15 august, 2020

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Heldur Meerits ja Urmas Jaagant

Keskpäevatunni teemad täna, 15. augustil:

Osa Ukraina võõrtöölistest hakkas kodu poole liikuma;

Kredexi juht vahetub - aga miks?

Nordica võib saada 30 miljonit, aga milleks?

Joakim Helenius tahab siseneda Eesti poliitikasse;

Ajakirjanikud ei saa Martin Helmelt vastust, kas peaksid?

Koolid algavad, aga as koroonaks on kõik juba valmis. Siiski vist mitte?

Valgevene keeb ja muliseb. 


8 kommentaari:

Gentle Wolf ütles ...

Ärge nüüd nii palju ka nutke võõrtööliste pärast, nende garantiini nõuded on kuku-muki sportlaste antidopingu nõuete kõrval. Kui purgiga tädi/onu sind tunnijooksul ei leia siis...
Vöörtööjõu koha pealt valitses meil hiljuti alles täielik bardakk. Kõiksee tööjõurendifirmade värk ...

Lauri ütles ...

Samas suurt pankrotilainet pole tulnud, mõned nõrgemad on küll ukse kinni pannud, aga mingit katastroofi Eesti ettevõtlusele pole olnud. Ehk oli see isegi hea, et zombie-firmade elushoidmist pole toimunud ja tõenäoliselt pettusi on samuti vähem. Olen ise ühelt ettevõtjalt kuulnud, kui helded senisedki vahendid olid.

Lauri ütles ...

Lufthansa jt lennufirmad lendavad Tallinnast, et endale reisijaid ette vedada. Ütelge, mida Nordica pakub, mida teised juba ei kata?

Tõnu ütles ...

Just Mehed Helsinki on meie aijus lahendus ja môttelaadilt sama maailm.
Tônu

Tõnu ütles ...

Helsinki oleks meie parim lahendus. Kiire ja mudav

Blank ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Hans ütles ...

Nordica on raha väljavarastamise firma. 2015 aastast kuni tänaseni on sinna uputatud 220 miljonit eurot. Firma võlg on 15 miljonit firmat tänaseks ja LOT-ile vaja maksta aktsijate eest, mis anti ära ühe euroga nüüd 11 miljonit. Anmadeusi ja müügi platrvormi pole. Lennukid ei ole konkurentsi võimelised, sest CRJ-900 istekoht on kolm korda kallim kui teistel.

Too ütles ...

Ma sooviksin kuulda Keskpäevatunni ajakirjanikelt sirgeselgse ajakirjaniku seisukohta, kes valetab ja/või levitab valet kas I. Tarand ning T.H. Ilves läbi Eesti Ekspressi või Mart Helme. Seoses tema saadikukohaga Moskvas ning tema mõisas teostatud remont töödega!?

https://uueduudised.ee/uudis/eesti/see-mida-ekspress-ei-avaldanud-mart-helme-ostis-moisa-parast-auditit-ja-selles-kasitletav-periood-holmas-hoopis-varasemat-aega/