30 mai, 2015

Keskpäevatunni stuudios on Priit Hõbemägi, Hindrek Riikoja ja Mart Luik

UUDIS: Keskpäevatunni andmetel võtab Sven Mikser tagasi oma kandidatuuri erakonna esimehe kohale ettekäändel mitte lõhkuda erakonna ühtsust. Seega jääb ainsaks kandidaadiks täna toimuval sotsiaaldemokraatide üldkogul Jevgeni Ossinovski.

Jälgimisskandaal Tallinakesklinnas - USA saatkonna palgatud meeskond jälgib inimesi ja kannab neid salajasse andmebaasi.
Eestile on määratud vastu võtta üle tuhande põgeniku.
Reformierakond valis uue juhatuse ja Kaja Kallas sai suurima toetuse.
Sotsid peavad üldkogu ja Vabaerakond peab üldkoosolekut. Kas Mikser või Ossinovski, Herkel või keegi teine? Ja mis sest kõigest üldse muutub? Ja mis saab IRList? Kas poistebänd saadetakse nädala pärast laiali?
Kas koalitsioonilepe jääb püsima? Nii Lang kui Ossinovski tahaksid seda uuesti läbi vaadata.
Ilmus Eesti inimarengu aruanne. Kultuurist peab saama ühiskonna edenemise keskne ressurss. Ning selgub et välismaale lähevad leiba teenima just oskustöölised, mitte tippspetsialistid.


6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ilmselt ütles papa Ossinovski selles küsimusesoma otsustava sõna.

Anonüümne ütles ...

Ei saa aru, mis probleem sm. Hõbemägil ja ta sõbral Indrek Tarandil selle Rosimannusega on? Kas on kuskil varba peale astunud või meeldib naistele rohksm?

RE ei ole bolševike partei, Rosimannus on RE liiga ja seega tal peaks olema õigus oma parteiasjades sõna sekka öelda. Kui palju seda kuulda võetakse, see peaks sõltuma erakonna liikmetest, sh. peaministrist ja loodetavalt ka sellest, kui häid nõuandeid ta jagab. Vastutab selle eest lõpuka RE ja peaminister.
Täiesti kindlasti on tegelikult sm. Hõbemäel ja Tarandil praktiliselt kõigis (riigi)asjades kokkuvõttes suurem sõnaõigus, kui Rain Rosimannusel ja nagu ma mäletan pole sm. Hõbemäge ka mitte kuhugi valitud ja ta pole "meestega vaielnud".

Anonüümne ütles ...

Tartu rahuleping on valimistel lakmuspaber. Partei, kes pooldab Putini-Lavrovi eelnõud, et Narva laht (mis sinna rajatakse?) naabrile ärastada,pooldab ka muuulaste sissetoomist, kooseluseadust ja muid Eesti tulevikule kahjulikke tehinguid.

Anonüümne ütles ...

Miks siis ei võiks näiteks Kaubamaja esitada politseile või kapole päringu mõnes oma turvakaameras märgatud inimese kohta? Kas sama õigus peaks kehtima KÕIGILE asutustele/piididele, kelle turvakaamerad jälgivad nende territooriumi ja lähiümbrust!?

Anonüümne ütles ...

Asutustele/poodidele pidi olema

Anonüümne ütles ...

NB!!! Jutt on 1000 murjanit aastas, mis tähendab et järgmise aasta lõpus on neid 2000, ülejärgmise aasta lõpus 3000, jne.

Kui aga perekonnad ka tulevad, siis on järgmise aasta lõpus siin 5000 + 1000, ülejärgmine aasta 10000 + 1000 jne.