututeemadeks kindlasti pätt-volinik Tallinna linna volikogus ja süsihappegaasikvootide kauplemine - lugu sellest, kuidas varvas pea kohtusse kaebas ehk väike Eesti suure Euroopa Liidu vastu kohtusse läks. Kaarel kui keskkonna-aktivist on selle teemaga hästi kursis, tema mõtteid sel teemal saab lugeda ka tänases Päevalehes.
Kui Rein Langi sünnipäeva järelpesu veel huvi pakub, siis räägime sellestki.
On muidugi muid teemasid, aga ootame teie soovitusi ja arvamusi! Muide, mis laulu võiks valida avalooks?

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kommenteeriga peaministri "surmasõitu". Kui opositsioon ja venemeesed ei saa temast jagu, siis läheb ta ise rattaga Eesti õnne proovile panema. Kas ta üks kord juba oleõnnetuse läbi elanud?

Anonüümne ütles ...

Ei erine väikesed vallad suurtest midagi! Poistesõber Hr. Raidal tegutseb ju väikeses vallas küll. Ja see pole TARTUst kaugel.

Anonüümne ütles ...

Kasutage GOOGLE-t. Tippige inimese nimed sisse ja näete, keda ja millal "löödud" on.
Või on olemas ka ametlik firma "FIRMUS", mis teeb taustauuringut.
Kõik personalijuhid ja personaliotsingufirmad uurivad tausta. Miks jälle Linnavlitsus nii saamatu on?

Anonüümne ütles ...

Noore reimanni vanamees - vana reimann - on järelikult kesikute paretis kõva ARGUMENT ja ütles et poiss olgu volikogus ja nii saigi.

Olev ütles ...

Poisikese eas sõitsin vastutuult nõukaaegse jalgrattaga «Minsk» 60-ga maanteel podisevast Zaporožetsist mööda. Polnud mul kiivrit ega midaqgi... Ansipi õnnetus juhtus linnaliikluses mitte maanteel. Ka mina poisikese eas ei kihutanud tiheda liiklusega linnas kuna eeskirjade järgne piirang oli 50km/h ja kohati 30km/h.

Anonüümne ütles ...

"Antsipi" rattasõidust.
Tõepoolest, kiivrit tuleks kanda. Ka peaministril. Samas jääb minu jaoks arusaamatuks sellise tervisespordi mõte, kui kihutatakse u 70km/h "jeebi" taga, hingates sisse neljast torust väljuvaid heitgaase. Ehk oleks peaministri turvajatel mõistlik Lexsuse hübriidauto osta?

Anonüümne ütles ...

Kiivrita või kiivriga - vahet pole. Kui keegi sisse sõidab nagu prof-jalgratturile, siis ei pääst ka KAABU!

Anonüümne ütles ...

Kas on kuuldusi 2008. aasta eelarve sisust? Kuluaarides liigub jutt, et näiteks "Teadmispõhise Eesti 2" plaanitud 314 MEEK tõusu asemel on ainult 60 MEEK. Rääkimine mistahes tehnoloogiate uuendamisest või tõhustamisest näib selliste suunavõttude juures absurdne. Rääkimata Lissaboni strateegia ilmselgest boikoteerimisest... Haakub hästi ka saastekvootide temaatikaga!

Anonüümne ütles ...

miks see saadete jõudmine arhiivi nii vaevaline on? päev läbi näe lõhkusin puid, nüüd tahaks rahus põnevat saadet kuulata, kuid võta näpust - pean kanal 2-st hoopis Leslie Nielsenit jõllitama.

Anonüümne ütles ...

=> [saated arhiivis]

on jäänud mulje, et saated ise arhiveeritakse automaatselt ja kohe pärast saate lõppu, aga lihtsalt neid saadete linke sinna kuku lehele käib keegi mõningase viitega üles panemas. ehk siis - vaata otse sinna arhiivi kausta, ja peaks kohe saama: http://akamai.tehnokratt.net/tehnokratt/arhivaar/keskpaevatund/ (vist..?)

Anonüümne ütles ...

Huvitav oleks selle risto teinoneni puhul teada, mis tekliga noormees sellel postimehe fotol poseerib.. üsna kindlasti on tegu mõne Tartu tudengikorporatsiooni rebase-tekliga. Huvitav sellepärast, et kui see Risto Teinoneni MTÜ Uus Euroopa on ilmselgelt väga marginaalse ühiskondliku kõlapinnaga liikumine, siis Tartu Ülikooli mees-tudengikorporatsioonid oma kokku suurusjärgus poole tuhande tegevliikmega seda sugugi ei ole. Loomulikult oleks utreeritud väide, nagu viljeldaks mõnes Tartu tudengikorporatsioonis otsest parem-äärmuslust ja söödaks haakristiga torte, kuid fakt on see, et taolised noormeeste-õhtud kõva hierarhilise sisekorra, rahvusliku paatose ja isamaaliste laulude laulmisega tõmbavad Risto Teinoneni laadset kontingenti nagu magnetiga - loodetavasti ei teki seal mingit selle-sihilist sünergiat.