17 august, 2007

Seda korda stuudios Kaarel Tarand, Rein Kilk ja Hannes Rumm

Möödunud nädala jooksul sai selgeks, et Riigikogu osutus ka erakorraliselt ikkagi vaid Riigikoguks olukorras, kus eestlased on Euroopa suurimad töörügajad. Kuid tunnistagem, et efektiivsusega on sellel töötundide rühmamisega vähe pistmist kui uskuda arvudemaagiat. Pikaajalise mentaalse rüselemise tulemusena saame oma vabadus võitlusi ristiks raiuda, sest kes see ikka jõuab oma risti kogu aeg ise kanda aint selge ei ole, kas tegemist on poliitilise tahte võidu või kunstilise saavutusega.
Ja nagu ikka lugupeetavad, kui midagi jäi kahe silma vahele, siis pange kirja!

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tere!
Teen ettepaneku jutelda teemal, millest kirjutas Joel Alas viimases Eesti Ekspressis artiklis "Eesti suukorvistab vastaseid?".
http://www.ekspress.ee/viewdoc/324311CF27C3F10EC225733700402A17
Kas Eesti ongi kahe näoga - lääneliku demokraatia nägu läänega suheldes, siseasjades aga pühitseb üllas eesmärk mistahes abin6u?

Anonüümne ütles ...

Küsimus saatejuhtidele.
Kas Rein Ruutsoo on hull või on ta lihtsalt nii tark, et paistab välja hull.

Anonüümne ütles ...

Räägite ehk ka sellest, kuidas E.S. jagab Tallinnas 20.augustil viktoriinivõitjatele oma telliskivi suurust raamatut ja on üldse teinud selle päeva oma ülistuspäevaks.

Anonüümne ütles ...

Anonüümsele: Rein Ruutsoo on non profit mees ja vaba oma arvamust avaldama. Vanden6uteoreerikute hordid teadagi hirnatavad selle peale valulikult:)

Anonüümne ütles ...

kuulge rääkige sellest gaasijuhtme vastasest konverentsist ka.

Anonüümne ütles ...

vasakpoolsete vabadussambast arvamusi:
http://tatsutahime.diaryland.com/

Marek ütles ...

palun täpsustage, millises energiamajanduse raamdokumendis on pandud valitsusele tuumajaamas osalemise kohustus, millele Kilk viitas?

Anonüümne ütles ...

Kilk on küll stuudios kõige rikkam mees, aga see ei anna talle mingit õigust teiste jutule vahele segada ja pläma ajada.

Anonüümne ütles ...

eriti nonprofit oli Ruutsoo siis, kui ta nõukogude ajal punaseid aineid õpetas ...

Anonüümne ütles ...

Rein Kilk on IMHO üldse üks väheseid avaliku elu tegelasi, kes tahab vaadata päevapoliitilisest nääklemisest kaugemale. Sama rolli täidab ta ka saates. Ja jaksu talle selles.

Ülejäänud vennad - kas oleks võimalik, et lepiksite omavahel ja saatekuulajatega kokku, et ei võta enda parteipoliitilist saasta ja nägelemist saatesse kaasa? See parteisõdurlik kemplemine on sama hea kui näiteks Kilk hakkaks igas saates kiitma, et whatever, aga tulge ikka Püssirohukeldrisse ja Zumzummi õlut libistama. Peab olema mune mõnikord ka aumees olla, mitte parteiprost.

Anonüümne ütles ...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!