07 veebruar, 2015

Keskpäevatunnis Priit Hõbemägi, Indrek Tarand ja Mart Luik

Esimesed pealtnägijate muljed NO99 teatris esietendunud muusikalist "Savisaar"!
Presidendi nõunik Anna Iivi Masso ründab Soome ajakirjanikku.
Siim Kallas TTÜ professoriks - kas ka rektoriks?
Miks Rein Langist ei saanud Olukorrast riigis saatejuhti?
Taavi Rõivas tikub koolidesse lastega kohtuma.
President jagas teenetemärke.


12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuna elame kapitalistlikus riigis, siis tõotab NO99 muusikal Edgar Savisaarele suurt tulu. On ju etendus selgelt tema isiku ja nime ekspluateerimine. Või kuidas?

Anonüümne ütles ...

see on küll rumal arvamus, et seltsimehed no99-st savikaga kokku ei mängi!
see imal ja lapsik savisaare meile pähe määrimine on ainult üks osa seltsimeeste ojasoo ja semperi ediku upitamises. kunagi esines etv-s no99 suveloengute egiidi all üks venelane, kelle sõnum lühidalt kokku võttes oli, et "eestlased peavad venelastele igas asjas vastu tulema". nii et no99 ON kesikute propagandamasin!!

Anonüümne ütles ...

Masendav, kunagisest kuulatavast poliitanalüüsi saatest on saanud mingi itsitavate killurebijate kogunemine. Arvate, et "jõle ägedalt panete"?

Anonüümne ütles ...

hea tähelepanek - meedia on hulluks läinud ja seda, mis tegelikult oluline, ei märka seksikate skandaalide kõrval eriti keegi. Ja eriti õudsed on väljaütlemised suurema tähelepanu nimel (või mis nt on Rasmusseni teade, et siingi võib madinaks minna, ohtralt refereeritud sulgudes repliigiga: paanikaks ei ole siiski põhjust [alatooniga: aga mine tea, saaks häid reportaaže!]). Milleks mu meelest kvalifitseeruvad viimase aja tõmblemised nii välisministri, presidendi kui tema nõuniku tasemel.
Kurb.

Anonüümne ütles ...

Mehed, kas te tahate öelda, et praegu on "Rahva teenrid" erapooletu saade?

Anonüümne ütles ...

veel kurb -
kuulasin enne Klassikaraadiost Mikk Üleoja arutlust laulupeo kui meie nn. tüviteksti olulisusest ja koolide muusikahariduse rahalisest kägistamisest (ja dirigentidest, kelle tööd rahalise väärtustamise vääriliseks ei peeta). Siis pressib kõrva isand Parts, kes loodab valijat lollitada ja tekib küsimus - kuis nii, et pea igal alal on fanaatikuid, kes tahavad oma tööd hästi teha, aga poliitikasse kipuvad eelkõige need, kel esimene ihalus hõlptulu saamine?

Anonüümne ütles ...

Tra kui nõme on Tarand oma retoorikaga. Õllelaua tase.

Anonüümne ütles ...

Keskpäevatund sarnaneb järjest rohkem ttv "luuserite klubi" saatega, kus marginaalsed tegelased patroneerival toonil räägivad sellest, kui lollid on kõik poliitikud, sõjaväelased, diplomaadid ja riigijuhid. Indrek. Millisele presidendikohale järgmisena kandideerid?

mina ütles ...

maadam Masso on ka varem demostreerinud analüüsivõime puudumist: http://arvamus.postimees.ee/293819/iivi-anna-masso-seligeri-vaimud
- sest kui inimene käib teaduslaagris mitu nädalat hiljem kui našistid samas kohas oma laagrit pidasid, siis ilmselt on ta našist. Nagu ka kõik, kes kunagi Kloogalt läbi astunud ,on fašistid.

Anonüümne ütles ...

KÕIK ON LOLLID, välja arvatud kolm meest stuudios, eriti tarand ...

Anonüümne ütles ...

Väga hea hinnang presidendi viimasle valitsemisajale.

Anonüümne ütles ...

Ülimalt naljakas saade hoolimata sellest, et kunagi Tiido, Langi ja Luige poolt tehtav oli tegelikusses ka lustlik vaade meie elule ja praegune mingi vanameeste tigeduse mahalaadija.
Ivi Anna Masso kirjeldatud meie ajakirjanik sai nii kärmesti tõestuse, et lihtsalt koomiline.
Tuleb välja, et Indrek Tarand on auga välja teeninud Presidendi aumärgi, aga Kallas ja Ansip mitte.