17 aprill, 2021

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Ignar Fjuk

 Keskpäevatunni teemad 17. aprillil:

kuidas osaleda Riigikogu tööistungil voodis pikutades ja e-suitsu pahvides - õpetab Riigikogu saadik Tarmo Kruusimägi!

Meeleavaldused Toompeal ja Vabaduse platsil - kas Kremli poolt juhtitud või isetekkelised? Kui palju on neil sidet NETSi nime kandva seaduseelnõuga? Kas politsei jõudu kasutati lihtsalt inimeste hirmutamiseks?

Mart Helme lubas Riigikogus asutada Euroopa Liidust väljaastumise toetusrühma. EKRE ja koalitsioon jõudsid NETSi osas omavahel kokkuleppele.

Milliseid saladusi ja üllatusi pakub värske kaitsepolitsei aastaraamat? Aastaraamatud kui uus formaat endale tähelepanu tõmbamiseks.

Hiina saatkond avaldas Õhtulehes propagandaartikli, peatoimetaja vabandas ja lubas et enam ei tee. 

Riigieksamid seoti lahti gümnaasiumi lõpetamisest. Ülikoolid soovitavad siiski eksamid sooritada.

2 kommentaari:

loomkatse ütles ...

Siinkohal oleks vist paslik meenutada üht sõnavõttu https://kultuur.err.ee/924355/juhan-ulfsaki-kone-kui-voetakse-vabadus-uhelt-inimeselt-siis-voetakse-vabadus-koigilt

Unknown ütles ...

NATO ei ripu absoluutselt Euroliidus olemisest või mitte olemisest.
Isegi kui Eesti-Läti-Leedu ei kuuluks Euroliitu, siis NATO ja Euroliit ilma Baltiriikideta oleks ja on väga huvitatud Baltikumi NATO-sse kuulumise.

Eesti-Läti-Leedu kuulumine NATO-sse annab tervele Euroopale mitmesaja kilomeetri laiuse puhvri, annab võimaluse hoida kokku sadu miljardeid eurosid, mis oleks vaja oma sõjajõudude tugevdamiseks, kui Eesti ei kuuluks NATO-sse.

Jutt Euroliidu ja NATO põhjuslikust seosest on lihtsalt suur vale.