12 mai, 2018

Keskpäevatunni stuudios Priit Hõbemägi, Ainar Ruussaar ja Madis Kimmel

Täna saates:
Ei saa me üle ega ümber Igor Mangist ja tema tempudest. Arutame astroloogia aktuaalsete probleemide üle!
Arnold Rüütel sai 90.
Vabaerakond valib uut juhti. IRList saab Isamaa.
Meie Maa ajakirjanike suhtekorraldusfirma - kas on ikka koššer värk?
Valitsus tahab majandust jahutada, selgub eelarvestrateegiast, mis on hea. Aga...
Lõppeb kaitseväe õppus Siil. Selle käigus toimus Valga linnalahing, ilma et inimesi oleks linnast välja viidud. Sõda on muutunud selliseks, et harjutatakse sõdimist keset toimuvat linna.
Simsoni tasuta bussiliinide saaga jätkub.
Tallinna Spordiameti juhti Rein Ilvest süüdistatakse korruptsioonis.
Tallinna Sadam läheb börsile.
Eesti 200 nimeprobleem.
Denis Borodits ei tahtnud Taavi Aasa umbusaldada.

17 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ruussaar sarnaneb Mangiga ja itsitab kohatult. Tegelikkuses on minu arvates süüdi meedia. Kui Maaleht on Mangi promonud aastaid (võimatu, et need teda palganud mehed nii lollid olid, et ei teadnud tema tegevustest) ja paljud muud portaalid teda järgivad, siis miks ei peaks veidi lihtsameelsemad nö õnge minema. Mina ei ole Mangi ohver ja ei usu niisugust jura, aga naiste naeruvääristamise asemel võiks endast lugupidavad mehed asjadest vähemalt itsitamata suuta rääkida.

Anonüümne ütles ...

Asjal on 2 aspekti:
1. kurb, et on nii palju posijate "abi" otsivaid ja uskuvaid inimesi
2. oma positsiooni ärakasutavad "isendid", kes leiavad, et neile on kõik lubatud.

Praegu meedia poolt kujundatav hoiak, et Mangi poolt ahistatud naised olid ise süüdi - on lubamatu.
Ei tohi kasutada ära nõrgemat (igas mõttes) poolt.

Ka teie ei suutnud hoiduda hoiakust - ise loll, et läksid Mangi juurde. Selline hoiak kultiveeribki veel enamat suundumust, et ükskõik millise sigadusega teatud inimesed hakkama saavad, süüdi on keegi teine (tavaliselt kannataja).
Väga inetu. eie toon (kergelt naljatlev) on ka kohatu.

Anonüümne ütles ...

Kas Kimmel ei leia, et miks küll mehed räägivad kapist väljatulekust nii lühikest aega?

Anonüümne ütles ...


olen vana Keskpäevatunni kuulaja, meeldib selle saate hoogne tempo ja terav mõttelend, minu lugupidamise juures Ruussaare suhtes, ei soovi teda siia, saade kaotab tempot ja teravust ...

Anonüümne ütles ...

Kui Priit Hõbemägi teab milline või millised meediaväljaanded ei võtnud Mangi ohvreid jutule, siis ta peab need väljaanded saates kohe avaldama. Kui ta seda ei tee, siis on ta samasugune anonüümne kommentaator nagu mina siin blogis

vahut ütles ...

Kas Hõbemägi on juba arreteeritud? (kuriteost mitteteatamine)

Anonüümne ütles ...

Ruussaar ei saanud ikka Rüütlit halvustamata jätta. Mis puutuvad siia Rüütli lapselapsed, kui jutt Rüütel 90-st? Vanad Rüütlid kasvatasid neid niigi nende ema-isa asemel. Väga ebameeldiv suhtumine. Rüütli väärikusest on tänased "arvamusliidri" valgusaastate kaugusel.

Ivari ütles ...

Miks te ei puutu palju valusamat teemat, nagu uue sotsministri käitumine ja väljaütlemised? Kuidas mõjutab pr. Sikkuti käitumine sotside reitingut?

Anonüümne ütles ...

Kui Rüütel oleks 88.a välja öelnud seda, mida ta hiljem ütles, kaua ta siis oleks sel postil olud (kuu, kaks ...?) ja kuidas siis oleks ajalugu läinud....? Hiljem oli ilmselt ka tema ringkonnas toetus, oli kellele toetuda ka sellel tasemel, ei olnud üksi.... Ja Nõukogude aeg õpetas meid kõiki laveerima enda elu, pere jm nimel.

Tore teema on ju ka siseministri palgatõstmine politseis: peadirektoril tõsteti 1000 €, summaks 5800 - sama palju kui reaalselt kuritegevusega kokku puutuv kõige madalam politseinik hakkab saama (sai lisa 100 €, summaks kokku 1050€...).
Õige valik.....??!!

teodora ütles ...

to Ruussaar + Kümmel. Kuigi olen naine ja ise läbi elanud nii üht, teist kui kolmandat, ei oska ma kahjuks lühidalt ja asjalikult selgitada, miks naised ei tee sageli ahistamise korral või mõnel veelgi hullemal juhul midagi konkreetset. Võin ainult öelda, et ka mina olen nii sellistel juhtudel kui ka tavapärase vägivalla korral lihtsalt otsekui kangestunud, hangunud, mingis vastikuskrambis. Naised, keda näiteks bussis käperdatakse, ei tee üldjuhul midagi muud, kui üritavad vaid märkamatult eemale nihkuda. Enesekaitsekursustel õpetatakse naisi karjuma (sic!, seda tuleb õppida), kui neid rünnatakse - seksuaalselt või mingil muul moel.

Anonüümne ütles ...

Mangi teemal ohvreid naeruvääristavalt suhtujatele ma meenutaksin Mehilase juhtumit.
Kiitus Priit Hõbemäele selle teema käsitlemisel.

Anonüümne ütles ...

Olge head ja kehtestage meie meedias reeglid, et ilma viitamata, kust uudis pärit või isegi sellele, kes selle kirja pani (tõlkis ja kokku võttis) lõpetataks.

Anonüümne ütles ...

Ruussaar on MATSIDE MATS ja väiklane hale ussike, olgugi, et muudkui kokutab ja nämmutab omaarust oma "sügavmõttelisi pärleid" ! Lihtsalt talumatult raske on seda AJA RAISKAMIST kuulata!
Jumalale tänu,et keegi teda otsustajaks pole lasknud! Või tema ei pea Mangist isegi rääkimist vajalikuks, aga Rüütli alaealiste poliitiliselt ärakasutatud pooletoobiste lapselaste mõnitamist ja Rüütli süüdistamist sellega seoses tont teab milles PEAB LAUSA AASTAKÜMNEID
MEELESPIDAMIST JA KORRUTAMIST VÄÄRT! VASTIK, VASTIK, va kokutis!

Anonüümne ütles ...

Kimmeliga sama lugu...võiks inimesi mõnes teises saates kimbutada....jube kuulamine

Asta ütles ...


Mehed poe taga.
Jah, mehed poe taga niisugust juttu ei räägi,seal öeldakse välja-Arnold oli ja on tubli mees,tervist ja õnne talle ja ta perele.
Kas tõesti peab suurel juubelil,väärika mehe juubelil,meenutama kadriorgiat(see on nagu mantra juba),mida ta ütles sellel aastal ja siis.Aga siis oligi vaja nii öelda ja kui oli vaja selg sirgu lüüa siis seda ta ka tegi ja ütles-nüüd teeme nii nagu meie ütlema.Teod on inimese elu tõeline sisu...
Mehed poe taga ei ole nii haritud kui teie,aga nad teavad,mis sobib öelda ja võtavad selle peale.
Teema,millega alustasite saadet,oleks võinud jääda viimaseks ja lühemalt.
Tervist ja jõudu soovides Asta.

Anonüümne ütles ...

Minu jaoks on ääretult ebameeldiv kuulata kokutajaid, mökitajaid ja ebaselge diktsiooniga tegelasi, kes on endast pealekauba väga heal arvamusel. Üks sellistest tüüpidest on ruussaar ja teine paris. Huvitav, kas neil on suur rahapuudus, et ronivad poolvägisi mikrofoni taha?

Anonüümne ütles ...

Seekord tekkis esimest korda saate kuulamise ajal soov oma arvamus saatejuhtidele edastada. Nagu siin juba eelnevalt on kirjutatud - Mangi loo käsitlust oli kurb kuulata, oli päris piinlik ja masendav korraga. Ahistamisohvrite naeruvääristamine on lubamatu. Vahel tahaks, et inimesed aru saaks, kui nad lollid on, oskaks ehk õigel ajal vait olla. Ma enam ei teagi miks, aga oleks eeldanud enamat Ruussaarelt ja Kimmelilt. Eriti Kimmelilt, kes võiks teoreetiliselt esindada nooremat ja sellel teemal ehk natuke intelligentsemat vaadet. Ainult siis on jama, kui kasutatakse vägivalda/sunnitakse? WTF? Masendav. Seda juttu kuulates ootasin küll hirmuga, et hakatakse rääkima, kuidas tegelikult valged keskealised hetero mehed on kõige rohkem ahistatud üldse. Suur tänu Hõbemägile, kes selles Mangi loos ainsana normaalsena käitus.