10 august, 2007

Stuudios Kaarel Tarand, Hannes Astok ja Rein Kilk

Keda palavus janutama ajab, see rüübaku “Põhiseaduse Pilsnerit”, sest jutuks Eesti Raudtee küsimus seoses 200 inimese personaalküsimusega. Kiviõli linna võimalikud arengud olukorras, kus tõstatunud on 700 kiviõlilase personaalküsimus. Kuid me teame “kõike” integratsiooni olukorrast ja selgunud on erakondade valimiste vahelise jooksuvõistluse tulemused ja sellele vaatamata napib koolides õpetajaid. Kui miski jäi möödunud nädalast kahe silma vahele, siis lisage lahkelt!

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

eelmise nädala saates jäi Ärma talu asjast rääkides tähelepanuta probleemide tegelik põhjus...küsimus pole ju selles kas oma abikaasalt enda kodu rentida võib - igaühe vaba valik.

probleem on aga selleks, et EASilt on saadud miski 3 miljonit krooni toetust tingimusel, et seal tegutseb külalistemaja - kui see külalistemaja seal nüüd ei tegutse, siis on EASil kohustus see toetus tagasi nõuda, aga kui nüüd miskite valemitega (oma abikaasalt kogu kompleksi rendile võtmise näol) üritatakse tekitada olukord, kus külalistemaja ei tööta aga asjaga on JOKK ja toetust tagasi maksma ei pea, siis on asi üsnagi küsitav (eetilisuse koha pealt vähemasti)

Anonüümne ütles ...

Kiitust väärib jällegi härra Lang, kes lajatas seekord valevagatsejatele pilsneripudeliga!

Anonüümne ütles ...

ER vabanevaid töötajaid vajavad üsna mitmed asutused alates turvateenuste pakkujatega, ehitusfirmadega ja lõpetades Elcoteq-iga.

Anonüümne ütles ...

Võtke ka vaatluse alla Erna retk Venemaa kontekstis ja homoparaad

Anonüümne ütles ...

Langi suurimaks patuks ei ole mitte õlu, vaid tema soosiv suhtumine pättidesse. Just eile tuli uudis, et poevargusi on rekordarv. Põhjuseks Langi väljatöötatud seadus, mille järgi alla 1000 kr vargus polegi kuritegu.
Samuti on Viljandi kohus just määranud mõrtsukatele tingimisi vangistuse.

Anonüümne ütles ...

Presidendiõlle ja põhiseadusõlle võrdlus on küündimatu - presidendiõlle tootmist ei algatatud Kadriorust

Anonüümne ütles ...

Et teha matemaatikat noorte seas populaarsemaks, andis haridusministeerium välja uue toote "Noorte matemaatikute viin". Paanikaks pole põhjust, sest viin on Eesti Nokia j ateeb alati kõik õnnelikuks!

Anonüümne ütles ...

Rein Kilgil on 6igus - enesetsensuur on ajakirjanduses valdav. Ensekriitilisust tuleb pronksikriisi asjus ette väga vähe - needki saavad kommentaarides rahvavaenlase tiitli(nt Lauristini artikkel tänases EPLis). Milles asi?

Anonüümne ütles ...

Lgp herr Tarand, uudis põhiseadusõllest teatas, et õlut hakatakse tootma koostöös Justiitsministeeriumiga, mitte eraisik Rein Langiga. Korrektne oleks riigiasutus ja eraisik lahus hoida. Lang võib toota omanimelist süütevedelikku kõrge etanoolisisaldusega, keegi ei takista seda aga see ei ole ministeeriumi rida

Anonüümne ütles ...

Kui tahetakse teha propagandaministeerium, tehakse kohe alguses viga. Vaja on tõeministeeriumi. ; )

Anonüümne ütles ...

Kaarel Tarand ajab jama - vene meedia suudab kenasti oma ravast m6jutada. Olen välismaal ja pean siin päris tihti oma venekeelsetele tuttavatele selgitama nö eesti seisukohti - eestisse v6ib ikka tulla reisima, ei ole venelasel ohtlik eestis olla jne jne.

Unknown ütles ...

Rein Kilk lubas Tarandile anda viite, kus tuumajaama ja tuule hinnakalkulatsioonid.
Oleks hea, kui see viide tuleks ka siia blogi.

Tahaks oma silmaga neid kalkulatsioone vaadata, millest jõutakse nende hindadeni.
Võrdlemisi loogilised hinnad, aga on terve hunnik asju, mida võib hinna arvutamisel arvesse võtta, samas võib ka mitte arvesse võtta.
Eriti huvitab, millistel tingimustel tuleb 0.6-0.7 EEK/kWh?
Jaamasid on tänapäeval väga erinevaid ja hinnad ka erinevad vähemalt 2 korda.

Kilgi öeldud numbrid ei ütle suurt midagi, kui pole täpsustatud arvutuste lähte-eeldused (millele ka Tarand vihjas).